13

123

преди 7 години

da dadat pylna nezavisimost za shtatite,koito jelaqt tova napr.Texas

12

Пиночет

преди 7 години

Там въобще са му изтървали края. *** са в същност расистите. Мазни гну.сни същества и не може да споменеш расата му а трябва да казваш афроамериканец. това ако не е извращение................ Ето шиб.аната демокрация направи при нас индобългари.А комунисти няма никъде и не е имало то е утопия. Човешкото око е ненаситно.........

11

до 14

преди 7 години

До Анонимен"А след 1989г,в резултат на победата на Великата Ноемврийска Демократична Революция умряха,емигрираха или изчезнаха от "демократично щастие" над 4 млн българи- над 40%"а ПРЕДИ 89-та, ако хората опитали се да заминат (избягат) на Запад не получаваха куршум в гърба, колко милиона от населението щеше да емигрира според тебе? Да ти го набием в тъпата чугунена пропагандна мурзилска тиква, да ти го набием !!!

10

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е и в БГ да се създаде комунистическа партия за защита на народа от демократите,преполовили населението на БГ за четвърт век!Такъв геноцид не е имало в никоя държава! Дори през ВСВ в СССР - страната с най-много жертви-са убити, емигрирали и изчезнали 27 млн- примерно 15% от населението!А след 1989г,в резултат на победата на Великата Ноемврийска Демократична Революция умряха,емигрираха или изчезнаха от "демократично щастие" над 4 млн българи- над 40%!Управляват ни БЪЛГАРОУБИЙЦИ!

9

Елементарно

преди 7 години

Ами няма как да застрелят бял, след като чернокож е създавал проблемите! Тия какво искат, полицаите като видят, че е чернокож, и да се оставят да ги гръмне ли? Прекалената демокрация и толерантност до това води!

8

Кикo

преди 7 години

ОК! Когато един полицай си свърши работата и убие престъпник, това да се казва какъв е цвета на кожата на престъпника не е нищо друго, освен чиста проба расизъм! Полицията, както и съда и всички други институции трябва да са слепи откъм цвета на кожата, независимо какво решение взимат! Всичко друго е така удобно експлоатирания от левичарските ислямофашистки организации расизъм!

7

Анонимен

преди 7 години

До Бате РашоИзмисли нещо умно. Няма имперска държава, която да не постигнала своят напредък за сметка на заграбване, терор, подчинение. Такива са и САЩ, Русия, Великобритания, Франция. И в момента статуквото се поддържа благодарение на силата, страха, корупцията, алчността.

6

Жоро

преди 7 години

:)

5

Анонимен

преди 7 години

Вие сте болни, в следствие на преживян комунизъм.Разбира се че полицая ще стреля по въоръжен криминален чернокож. Да му се моли ли?Черен е застрелял черен, къде е проблема, няма расизъм, нали?Нашите роми са техните чернокожи.Защо не сте чували азиатците да създават такива проблеми ?

4

Бате Рашо

преди 7 години

Днес ни се показва нагледно че привидно "мирната и безметежна"обстановка в САЩ /Бастиона на световната демокрация/ се потдържаединствено с репресии, терор и убийства от страна на управляващите !Благодарение на тези добре платени и мотивирани с лични привилегии държавни силови структури, се постига този рехав мир в тази "измислена" държава,създадена с предимно откраднати територии от своите съседи !В противен случай действителността там нямаше да е по различна от тази в Сирия . . .!?

3

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо се чудех как ще поднесат новината че в краварника овцете се бунтуват - и... ЕСТЕСТВЕНО комунистите са виновни !Ха ха!

2

Анонимен

преди 7 години

На крива демокрация - все комунистите и са виновни!

1

BURZUM

преди 7 години

Революцията ще победи дори в краварника...Фидел ще доживей да види...