5

Анонимен

преди 7 години

България трябва да има лустрация, защото сега се знае кой е от ДС, но няма никакви последици за тези хора. Мнозина от партиите са от ДС. Това са престъпници, защото комунизма е прриравнен с национал-социализма като престъпно учение, но няма наказани за комунистическа дейност в България. Престъпниците се разхождат на свобода и даже управляват вече 72 г.Като няма справедливост не може да говорим за правораздаване. Явно е, че всичко в България е изопачено в полза на ДС и БКП.Народе!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Като Собственикът е НедобросъвестенДА СЕ ОТНЕМА В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА

3

срам ме е от Русия

преди 7 години

ами разбира се ... нали това е наследството ни от българо-съветска дружба: то не беше, че Кирил и Методий са руснаци, то не беше, че Македония е независима дЕржава, до не беше, че Русия ни е слънцето .... е започна да им се получава с тези отдели се под наем фашиски кремъслки слуги! ЗАПОМНЕТЕ: БЪЛГАРИЯ е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, ГОРД ЧЛЕН НА ЕС и НАТО! Русная е узорпирана от фашиска власт, която направи едни безумно богати, а други - сиромашко бедни и гладки иванукши! Покрон пред тези смирени хорица!

2

Анонимен

преди 7 години

Тя държавата се затрива отдавна. След 1989 г. комунистите приеха нова линия на действие "Щом ние няма да сме единствената партия и не ни искат тогава да видят как е!" и се започна едно унищожаване на всичко, което продължава и до днес. Разрушава се и не се дава да има нещо добро. Идеята е да се покаже, че демокрацията е лоша, а комунизма добър. Хората трябва да се отвратят от демокрацията и да милеят за комунизма. И се руши, руши, руши. Ама нищо, че това не е строено по времето на комунизма.

1

Терминал 2

преди 7 години

Вече няма нито държава България, още по малко пък българска нация.