194

Бай Кольо

преди 7 години

Стоичков си е типична мутра,а на тях силата им е в ръцете и краката,а не в главата,затова не очаквайте друго от него.

193

Кико

преди 7 години

Евала Кама

192

Нели

преди 7 години

Мисля че можеше и по цивилизовано. Защо трябва все с бой?Добре, подразнил се е от журналистите. Да ги изгони и толкова.Дори и да ги напсува, те ще го преглътнат, защото го познават.Но нужно ли е да осакатиш човека?

191

Кюрдски коч

преди 7 години

Стоичков не спря да се излага навсякъде и с всичко. Така ще си остане като златната лява излагация на България.Има право да не бъде сниман, ама го снимат и му правят реклама без да плаща.Няма право обаче да бие като някакъв кюрдски коч.

190

Сър Вул

преди 7 години

Господин Цацаров,събуди се и се самосезирай,защото в гр.Зольовец има един кибик,но отдавна няма прокуратура! Който извърши деяние, с което грубо наруши обществения ред и по този начин демонстрира явно неуважение към обществените порядки, и с изключителна дързост и цинизъм е престъпник по нашите закони. Въпросният ***, в някоя западна държава би ли се държал така просташки и какво би последвало от простащината му? Мисля,че е време това самозабравило се *** да си намери майстора.

189

ko4an

преди 7 години

Селю. Алу това е на паркинга, а не вътре на частното събитие. Аз да го набия, че нямам пари за адвокат, ама тоя нагляр, стоучков. Бабата и дядото на булката там ли бяха или не са от семейството

188

Иван стоянов

преди 7 години

Моят идол... вече свързвам името му само с българската простащина. Жалкото е, че той беше името на цялата ни държава дълги години, а сега не искам да чувам това име..

187

т

преди 7 години

човека има пари се мисли за бог.....

186

гтф

преди 7 години

бе не знам за журналята, *** си спомням, че стоичков се беше отрекъл от всичко българско преди 15-тина години и се беше зарекъл да не се връща ...изведнъж се появява на бял кон все едно нищо не е било, чак и синя лампа имаше в колата (за което се полага съд). Са вече е голям патрон тука и законите за него не важат ... на обществено място всеки може да те снима !

185

Анонимен

преди 7 години

Баси, голяма цензура тука бе. Не можеш да напишеш нищо против журналистите - веднага го изтриват. Оставят само коментарите срещу Стичков. Е па как да не ги бие човека тея маскари.

184

Анонимен

преди 7 години

Журналистите са по долно племе от проститутките. Проститутките си продават тялото а журналистите душата за пари.

183

абеееееееее

преди 7 години

Човек има право да не иска да бъде сниман. Без значение дали е Стоичков или баба ви Пена. Отишли двама лешояди (шофьор и фотограф, които вие наричате журналисти) да набавят материал за жълтия си вестник. Повечето от пишещите тук биха реагирали по същия начин. Няма нужда от лицемерие.

182

Анонимен

преди 7 години

Стоичков дали налита да бие на някого в САЩ НЕ тук се смята за недосигаем Дали не си е сложил сини буркани на колите То ние го уважаваме но не сме му слуги да нагага когото и да било

181

Анонимен

преди 7 години

Браво Ице , бой ама почни и евро-***......те от софия.

180

бау бау

преди 7 години

Кучетата си лаят,керванът си върви.Много добра поговорка!

179

До 185

преди 7 години

И какви права има Стоичков? Да бие, когото сметне, че нему харесва?За такива като ва-авсралопитеци, ще кажа само, че не живеем в дунгла.Ако нему е хаесало нещо, да си беше предвидил охрана, която учтиво, но и твърдо да предупреждава журналистите, че не са допуснати до събитието. А ме да е бие като ***, какъвто и е.

178

Анонимен

преди 7 години

По 800 евро обещетение на плесница с документ,че е получена и сумата като се умножат плесницете на обещетението,от него по 1000 евро/плес щото предизвикал шофьора или дори не го предизвикал,а го нападнал на работното му място и това предизвикало катастрофа от нервен стрес на шофиращия,който не е снимал и не боравил с джи си ем и не нарушил закона за говорене и отвличяне на вниманието си по време на шофиране и задръствания,трябва да има и видеорегистратор щом полицая не можал да разреши скандала.

177

БГ

преди 7 години

Селания..

176

Мококо

преди 7 години

Версията на Ритнитопковеца.Язе бешох там оно нали така понеже щерката,че са таковаа со мажо за церемониата тамо да се земаа, и они дошли со камерите мама им проста и като ме видеа и дойдеа и почнае да ме заплашуват и ритаат по мъдете. И азе там вече не издръжех и като един истински *** и селски пръч почнаах да ги ритам.А сеги го пишаат сакаш немам право да ги ритааам да го ***.Па яз сам си проста *** да го е,язе ритам насекъде и сичко що видим,подозирувам,че един ден че ме наритая...

175

.

преди 7 години

Ако беше някой норален човек , щях дасъм му бесен , но щом са журналисти , перфектно сасе развили нещата , за тия нагли и безочливи твари само дърво. Защо не чухте да набие някой треньор или келнер , той има война с драскачите и е добре дацстранят от него и семейството му.