30

до 26

преди 7 години

По добре да не ср срещаме, че след това няма да си същият ако оцелееш. Ако си много навит ела у Враца, ще бъдеш пребит, обран , " оправен" и естественно автомобилът ти ще бъде " приватииран".

29

Анонимен

преди 7 години

след някой друг ден ще се разбере, че пияни руснаци са се трепали в тъмното и сега се оправдават с диверсанти.

28

Боби

преди 7 години

До СЕСЕСЕРКО 21Леко си назад с материала Колегапърви фабрично бойни лазери на танковете си монтират Китайците. Идеята е при танково нападение да ослепят пехотата на противника. Москва отговори с Т-72Б3 модернизация на старите танкове. Оптроничната система за наблюдение и насочване издържа на облъчване с лазер който при нормални обстоятелства би ослепил човек без защитни очила или друга подобна екипировка. Сега рашките просто потвърждават че имат подобна система за нападение.

27

Анонимен

преди 7 години

Дезинформацията е майката на информацията.

26

Анонимен

преди 7 години

До ПАЗАРДЖИКРусия сама се злепоставя руско мекеренце

25

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

До СЕСЕСЕРКО.по пияна нация от българите няма не съм чул и видял в русия да си слагат вино по 500 л. или самагон по 200 или 300 л.в бг всяко едно семейство по селата си слагат вино 500 л и варят от 200 до 500 л.ракия в градовете също. ами сега кои са по -пияни руснака не умей да пие 200 мли е пиян а българина 5 л. вино пие на една вечерякакво ще кажете че това не е вярно дори примиера ви каза недейте да пиете ракия че нямаме пари да ви лекуваме

24

смех бе смех!

преди 7 години

....Русия "още не е коментирала официално тези изявления и може изобщо да ги остави без отговор, тъй като са явно абсурдни"....:):):)

23

През това време...

преди 7 години

Урките се чудят ка да си платят топлата вода през лятото а за зимата още не го мислят.

22

Тема за размисъл

преди 7 години

"По-големият проблем били цените на нощувките на полуострова"??

21

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

ей пак пишете глупости само само да злепоставите русия

20

Анонимен

преди 7 години

До 123Пияни руски десантчици са се стреляли с руските граничари и са стреляли и по цивилни. След три дни ФСБ излиа със скалъпената версия за украинска диверсия. Това е истината умно русофилче.

19

Анонимен

преди 7 години

До до 9....не се отваряй....От един месец плашиш със затваряне и подобни простотии и от дайте те толерират. Сигурно си много силен и мъжествен. Но няма да е добре за теб ако се срещнем.

18

123

преди 7 години

До Ха- ха- хаТи явно не си в час какво е положението в Украйна!преди да пишеш се информирай...

17

Ха- ха- ха

преди 7 години

Само някой малоyмен може да вярва на руските лъжи за тероризъм от страна на Украйна. Или русофил.

16

Крим Русия 2016

преди 7 години

До Крим УкрайнаНяма заблуда и лъжи всичко е истина.....междо прочим в Крим постоянно пристигат Украинци на почивка въпреки заплахите на бандеровците и фашистите.

15

Крим Украйна

преди 7 години

До Крим РусияНека не се заблуждаваме!

14

СЕСЕСЕРКО

преди 7 години

"Опитът на украински диверсанти да проникнат в Крим нажежи военните противоречия между Москва и Киев", който "тиражира страшни приказки, че Москва се била запасила с атомни бомби и бойни лазери", пише "Независимая газета".Диверсанти!?Айде бе!?Кой ненормалник ще иска да отиде на територия в която бродят диваците алкохолици?Бойни лазери!?Диваците не могат да направят телевизор.Кой вярва на подобни брътвежи?Да бяха американците добре.Те вече монтират лазери на изтребителите си.Германците също.

13

Крим Русия

преди 7 години

Крим е прекрасно място има чисто и дълго крайбрежие а който иска има и планина и чисти езера,Украйна не развиваше туризма там и базата е стара,но с връщането в Русия този полуостров има голямо бъдеще в туризма.

12

до 14

преди 7 години

Няма да се занимавам с вирусоносители на СПИН, има си определени хора за тази дейност.....

11

до 9

преди 7 години

Не се отваряй много за да не те " притварят специалисти " в тая област.