9

Анонимен

преди 7 години

Може да прозвучи като реклама, ама за нагорели фурни и *** има едно Magic Stone Cleaner което чисти много добре и няма вредни химикали.

8

:-)

преди 7 години

Има едно голямо малцинство в Бг, което има нужда от такива препарати. Ще бъдат изпълнени две добри неща наведнъж - чисти, приятно ухаещи ***'али и намаляване на разплодния им прираст.

7

Един от Северозапада

преди 7 години

Почакайте да подпишем търговското споразумение с Америка, и тогава, тези, европейските, които оплювате сега, ще ви се струват като планински бриз....

6

Анонимен

преди 7 години

"Препаратите у дома са по-опасни, отколкото се смяташе"Не думайте. Сега ще ви светна как можете да определите лесно кой почистващ препарат ви вреди на здравето: всичко, от което ще умреш ако го изпиеш е вредно. Сега прочетете статията- всичко препоръчано става и за консумиране от човека.

5

Анонимен

преди 7 години

Спирта върши идеална работа с почистването.

4

Анонимен

преди 7 години

Проветрявайте

3

Анонимен

преди 7 години

Трябва да са вредни. Таман ще измрът всички гадини- бацили, вируси, покемони ... всякаква там останала ***

2

:]

преди 7 години

Според последните проучвания към 15:45 препатите у дома не са опасни,те са полезни когато се използва маска за лице

1

ЦК на либерастите

преди 7 години

Мили домакини,важното е да гледате рекламите а след това да се въоръжите с токсични препарати от немските бакалии (на примоциА) и после да идете да убивате милиони микроби ...Па после не се чудете защо децата не могат да ви надживеят а вие хващате критическа преди 40 години !Ууууааахахаха!