34

Анонимен

преди 7 години

Няма , защо да не допуснем , че А. Доган , Местан и Б.Б. работят в тясно взаимодействие .

33

няма

преди 7 години

Войвода е, но на ВМРО - обединена.

32

Анонимен

преди 7 години

Съдбата на воеводите и при султана и при царя се изчерпва с въжето.

31

Анонимен

преди 7 години

Баш войвода май вече е настъпил мината съдейки по воя му.

30

Ф.С.В

преди 7 години

Трябва да каже и същото за Борисов --не виждам разлика в "навеждането" пред Османската Импеврия -- ама там боли и не става- войводи сте когато имате жалък предател - а големият предател -- ваш работодател ( Борисов) -- си мълчите като македонски агнета -- НЕЩАСТНИЦИ !!!

29

гайбаньоориджинал

преди 7 години

До БългаринаМислят си го защото англо-саксонската стратегия за ликвидация на плавославните народи работи в тяхна изгода.Ако Турция тръгне рязко срещу нас наистина ще допусне голяма грешка.Ориенталският манталитет е търпение търпение търпение...чакат да се стопим демографски и накрая само ще сменят знамената.Ама за да се сетиш за това се иска малко акълец а не патриотарско перчене.

28

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов кат си такъв българин спонсорирахте ли филма Армаган долината на смъртта който се опитват да правят от 2013година

27

Turkis Force

преди 7 години

Karakachanov...v prevod na bulgarski...cheren beglec! Tova prase s godini nared jivee na gurba na bulgarina! Zagladi koja..buzi i korem na bremenna jena! Div makedonski chopar..begay da pasesh ovce!

26

библиотекар

преди 7 години

До Анонимен12 грешиш,истинското му име е каракочанов и когато става агент на ДС му сменяват името на каракачанов,щото каракочанов не звучи престижно

25

лопедиум

преди 7 години

стоп на разстройството

24

Анонимен

преди 7 години

КАРАКОЧАНОВ се прави на българин , аре бегай бе потурчен Македонец

23

TOP SECRET

преди 7 години

От както има ВМРО нищо полезно за Държавата , за 26 години само безмисленни неща и изразходване на излишни пари от Народа

22

фашистка организация

преди 7 години

Според Марксистко-ленинската историография, наложила се след Деветосептемврийския преврат от 1944 година, ВМРО е обявена за фашистка организация, а нейните дейци за врагове на народа. Дейността на организацията се пренебрегва в историографските трудове в периода 1944-1989 година, като мнението за нея остава крайно негативно.

21

1

преди 7 години

До Българина,те изобщо не мислят,за това,но ти какво мислиш за това,ако тази втора по численност армия в НАТО,тръгне към нас,господ да не дава,дали ще ни остане време да мислим,затова спокойно си пий ракийката,и не се прави на трапезен патриот.

20

1

преди 7 години

До Анонимен-21 беше на софра с местан,а колкото за българската мина,на агент-иван,тя е пълна със смилянски боб,вместо взрив.

19

Анонимен

преди 7 години

А къде беше ти, "български воеводо", когато БЪЛГАРСКИ институции регистрираха тази противоконституционна партия?! Къде беше ти, избраният от нас за представител и носител на общественото мнение пред властите? Къде беше, когато този агент и предател на колеги и съседи, а сега на България, лееше фалшиво от трибуната на Народното събрание българоомразни словоизлияния на перфектен български език, който за да го изучи ние бяхме платили преди, за да живеем в мизерия, мрак, студ и гадост сега!?!?! А???

18

Пиночет

преди 7 години

Що за хора, що за българи сте?Как може да ви прави впечетление Каракачанов, а не забелязвате партии на етническа основа, совалките на местан и бойко който се подлага на турците.БАВНО НО СИГУРНО 27 ГОДИНИ ВЪРВИ УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

17

demograph

преди 7 години

Защо този русо-коминтерновски предател не казва една дума срещу ДПС, срещу БСП и АБВ които са цинични руски агенти! Защо не скача срещу отварянето на вратите към ЕС пред Сърбия заявено Борисов..!!? Защо предоставя Македония на Сърбия и руснаците, за да я превърнат в наш враг...! - Защото е долен руско-сръбски агент, окупирал ВМРО.

16

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПутинската агентура (ВМРО, ДПС....) лъсна, след като лъсна Ердоганската (Местан).

15

Анонимен

преди 7 години

А срещу ДПС и Доган дума не обелваше, а "патриотино"?Нали сте колеги по рубладжийство.