83

Анонимен

преди 7 години

Интересно какво ще се случи с християни, които са решили да си направят пикник пред джамията в Мека, консумирайки свински вратни пържоли и алкохол...

82

Анонимен

преди 7 години

Ако иска да се моли - да ходи в Саудитска Арабия!Тук това изглежда първобитно и никой не е длъжен да му търпи простотиите!

81

Ангел

преди 7 години

Ако видя някой тук така да ми се моли ще извадя пениса си и ще го напикая и ще заснема всичко с телефона си!!!!

80

Анонимен

преди 7 години

Спомнете си Батак, Перущица, Панагюрище, Стара Загора... после пак си измерете толерантността, толерасти!

79

Анонимен

преди 7 години

Тоя експеримент ще да бъде неуспешен тук в София. Само как застане да се моли и да мърмори и веднага мюслито пада жертва на "възмутени граждани". Само шапчицата ще му остане здрава. Без полиция, без специални части, без предупреждение - просто отива при оня на който се е молил до преди малко. Случката ще отнеме 3 до 5 минути и всичко ще си бъде пак ОК.

78

Анонимен

преди 7 години

Ех, стига с тази религия, бе хора! 21 век е!

77

Берлин

преди 7 години

Ехх да го пробват този експеримент тук в Берлин. От раз съм се обадил на полицията с обяснението един с арабски черти се моли на улицата, държи се неадекватно и дудне за някакви Акбари и Алахи. За броени минути са се изсипали няколко микробуса с полиция и спец. части и мюслито са го отнесли като куцо пиле домат!

76

Eлена

преди 7 години

До до 88:Вярно ли е?А защо са вкопани в земята и са високи колкото къща?От толерантност,а?И спокойно си избирали религия,не са ги клали,защото отказват чалмата,а......Ако дразниш-разбирам,но а за пари -не!!!!!

75

haha

преди 7 години

Да дойдат да проведат експериментът си тук, да видят не резултат ами чудо. Един го обижда, а останалите го ритат, като куче.

74

до 88

преди 7 години

По време на османско владичество толкова църкви са се построили ,че вие сега не можете да ги ремонтирате и просите пари от държавата....т.е и от данъците на мюсюлманите

73

Гошо

преди 7 години

Ние Българите сме без милостни нямаме уважение дори на животните пък за хора абсурд

72

Некъф луд

преди 7 години

Я го направете същия експеримент в арабска държава но с мюсюлманин обиждащ Християнин който се моли. Като ги зачаткат с бомбите в англия ще ги видим толкова ли ще са толерантни.

71

Христо

преди 7 години

До До ВрабчеВерно. Сега ни посочи колко църкви отпреди завоеванието са запазени в България. Защо изкопаваме стотици християнски храмове изпод земята? Защо най-старата църква в повечето селища датира от 19 век? Знаеш ли колко свещеника са убити през 1876 - 1878? Колко църкви са ограбени и осквернени? Влизал ли си в църквата в Батак? Ами в Перущица, Стара Загора, Панагюрище, Калофер, Клисура, Ново село, Сопот? Оди влез.

70

Вече и в Уелс

преди 7 години

Ислямът - традиционна религия на Уелс. Колко мило!

69

Нмяа

преди 7 години

До любопитноНяма нужда да бият път. Достатъчно е да минат в съседния квартал.

68

Дъра

преди 7 години

Да ги изринат от Кралството и няма да има кой да ги тормози.

67

любопитно

преди 7 години

Нека повторят експеримента в някоя Мюсюлманска държава като се преструват на Християни.

66

До мюсюлманина

преди 7 години

Просто така... "гражданите на Кардиф са част от едно цяло".... ? Това е възпитание в християнски ценности, ***, а не като вашата проповядваща омраза към "друговерците" религия !

65

Анонимен

преди 7 години

Аре, стига сте ни занимавали с тия гадджали, бе!Напишете нещо за милиадрите заеми дето Тиквата ни натресе - за какво се харчат, къде отиват, кой колко "отклонява"... Траете си, продажни хуйналисти ...

64

Анонимен

преди 7 години

musulmani li izbiha milioni hora prez purvata i vtorata svetovna voina,koq hristiqnska durjava sa napadnali dosega musulmanite ???