33

факт:

преди 7 години

По всички кабелни теливизии тече яростна антихристиянска пропаганда

32

Анонимен

преди 7 години

Това е бъдещето. Когато католици, сионисти, атеисти и сатанисти помогнат на Исляма да господства в Европа, това ще е задължителен дрескод за плажуващите жени по европейските плажове, отделно и онези призрачни черни покривала, които трябва да носят иначе.

31

Самурай

преди 7 години

Съвет - да коментират джамиите в Япония само тези които са посещвали страната. От мен да знаете, няма джамии и забулени в Япония. Иска им се на качулатите да ги пуснат на миндера, ама няма. А, за тези с бурките, какво да кажа- виждал съм забулени пингвини как нападат магазин във Франкфурт за секси бельо.

30

GP

преди 7 години

Верно е подозирам, че е отдаден ПатрЕот... само не знам Сидеров или Симеонов му е на сърце...

29

GP

преди 7 години

73 ... Ето да почетеш малко... ако можеш да четеш информация различна от тази тиражирана от Атака и Патриотичен фронт: "For instance, the claim that Japan is the only nation that does not give citizenship to Muslims is false. According to Becoming Legally Japanese, a web site dedicated to immigration issues in Japan, the application form for Japanese citizenship does not require applicants to identify their religion" snopes/muslims-in-japan/ Линк към статията подплътена с факти

28

GP

преди 7 години

До Анонимен 73 .. Скоти, хайде като има интернет да го позваме... не само, че няма такава бутафорна забрана ами има мюсюлманско общество от около 70 000 човека 10%, от които са с местни корени останалите са постоянно пребиваващи. Няма да коментираме, че има джамии в японските градове ама ти явно си твърде невеж, за да отркиеш тази информация. Като добавим, че има посолства на арабските държави и дори има 66 годишна история на дружбата между Саудитска Арабия и Япония и започваш да издишаш

27

Анонимен

преди 7 години

А аз съм готов да финансирам всеки, който нареди фаланга булдозери (с охрана от танкове) по алжирското крайбрежие, командва "Напред", сиреч на юг и спре след 2-3 хиляди километра. Сделка?

26

Симеон

преди 7 години

Разбирам мюсюлманките. Като са с бурки трудно, ще разберат хората коя, с кого се клати. Аз работя три. Но ми е трудно да разбера логиката на мюсюлманите. Създават условия жените им тайно да си чешат недочесаните органи и се борят за правата на мюсюлманките, а пренебрегват собствените си права да имат открити и верни съпруги. А симпатягата-*** Рашид като плати първата глоба, аз ще погаля четвъртата арабка. Много са сладки и хитри.

25

Анонимен

преди 7 години

Наглостта им продължава в други форми. Ще тормозат европейското общество по всякакви начини. И какви ли не простотии ще измислят само и само да внасят напрежение в Европа.

24

Анонимен

преди 7 години

Този под мен вообще не е прав на 10-11 ги считат за стари моми -> заравяне до кръста и пребиване с камъни .

23

Анонимен

преди 7 години

ТОВА С НЕПОКЛАТИМИТИ МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ МЕ РАЗБИ. АКО Е МОРАЛНО ДА "ОМЪЖВАТ" МОМИЧЕНЦА НА 10-11 ГОДИНИ - ДА ВИЕ СТЕ НАЙ-МОРАЛНИТЕ !

22

анонимен

преди 7 години

Арести за тези жени, които не спазват законите! Арести и депортиране! До крак!

21

до 52

преди 7 години

Симпатизираш на тази религия или я изповядваш,твоя си работа,но поне научи-пише се мЮсЮлмани!Пълно с неграмотници,баси!

20

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера защо трябва да се цамбуркат с чаршафи в морето и да са на плажа? Тия вода в тях ли си нямат? Не могат да си изперат чаршафите? Трябва да си садо мазо да се облечеш в черно на 35 градуса - нещо трябва много да ти хлопа. Плажът пълен с всякакви и никой не им обръща внимание, ако ще и през рамо шнура да си преметнеш. И няколко черни парцаливи опищяват всичко. Какво да очакваш от хора, които и БИРА не пият в жегата? В Антарктика викат, че било подходящо за тях.

19

до 45

преди 7 години

Джамии има не само в Кобе,бе отворко!Мюсюлмани няма!

18

до 43

преди 7 години

Мюсюлманките имали непоклатими морални ценности-стига *** вицове!Имат само страх от пребиване с камъни,заравяни живи и бой,разпространени неща в доста мюсюлмански страни!

17

Да подкрепя 33

преди 7 години

Мюсюлмани се допускат в Япония само и единствено с много уважителна бизнес причина,за кратък срок и са следени неотлъчно!До ден днешен в Япония има места на които пише САМО ЗА ЯПОНЦИ!Тук ако поставим подобни надписи,сигурно ще ни наложат санкции или даже бомбардират!

16

Анонимен

преди 7 години

Истерията покрай буркините е голяма глупост, която тръгна от това, че някой беше снимал във Франция жена с буркини и родата й го бяха потрошили. И стана голямата дандания. Но ако трябва да сме честни, никой няма право да те задължава да ходиш на плаж облечен по определен начин - едни харесват бикини, други шорти, трети тениски, четвърти са с костюми за сърф. Тези са с буркини. Имат право да си ги носят, стига да им се виждат лицата.Много по-важно е да се забранят бурките, а тази дандания пречи.

15

целувай кръста

преди 7 години

Да, ама не всичко е пари! Трябват не само парични наказания, защото иначе всичко е проституция и въпрос на цена.

14

Стига война

преди 7 години

Поздрав за всички камилари и забулени камиларки - BOOM! SHAKE THE ROOM.P.S. Тоя Рашид дали има общо с нашата пиянка Рашидов?