16

Сп???нс до 17

преди 7 години

Абе те поляните ги пръскат , ама с разводнен оборски тор , като нафърлят една поляна от 50 декара , цялата околия замирисва на био-свежест.

15

Eli

преди 7 години

За сведение на писалите статията - възглавницата с костилки на череши се ползва за успокояване на коликите при бебета. Явно не са патили от бебешки колики авторите, можеха да си спестят иронията!

14

Додо

преди 7 години

много стана модерно всичко да е Био.... ще живеем с орлите .... само дето хората са толкова болни че идея си нямат на каква мутация сме подложени...вкл. и от биото

13

Био бизнесмен

преди 7 години

Голяма част от хората, които смятат, че работят на "престижни позиции", с лекота харчат високите си заплати за всякакви био глупости. Това ги кара да се чувстват елитни.

12

Анонимен

преди 7 години

Щом има глуупави да купуват ... ще се намерят и продавачи на такава стока.Купувачите са си виновни дами.

11

Анонимен

преди 7 години

Продуктите са обикновенни, само сметката е Био. По стандарт за да се нарече нещо био - да речем мялко, поне в Европа то трябва да идеа от крава, която пасе на полянка, която полянка примерно 15години не е пръскана с нищо. Тук разликата био или не идва само от цената, дори на село доматите се пръскат със син камък и не биха били био.

10

Анонимен

преди 7 години

Ами то първо са виновни oлигoфpeните, дето са решили да използват думичката био. Това от биология ли идва, от "живо" ли, що? След като калканът е бил жив, значи всичко е наред.

9

Васо

преди 7 години

Няма и не може да има такова понятие, като биодомати. Щото трябва да са домати от специален разсад, неторени, непръскани срещу болести и буболечки, че и поливани с вода от седемте рилски езера. Кажете ми къде да си купя и аз. А всеки може да си произведе що годе чисти домати на своя си двор на село, ама копане иска и мазоли на ръцете. Тия "биопродукти" са поредното шментикапели. Да търсиш девствена мома на околовръстното.

8

LiveEvil

преди 7 години

Докато има б.аламурници ще има и тарикати, да им продават какво ли не.Евтино им вземат даже.

7

куркан за Ердоган

преди 7 години

Един брой био едноок

6

Анонимен

преди 7 години

Направо био-шарани..

5

АНТИ

преди 7 години

Ще го търсите Тошовото време,ама нЕма да го намерите!

4

Анонимен

преди 7 години

По закон на всеки продукт в търговската мрежа трябва на опаковката трябва да пише името на производителя и това на вносителя, ако има такъв.Масово това не се спазва и на етикетите може да се прочетат всякакви безумия, но не и КОЙ е произвел въпросния продукт.Например: made in EU, опаковано от ЕТ Петьо 343, Произведено за....Като ги покажа на управителите и ги питам защо не спазват закона, те мълчат като тази риба на снимката

3

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

АБЕ, МНОГО БИОГЛУПАЦИ СЕ НАРОДИХА В ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ГОДИНИ...

2

Дядо

преди 7 години

Прясно уловен, ахахха. Ми то всичката риба прясно уловена. Въпроса е преди колко време. Снимката е от един сайт - фармхопинг. Никъде не се казва кога е уловена тая риба....

1

BG олинклузив фен

преди 7 години

Харесвам да съм в хотел четири звезди