17

Анонимен

преди 7 години

Нямаше ли един филм навремето - "Комсомолските секретарки се раждат с бодли"?

16

Илиев

преди 7 години

Жонгльор,еквилибрист,гьозбояджия,лицемер,използващ държавата за представителност пред европейските институции,свиващ 40.000-лв. всеки месец,но остава време и за инсинуации,иначе няма да сме българи. Долно племе сме и си оставаме такива.

15

Анонимен

преди 7 години

Само искам да ви кажа,че през 1956 г.в България нито един Райсъвет не би кръстил някое момиченце Кристалина.Дали е Станка Сталинка или Стаматка,няма никакво значение.Тя не се различава от останалите комунистки.

14

343

преди 7 години

Войната на комсомолските секретарки

13

СПОКО ,БЕ...

преди 7 години

ЧЕРВЕНАТА БОКОВИЦА Е БИТА КАРТА.....ХА,ХА,ХАААААААААААААА...РУШВЕТИТЕ В ООН ---СА ДОСТА ВИСОКИ , ДАЖЕ И ПУТИН МУ Е ТРУДНО ДА ГИ ПЛАЩА....!ОСОБЕННО , ПЪК ...В ТАЯ СВЕТОВНА КРИЗА!!!

12

Герги

преди 7 години

До Анонимен--12;1.Ген Иван Дипчев2 Полк.Владимир Дипчев3. Асен служи на кораба " Дръзки" като Мичман и участва в торпилирането на "Хамидие"4.5.Райна княгиня е спасена от бесилката от Американския Диоломат "Юджйн Скалър?Той издейства пред Княз Церетелев да бъде изпратена в Одеса да учи за Акушерка. Райна е първата дипломирана Акушерка в Б--я.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--7;Aбе казвал ли ти е някой колко си глупав ?

10

Фалшиви или не?

преди 7 години

А дали са фалшиви тези мейли? Няма ли как да им се направи експертиза?

9

Фалшива си ти,

преди 7 години

Кристалинке/Сталининке/

8

Анонимен

преди 7 години

А ТЯ ВСЕ ОЩЕ Е АМЕРИКАНСКА ГРАЖДАНКА.

7

Анонимен

преди 7 години

Евгений, Евгений, ти не разбра ли, че каквото и да правиш ше си останеш световно НЕИЗВЕСТЕН.

6

Анонимен

преди 7 години

Тая дърта интригантка Сталинка няма ли да се засрами най-накрая ?

5

Анонимен

преди 7 години

червени номера. Подливат вода на Георгиева, защото очакват да бъде предложена за кандидат-президент. То е ясно, че португалеца ще бъде определен.

4

Анонимен

преди 7 години

Тая дърта интригантка Сталинка няма ли да вземе да се засрами най-накрая ?

3

Лазар Марков

преди 7 години

Е защо е цялата статия? Че аз в очити на Бокова ще и кажа че от червената номенклатура и ако не беше баща и нямаше да учи в Москва(учиха избрани) и веднага след завършването е назначена в ООН пак благодарение на БКП. Защо беше прехода тези червени бабички още да са на власт ли?Да назначат Бокова начело на ООН е все едно да назначат Кузов за директор на детска градина.... Тези провалиха бъдещето не само на нас но и бъдещето на децата ни.... затова ги "обичаме".......

2

Хайде холан

преди 7 години

Ако целокупният български народ знаеше какви ги върши КриСталинка по Европата....отиде и рейтинга!

1

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Кристалина е...невинна.Това е само оня...утепан журналист,брат на...хубавото Наде,който на времето уж по...устните на тогавашният президент Младенов прочел-Да...додат танковете,с което стана...известен и велик.Жалко само,че наистина не...додаха танковете и сега тази...*** нямаше да ни съсипва вече десетилетия,а щеше да събира отпадъци от кошчетата по Витошка.