314

анонимен

преди 7 години

за летец се изискваше пьрво да издьржи мед тестове след това започвашеистинското обучение което преди 89 г не отстьпваше на обучението в другитестрани след приключване вьв ввс отиваха в граж авиация в селскостопанската и на други места кьдето се изискваше летателна способност и анг език

313

53 годишен

преди 7 години

Спомням си,че от моето поколение военни станаха само тези които никъде в друг ВУЗ не ги приеха.Те бутаха насила,завършваха с тройки по милост и след това ги приемаха само въвъ военни училища.Имам впечатления и от казармата как офицерите ни се наливаха по цял ден с алкохол и чакаха да се пенсионират,че да вземат 27 заплати накуп.Военните имат нисък интелект и не трябва да влизат в управлението на държавата.

312

Анонимен

преди 7 години

Този май наистина в речника си няма нищо друго освен авиационен жаргон.

311

Анонимен

преди 7 години

При Орешарски имахме още останал половин самолет :)

310

Анонимен

преди 7 години

Няма шанс руския кандидат! Що не напусна при Орешарски червеното ***?

309

Песимист

преди 7 години

Изобщо не ми пука кой ще спечели на изборите, кой ще е президент, кой ще е премиер, какви ще са министрите и т.н. Който и да управлява, каквото и да се случи - ние сме вече бита карта отвсякъде. Кауза пердута.

308

Анонимен

преди 7 години

Уважавам Румен Радев като човек и военен, но за президент той не става, просто не става. Твърде евтино и твърде лесно се продаде па политиците. Дано да не го изберат, защото това ще е още един удар по България. Достойнството на мъж и офицер изисква сам да се откаже от президентската надпревара, защото иначе ще загуби и малкото уважение на колегите си и на народа.

307

Анонимен

преди 7 години

Добре де,защо Плевнелиев като чете от листче,това не ви впечатлява,а при генерала това не ви харесва.Мерите с двоен аршин,защото няма какво да извадите срещу този почтен човек.Затова сме на това дередже,защото се заплесваме по някой,който лъже и маже на поразия,изсипва обещания на кило,които после забравя,купува си поддръжници,защото ние сме му напълнили джобовете,раздава щедро пари,взема убииствени заеми,които после щедро раздава,а вие му се радвате и го гледате в захлас.Лош материал,каза ТОЙ!

306

Анонимен

преди 7 години

Това не е кандидат на БСП-това ще бъде избора на България!

305

Поручика

преди 7 години

Това *** на конци е само един *** шофьор на самолет. Нещо като "бакшиш" на персонална служба при олигарсите на БСП. Той е селектиран в съответствие с представата им, че президентът требва да глупава марионетка, която да разиграват като мечка, а избирателите му са изкуфели пенсии. Тоя солдафон, ако нема написано какво да приказва ще бълва фелдфебелщини "от оградата до обед!". И със сигурност ще ни посъветва "ако сме *** и не помним да си записваме като него!".

304

Анонимен

преди 7 години

SA LEVIZATA, RABOTENETO SA BULGARIYA E, DA SLUSHASH MOSKVA!' DRUGO NE SE ISKA. - I SI ISBRAN.

303

Анонимен

преди 7 години

Обикновените българи отдавна не се влияят от ляво , дясно и център в политиката . Съвремието изисква много повече в сравнение с това елементарно изразяване .

302

Анонимен

преди 7 години

Генерала сричаше изречения от листче.Кой ще му пише листчетата е въпроса,защото в 90% от кариерата,военните ги тренират в едно-да спазват устави и изпълняват заповеди на горестоящите,до затъпяване.За Радев е късно тепърва да се учи да мисли и да има собствено мнение по международни въпроси.Не случаен вица, че когато господ раздавал разум,чакал военните на моста, но те форсирали реката и минали директно на другия бряг.Не виждам генерали на президентски постове в EU,ние с Африка ли се равняваме.

301

Анонимен

преди 7 години

До demographПлевнелиев е бизнесмен издигнат от Иво Прокопиев. Кой е Иво прокопиев и как стана милионер всички знаем. Плевнелиев беше натресен против волята на Борисов, но понеже не правеше нищо и не му пречеше си остана на власт.

300

дядо на 75

преди 7 години

До PinochetОсновите на българската мафиа са положени през комунизма. Дясната ръка на комунистическата диктатура е мафията. Видните комунистически политици бяха извън обсега на радара на комунистическия закон.Привелегиите на партийците растяха всеки ден. Некадърниците пробиваха в живота с червената книжка а не със знания.1978 писах труд. Не бях член на партията, 2 пъти го отхвърлиха. В чужбина го удобриха и приеха. Благодаря на Бога че 1986 напуснах. България и днес е владение на варвари.

299

demograph

преди 7 години

Сега ще се нагледаме на селяниите на този левак. Плевнелиев е поне образован и възпитан гражданин, тоя е чалга продукт на нашистите. По физиономията му личи - нещо му има на чиляка, вижте как жално върти очинките... Съжалете го. Гласувайте за него. Не сме имали само ментален инвалид за президент.

298

Паметлив

преди 7 години

Нм,странни избори!Люта битка за пост,който е силно орязан откъм правомощия.Явно предстоят трудни времена с много служебни кабинети!Щото се оказа,че там му е силата на президента!Иначе това,че БСП няма нито един потенциален кандидат от средите си,който да е приемлив за обществото,та се наложи да търси отвън,не е изненада.Който и да предложеха от редиците си щеше да загуби лошо.Изненада беше,че ГЕРБ не може да извади безспорен кандидат,"дългата скамейка" с резерви се оказа мит!

297

Анонимен

преди 7 години

На държава, която от години е на автопилот, един пилот ще и се отрази добре.Страхувам се само че няма собствено мнение и ще обслужва политическите крадци отрочета на бившия комунизъм

296

Pinochet

преди 7 години

Всички управлявали през демокрацията са или реални мафиоти или свързани и зависими от мафията. ЖИВЕЕМ в една АНАРХИЯ. Всички муц.уни са компроментирани долни мошеници и хората не вярват на никого.Това е причината бсп да избере Радев. Но да не се повтори историята на ЦАРЯ?!?!?!И той беше ново лице и хората повярваха на новия мафиотски сценарий.ЩОМ ГО ПРЕДЛАГА бсп ????????????????

295

Анонимен

преди 7 години

"За Радев е вече късно тепърва да се учи да мисли и да има собствено мнение по разни международни въпроси."Радев като командир на военновъздушните сили на държава е много по-наясно с международната обстановка, отколкото тебе, дървен професоре.