10

гуци-гуци

преди 7 години

това е върхово изделие, бъйлювци... с 300 кинта нето заплата, ще го имате на кукув ден!

9

Striker

преди 7 години

Това, че пише made in china, не означава, че е китайски, драги червени колибари.:))) Всичко се проектира в Америка и Европа. Хардуер и сглобка също. Сглобява се в Жълтурландия, защото дръпнатите са евтини и имат ресурс за големи количества. Памети, чипчета и платки идват и от Самсунг, но пак са по поръчка и задание на Апл.

8

!?

преди 7 години

Въх ,ни думай , аз очаквах да залагат на нокия , пак *** излъгаа

7

Анонимен

преди 7 години

Басип простотията като тоя де краде имеили долу на пазара моме голем си гъзар ити иоще некои да не счупите клона и да си правите разходка

6

MAIKA TI MANGAL

преди 7 години

До BURZUM NIE LESHKAME TVOITE DOKATO TE LOSHKAT TIAHNATA...PADRAS

5

Анонимен

преди 7 години

В известна част кода за ос-а се пише в Китай и Индия, приложенията за стора също. Китайски е телефона, защото в се проектира на база на китайски части и ресурси! Не на щатски. Всичкото хардуер в тоя тел е китайско. Единственото щатско участие са шепа патенти и много адвокати за нескончаемите дела на епъл. Но на 98% себестойността на тоя тел се формира в Азия.

4

Анонимен

преди 7 години

.Айфон е американски защото там се проектира всичко, там се залага основата, стратегията.Сглобява се в супер технологична компания в Китай, но по американски стандарти, с американски лицензи, с американска собственост, и затова Печалбите отиват в Америка. ..Леново е китайска марка, макар че се сглобява и в други страни.LG се сглобяват и в Полша - да не би да са полски ?

3

Анонимен

преди 7 години

Че то айфоня не е ли китайски? Преди някой да отговори с НЕ, нека първо малко да се информира. В това число, че и самсумг чарколяците сложени в ябълката, се прявят в Китай.

2

Анонимен

преди 7 години

1, ще ще...:D

1

BURZUM

преди 7 години

Китайците ще ви ...майките и това много ме радва....