24

TOP SECRET

преди 7 години

Русия на съд в Европейския Съд заради Проект Възродителен Процес 1986 година

23

Анонимен

преди 7 години

Путин никога не е бил съюзник на Собчак. Беше негово момче за всичко и най-вече носеше куфарите на жена му и дъщеря му. Елцин го одобри за наследник едва след като Собчак гарантира, че недорасляка е послушно момче и няма да създава проблеми.

22

СТОТИЦИ УБИТИ

преди 7 години

и хиляди ранени, обаче остави кръволока - пияница ЕЛЦИН след разстрела на ПАРЛАМЕНТА с танкове, когато депутатите се противопоставиха на едноличната му власт. Американските му съветници, изпратени от ЦРУ по молба на предателя направо подскачаха от радост. Тоя ПРЕСТЪПНИК подари заводите на шепа олигарси от типа на Ходорковски, Майкъл Чорни, Березовски и сие. След някоя друга година ще разрушат и Елцин-център, който Путин построи за да хвърли прах в очите на "демократите" от САЩ

21

Истината

преди 7 години

СССР просто нямаше как да продължи по стария начин,но и опитът за демокрация си беше тотален провал.Явно в Русия не е имало трезви и прагматични политици,които да осъзнаят,че и двата пътя са грешни(в руските условия).Китайският(и не само) модел напълно го доказа-има и трети начин.Ама то минала работа....От целия СССР демокрацията приляга само на прибалтийските републики,поради естеството на населението там.Навсякъде другаде търпи и ще търпи провал.

20

Анонимен

преди 7 години

Преврата и в Русия тогава и в Турция сега са с еднакъв сценарий.Всичко е нагласено.Путин и Ердоан са едни диктатори.Затриват си народите, да са живи и здрави, така се провалят тези държави.

19

Анонимен

преди 7 години

"За разлика от Деня на победата, когато има пищни държавни тържества за отбелязване на победата на съветската армия над нацистка Германия през Втората световна война, сегашният празник до голяма степен се пренебрегва от властите, тъй като до голяма степен е смятан за рожден ден на нова Русия."Днеса, преврати не се честват с "пищни шествия", те само се отбелязват. Превратът е вътрешнодържавна битка и не е пример за поколенията, докато Денят на победата чества победата срещу външен завоевател.

18

НФБ

преди 7 години

Русия и Китай да се освобождават от американски акции и ценни книжа. ..защо да инвестират в противник. ..

17

НФБ

преди 7 години

Русия и Китай да работят с Афроамериканците и латино. ..да създават истинска опозиция в САЩ. .да я подкрепят финансово ...Огледална политика....

16

Един българин

преди 7 години

Превратът срещу Горбачов беше аналогичен сценарий както превратът срещу Ердоган в Турция тази година.Всичко беше организирано, а Горбачов координираше действията си с агентите на ЦРУ и флагманът на Шести американски флот му осигуряваше защита.Целта беше да бъдат отстранени хардлайнерите на КПСС, политическите врагове на Горбачов, брежневистите.Такива са фактите според мен.

15

НФБ

преди 7 години

Русия да затяга контрола над НО и заедно с Китай да изхвърлят долара. ..Имаме нужда от много полюсен модел..ето САЩ въоръжават и обучават опозицията в Сирия. .защо Русия да не въоръжава и подкрепя хората от донбас. ..Ето го двойния американски стандарт..

14

до Василев

преди 7 години

Така е, колкото и неприятно да Ви е! Не сварват световните лидери да му целуват ръката и да му ходят на крака. Джон Кери ли беше, по-често е в Москва отколкото във Фащ

13

Василев

преди 7 години

Слава на Русия и Владимир Владимирович Путин,най-великиат политик и държавник на нашето време.Агент Кен Робинсън! ЦРУ!!!

12

Armagedon

преди 7 години

До Василев.По полека бе човек оплю ми монитора.В Русия няистина текът значими процеси. Русия се развива по капиталистически път,докато запада и САЩ тръгнаха към неосоциализма и зациклиха вече цяло десетилетие.Скоро и на Китай ще клекнът.Тогава там,ще разберат,какво всъщност е комунизъм в чист вид, по китайски. Когато започнат да искат бележка за второ дете от държавният секретрар на САЩ или от Комисията по соц. дейности на Парлаламента на ЕС,тогава ще разберат в какъв истински батак са затънали

11

до Василев

преди 7 години

Ненормалник

10

Морски

преди 7 години

Странджа,ходи на лекар,лекувай се бе,човек.Най-добре ще е ако ни отървеш от присъствието си.

9

Анонимен

преди 7 години

ДИКТАТУРА НЯМА САМО В КАТУНА. ТАМ ЦЯЛОТО ПЛЕМЕ СОЛИДАРНО КРАДЕ ОТ ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СЪСЕДИ.

8

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАПри това крал беше Джордж

7

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Какво означава диктатура... - еднолична власт... - един, единствен човек успя да разруши една цяла империя... - макар и гнила...

6

Василев

преди 7 години

В Русия стават необратими процеси, които безпокоят Запада!Русия не трябва да диша, санкции до дупка и ПРО на един дъх разстояние!Геврмания е велика, санкциите срещу Русия продължават!Украйна трябва да бъде насъскана, а в Сирия да ври и кипи!В Кавказ трябва да се внедрят дейци идеолози на ИД!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!

5

Анонимен

преди 7 години

ОСТРОВА ПОТЪВА В МИЗЕРИЯ