48

нема такава държава

преди 7 години

моля ви елате ми бутнете квартирата, много е скъпа и тясна и ми дайте едно от тия безплатните жилища...много ще се зарадвам!п.с.обещавам че няма да му изкъртя паркета и дограмата за подпалки през зимата :)

47

“Спокоен“ обяд днес

преди 7 години

Щом откажат да купят мърлявия й здравец, шведката започва да опява Айде тугаз да *** черпиш 20 стотинки. Айде дай, за бебиту, айде беее /бебе не носеше/. Казват и да се разкара, тя не ще. Като види, че нахалството й няма да мине, отива на друга маса. Повтаря се същото. Като обиколи всички маси, започна да ги обхожда за втори път. Накрая сервитьорките я накараха да си тръгне. Преди да излезе се обърна и много злобно изсъска нещо на нейния си език - напсува ли ни или ни прокле, не знам.

46

Днешна случка

преди 7 години

В обедната почивка реших обядът ми да е кафе и паста в една от сладкарничките в центъра на София - хем кокетна, хем много чиста, хем с климатик, та не се налага да седнеш на маса на тротоара и колите да минават на 15 см от теб. Хлад, учтиво обслужване и малко спокойствие в августовската столична лудница.Да, ама не!Влезе една шведка, държи в ръка стрък здравец с не много чисти листенца, обикаля от маса на маса и иска да продаде китката. Никой не ще да я купи. Щом й откажат да купят мърлявия з

45

Анонимен

преди 7 години

Разберете!!!Главата е вмирисана,та вони до смърт!Не се ли премахне главата,нито циг***нски,нито бежански,нито,какъвито и да са проблеми,няма да бъдат решени,а през това време,ние се топим и изчезваме!Разберете,никави призиви,към никакви политици НЯМА ДА РЕШАТ НИТО ЕДИН НАШ ПРОБЛЕМ,освен ние самите.Политическата плява РЕШАВА САМО СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ,а те са,да крадат и бягат извън окрадената ни територия!За цели 26 години,МАЛОUMНИЦИ ТАКИВА,не го ли разбрахте това?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

44

Анонимен

преди 7 години

Стига сме хленчили,като стадо оStaдо уфъсе,ами да се вдигнем и премахнем цялата управленска мафия слуга на западните НПО-та!Крайно време е,защото просто си отиваме.Утре тзаи територия ще бъде наречена ис право Sigанария,а ние ще станем пожизнени siгански слуги!Не разбитрате ли,изчезваме,защото се превърнахме в роби!!!

43

Анонимен

преди 7 години

Е,булGаристански роби,не разбрахте ли,"собствената" ви държава,за какъв б****** ви третира?!Я кажете,ако вие незаконно си построите някакви колиби, в някакво населено място,какво ще направи управляващата мафия с вас и вашите колиби - колибите бутнати,вие в затвора със солидна глоба!!!А знаете ли,защо?Защото се държите точно като роби,на "собствените" си управляващи и на "собствените" си "малцинства!!После да не обвинявате никого за хала си - вие сами и то най-настоятелно, си го търсите!!!

42

Анонимен

преди 7 години

Ако са им дали. Ама да пазят чисто. И да дадат на всички нуждаещи се, щото има и българи нуждаещи се.

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40 - допринасят намаляват отрицателния прираст на населението, ти да си видял ром без брат ?!?

40

Анонимен

преди 7 години

До БХКСкоро ще направя атентат в сградата ви продажници и всички ще умрете и после ще го обявим за празник

39

Шуко

преди 7 години

Те щом бяха успяли да качат кон на 3ет в блока в Ямбол.... Нищо няма да им се опре първо ще изкубят жицата че много бакър има у тока после ще минат с чуковете по арматурата, живот

38

БХК

преди 7 години

Ромите са с превилегии защото те са онеправдан етнос,трябва соцялните помоще за ромите да се вдигнат за сметка на пенсиите които вземат пенсионерите.Ромите ток и вода не трябва да плащат,защото те са с предимство пред останалите.

37

Анонимен

преди 7 години

Бутнаха гето в Пловдив, ромите с общински жилищаНа българите никога не им дават, роптаят местнитеИнтересно, на какво основание им дават безплатни жилища?!?Нещо да са допринесли за държавата?Случайно да са си платили сметките за тока и водата, някой от тях да е платил данък?А земите, на които са се самонастанили, чия собственост са били? Платили ли са обезщетение?Това е то расова сегрегация и подтискане на коренното население от навлеците.Сега и по една общинска лека кола да им дадат!

36

гого

преди 7 години

Една *** ражда средно по 4 деца, като няма средства да осигури и едно от тях ,те порастват и се заселват някъде , те нямат собственост и общината трябва да им осигури 4 жилища, каква е аритметиката...?Ние трябвя да платим това, защото простите ни политици ,така им изнася.

35

Анонимен

преди 7 години

А за другите хора кога ще започнат да строят общински жилища.

34

Анонимен

преди 7 години

Сещам се за блок 20 в Ямбол на какво го бяха направили.

33

Анонимен

преди 7 години

Много ще ми бъде интересно да прочета репортаж със снимки от тези общински жилища след тримесечното им обитаване от тези...наематели! И да прочета коментариите на новите им съседи!

32

просто българин

преди 7 години

В София - бутнаха им колибите на индийците на околовръстното и им раздадоха обюински жилиюа в Люлин.В Пловдив - бутнаха гетото и им раздадоха обюински жилиюа.А аз изтеглих заем , с вноска 600лв лв от Пощенскабанка, вдигнаха ми я на 800лв. И сега мизерствам и изплащам. Щото съм просто българин. Или най-вероятно съм *** българин.Искам да си сменя етноса на ци-га-нин, за да ми дадът и на мен жилище.

31

просто българин

преди 7 години

В София - бутнаха им колибите на индийците на околовръстното и им раздадоха обюински жилиюа в Люлин.В Пловдив - бутнаха гетото и им раздадоха обюински жилиюа.юА аз изтеглих заем , с вноска 600лв лв от Пощенскабанка, вдигнаха ми я на 800лв. И сега мизерствам и излаюам. Щото съм просто българин. Или най-вероятно съм *** българин.

30

Описах тази история

преди 7 години

защото е показателна - по причина, че още в ранната си младост създадоха три деца, те си прецакаха следването. Младата майка още отглежда децата у дома, баба им е млада и работи.Момчето не може и да помисли за следване - работи каквото намери, за да осигури пари за децата си.Двустайното апартаментче отесня.Все по-често ги чувам да си говорят дали не е по-добре да се ориентират към чужбина и дали да заминат всички заедно,или най-напред да отиде само младият татко.На етноса обаче му е добре в Бг

29

анонимен

преди 7 години

Ние за жалост сме национални предатели.Няма такава нация.Това ни прави да бъдем расисти,и аз съм такъв,заради сбърканата политика да бъдем толерантни към мързеливите и престъпниците.