13

Анонимен

преди 7 години

Един поп когато е решил, че ще ходи на плаж, което е обществено място не ходи с калимявката и расото. Както попа може да бъде в нормален за плажа вид така и тези могат да бъдат, ако не им харесва да заминават там където е тяхната религия и техния начин на живот. Не може те да променят нас. На мен лично не са ми приятни с тези чаршафи да ми се мотат наоколо. Защо трябва в собствената си страна хората да се чувстват зле. Гостенина се съобразява с домакина, а не обратното.

12

321

преди 7 години

Цивилизования свят се готви за нещо голямо, а тука се мълчи за това и ни занимават с глупости, дето ни най-малко не ни засяга!

11

Шерлок

преди 7 години

АЗ пък съм ЗА бурките - миризливите им жени са толко неприятни същества, че най-добре вообще да не ги виждам .

10

Арабски свят

преди 7 години

Равно на невежество, мърсотия и агресия. И само не ми спорете, живяла съм години наред в няколко арабски страни! Който иска да си ги защитава, но това са фактите, а тоя да плаща още повече, европейските държави имат нужда от спонсориране, те и без това ни крадат в нашите страни, не един или двама араби са ми споделяли, как не си плащат тока и таксите в чуждите страни. Нелоялни и използвачи на дребно, смешни, жалки и страхливи душичи, които ние хрантутим.

9

Анонимен

преди 7 години

Депортация на всичките пингвини към пустинята!

8

Анонимен

преди 7 години

Да плаща. Просто ще вдигнат глобата. Тогава пак да плаща. Като му свършат парите, никой даже няма да си спомня, че е плащал...

7

българин

преди 7 години

До Анонимен 5Да си стоят в мюсюлманските си държави, и всичко ще е наред, а и ти няма толкова да се чудиш !

6

Анонимен

преди 7 години

Е, значи освен паричните глоби трябва да има и други мерки. Да видим как ще лежи упражнява доброволен труд като боклучар за всяка жена, която е сложила тия дрипи.

5

Ами

преди 7 години

Да плаща - френската икономика има нужда от допълнителни доходи.

4

Анонимен

преди 7 години

Я френските общинари да набутат малко щедрия меценат с няколко хиляди подставени лица и да си позакърпят бюджетите на общините. А безработните артисти във Франция ще вземат някое и друго евро, има много, веднага ще се съгласят на такава роля.

3

Анонимен

преди 7 години

Еми ше плаща. Това е Западът, безплатен обяд няма ;) Бат Бойко ако беше, щеше да му наложи и "такса плащане на чужди глоби".

2

Aсан

преди 7 години

бате прати 5000 ойро на сам че глобиха мама миналата седмица ф фрасия

1

Анонимен

преди 7 години

тоя за каква свобода говори , да накараш жена да ходи вечно с чаршаф на главата си за мен не е свобода а робство , е от тия измислени свободи и демокрации сме на това дереже