25

анонимен

преди 7 години

тази от индииските сериали ли е

24

хъ

преди 7 години

"Майка ми слезе от колата в еуфория"?Да не е била друсана?

23

МАЙНА

преди 7 години

Тая женица в банята ли си пее , че не я знам?

22

Неа

преди 7 години

От кога е заплаха полицай да ти каже че ще ти сложи белезници ?! Това е дълг, при ситуации с такива големи бели птици като тази , а не заплаха .... Освен глобите при повторен случай , отнемане на родителските права !

21

Неа

преди 7 години

И аз гледах репортажа и според мен жената не е в час . Освен че е карала пила , тя просто явно си е лабилна психически ....

20

Анонимен

преди 7 години

Тая у ред ли е? Признала си, че е пила и е качила детето си в колата?!

19

Анонимен

преди 7 години

Чудя се, след сутрешното й признание за алкохола и детето в колата. С което индиректно призна, че не й се случва за първи път... Държавна агенция за закрила на детето няма ли да се самосезира? Определено тук има дете в риск!

18

Анонимен

преди 7 години

Самата тя доста словохотливо описва в детайли цялата си простотия по време на задържането и дори не се усеща каква *** е била, но не разбира защо са я арестували. Явно толкова й е акъла.

17

Анонимен

преди 7 години

Абе не я защитавам, но си спомних фрапантен случай където полицай от 1-во си къса сам пагоните и набеждават момчето, че ги е нападало и се държало агресивно. Видеото го има из нета.

16

Анонимен

преди 7 години

Само факта че е седнала след "само чаша, две" зад волана всичките и права изчезват. Това че за нея "само" чаша две е нещо нормално е достатъчно показателно за умственият и кашацитет. А за това че майка и е изкочила от колата за да я защитава показва от къде е получила възпитанието си и умствения си капацитет. А и това действие на майката дават пълно основаноие на полицаите дори да я прострелят, защото това се води агресия спрямо служителите. Да беше искочила така във САЩ и сега щяха да я опяват!

15

Членска карта №7

преди 7 години

Дори факта, че се дава трибуна на тази...., тази голяма бяла птица, вече показва, колко струва държавността в България....

14

До Анонимен - 2:

преди 7 години

Ние си имаме "ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ"! То точно затова и сме на това дережде. И виновни за това НЕ СА НИ АМЕРИКАНЦИТЕ! ВИНОВНИ СМЕ СИ САМИТЕ НИЕ!

13

До Анонимен - 2:

преди 7 години

Вземаме примери, ама друг път! Може и да сме взели някой друг пример от отрицателните им и лоши качества и характеристики, като например корупцията, ама от хубавите НЕ СМЕ ВЗЕЛИ АБСОЛЮТНО НИЩО. В САЩ има "Закон за самозащита и защита на имуществото" (предполагам, че си гледал доста американски филми, така че няма да обяснявам какво точно съдържа). В България обаче ТАКЪВ ЗАКОН НЯМА! Напротив! Ние си имаме "ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ"!

12

Анонимен

преди 7 години

гледах репортажа, но никой така и не я попита: Защо е отказала дрегер и кръвна пробва??от там случаят би могъл да се разплете много лесно, но щом е отказала по закон подлежи на глоба до 2000 лв и отнемане на книжката за срок до 2 години.

11

Xxxx2

преди 7 години

Безумие,алкохол и дете в кола!

10

Кон

преди 7 години

Лошото в цялата статия е, че няма изложена версията на полицията. Няма и какво да обсъждаме, освен липсата на етични норми на автора и редактора. Обаче те не че са виновни, такова е положението с журналистиката като цяло в България.

9

Психодиспансер

преди 7 години

Това нещо трябва да бъде арестувано немедлено, осъдено по бързата процедура и въдворено на място с ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД в полза на обществото ! Да и се отнеме книжката и при повторно нарушение да бъде въдворена минимум за 5 години

8

сминдух енд чесън

преди 7 години

Пак груба сексуална игра ,този път с хепи енд,или греша.Дрегера все пак е за лапане.

7

359

преди 7 години

На една - две чаши вино, качваш в колата 11 годишното си дете?... Що за малоумщина? Само за това й признание, заслужава по-строго наказание! Видимо беше, че лъже. А дори и да са се държали грубо полицаите (не вярвам на тази й версия), трябва да им е благодарна. Защото са спасили детето й от безумието на собствената му майка!!!

6

Бон Джоуви

преди 7 години

Какво да кажа. поредната дри..ла !