134

Американ

преди 7 години

Нещо не се връзва в разказа на драскачите - уж били заключили вратите, а той ги отворил и почнал да ги бие!? И те, горкичките, и една снимчица не са направили в подкрепа на обвиненията си?Според мене драскачите лъжат. Да им е.. ...... ;-)

133

Анонимен

преди 7 години

малко им е, трябвало е да ги нарита

132

Анонимен

преди 7 години

не са нападани от никой. отпратени са да си вървят защото са били нежелани от семейството.и при мен да дойдат такива и аз ще ги поканя да си тръгнат

131

Анонимен

преди 7 години

Добряк по душа , но невъзпитан и *** човек. Той е медийна личност и много добре е знаел ,че ще има папараци. След като е искал спокойствие , да беше оженил дъщеря си далече от България и да не беше тръбил много с нейната показност.

130

Анонимен

преди 7 години

стига писахте глупости да ги пробутвате за сензации и скандали.изгонил ги е защото е семейно тържество и не се идва непоканен и нежелан, а те са нахалствли и са стоели

129

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност Стоичков е голям футболист, който се вписваше отлично в мутренските години в мутренската среда и изцепките му се приемаха като мутренски фолклор. Сега нещата са коренно различни и ТОВА НЕГОВОТО Е ПОРЕДНАТА НЕОБЯСНИМА, ПРОСТАШКА АГРЕСИЯ, ЗА КОЯТО ТРЯБВА ДА ПЛАТИ ПО ЗАКОНОВ РЕД- ОБЩЕСТВЕНАТА СРЕДА ТРЯБВА ДА ВЪЗПИТАВА ДЕЦАТА НИ, А НЕ ДА ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА КОПИРАТ БЕЗНАКАЗАНО СПОРТНИ ИДОЛИ.

128

простак от класа

преди 7 години

Със сигурност няма Прокуратура, както няма и Държава.Ако аз бях сторил това, вместо въпросният Фукльо,още на момента да са ме закатанчили в полицейскя дрънголник и да са ми повдигнали обвинение за едро хулиганство.Къде си,господин Цацаров?Друг път пръв се показваш за да разследваш.

127

Крал и крал

преди 7 години

Айде,айде.Английският премиер Дизраели,наш голям враг през турското е евреин.Евреите са подкрепяли турците срещу нас и са участвали в градежа и управлението на османската империя.Сюлейман безумвий сочи върха пак....не беше ли Соломон.Така ,че всичко е манджа с грозде.

126

Анонимен

преди 7 години

Принцеса Даяна щеше да бъде жива....=========Принцеса Даяна беше бременна от мюсюлманин. Великобритания едва ли щеше да позволи бъдещия им крал да имат братя мюсюлмани. Най-смешното е да сравняваме един селянин с кралското семейство.

125

Нема начин

преди 7 години

Не съм привърженик на саморазправа и бой, но пък човек не може да става заложник на копои с камери. Принцеса Даяна щеше да бъде жива, ако някои беше понапляскал папараците около нея навместо тя или да плаче пред камерите (веднъж бяха я разревали, тая красива и стилна жена) или да бяга панически от тях.

124

Джукър

преди 7 години

До МакедонМного ти е странен деалекта. От западна България ли си?

123

Анонимен

преди 7 години

Трябвало е и да го нaeбe.

122

Анонимен

преди 7 години

Мачкай, Ице!

121

Научете се да четете

преди 7 години

Не става въпрос за журналист.Пребит е шофьор. Четете! Това е втория ред след заглавието:--------------Камата пребил шофьор на редакционна кола--------------Затвор за хулигана Стоичков - ефективна присъда от 3 до 5 години.

120

Анонимен

преди 7 години

Евала Ицо! Требвало е да му пръснеш и пъpдялниka, ама дали ти става??????? Да живее пpocтoтията бугаристанска: ) Тук и извънземни да дойдат, ще ги прee6eме с вековната си пpocтoтия! А дали е имАло на сватбата српско? Щото щом е имало бой си требе и српско! Аферим! Баш за Костурица!!!!

119

дц

преди 7 години

По...мака е щастлив, че се намериха двама буда..ли, които да се "бра...куват" (пък макар и временно) за двете му дъщери с интелект и красота на раз....го...нени ко...зи!!!

118

Истината

преди 7 години

Христо Стоичков е ***, *** при това!

117

Чете новините

преди 7 години

Да напомним, че битият не е журналист, а шофьора на автомобила.Просто Стоичков се е нуждаел да намлати някого и си е избрал вероятно по-слабия.Ефективен затвор за този хулиган.

116

Анонимен

преди 7 години

Не уважавате великите българи , защото си нямате и понятие как се постига успех.===========Преди всичко т.н. "велики българи" трябва да уважават обществото. Доста спорно е дали един ритни топковец е "велик".В заключение, всеки човек трябва да спазва законите в държавата. Не трябва да има изключения за никого.Така както един от най-великите боксьори за всички времена Майк Тайсън търкаше затворническите нарове така трябва и Стоичков да отиде в затвора поне за 3 години.

115

Анонимен

преди 7 години

Има ли дело срещу Неизвестен извършител ?!))())))))