109

До 137

преди 7 години

Ами тогава занданите ще се напълнят с българи.

108

Инженер

преди 7 години

"Да кажеш "Аллах акбар" не е престъпление". Но е престъпление:1. Да се изплюеш на бара на пицарията.2. Да удариш сервитьор с чаша.3. Да покажеш задните си части на охранителите. 4. Да заплашиш, че ще запалиш мола.Всяко едно от тези престъпления трябва да се разгледа отделно и да се постанови присъда, като годините и сумите се съберат. Извикването на "Аллах Акбар" не освобождава лицето от наказателна отговорност, както твърди съдията. Поредния подкуп и пуснат престъпник, който ще се укрие.

107

Taralejic

преди 7 години

до 129Така си и мислех)) Извинете)) Нека да бъде - мъже. Кафенето е в България))

106

Анонимен

преди 7 години

Колкото чаршафлията е кралска особа, толкова и Мола е мол - простотия и от двете страни. Хвани единия, удари другият.

105

Анонимен

преди 7 години

Какви крале в Катар и СА. Това са най дивите племена от пустините. Но първи приятели на Борисов и демократите от всякакъв сой в РБ - поради простата причина, че са агенти на ФАЩ и финансират ислямистите по цял свят.

104

Какво ново?

преди 7 години

Аллах ще накаже всички българи - амче той ги наказва вече 26 годин!3 000 000 са вече на оня свят. При това без девици и шербет.

103

пулев

преди 7 години

трябваше да го спукат от бой полицаите, да видим дали ще прави повече така.

102

До 124

преди 7 години

Ежко, не си ли разбрал, че ние българите сме онлайн бабаити. Нямаме ли Интернет ставаме само за....сладолед.

101

Анонимен

преди 7 години

Ами, че то и половината българи сме от царско потекло. Нали не сте забравили Ивайло Лахана- свинарят станал цар?

100

Дедо поп

преди 7 години

Аллах, Маллах ама това чадо божие е яло вече свинското. Отидоха девиците, ходжата сега ще му зашие чуpатa и отлъчи от правата вяра. Цяла Катар е в траур.

99

Анонимен

преди 7 години

Ясно, значи не го търсете повече, и без това на медиите ще ви бъде заповядано да не пишете повече за тоя, няма смисъл да се хабите.

98

Taralejic

преди 7 години

до 117 АнонименПросто не исках да пиша за лошите неща(( Защо никой от българите не го бие, не го хвърли на пода. В инета само смели (( София е пълна с културисти. А там, където те са били там?

97

Анонимен

преди 7 години

Да го бяха набили преди да дойде полицията! Това е единственият начин за справяне с такива.

96

Taralejic

преди 7 години

до 117 анонименЗащо трябва да се измисля. Може би така? Българите не забелязват такива неща)). И с него бяха две дами .... В къща цял харем )) Проблем)

95

Анонимен

преди 7 години

"Мохамед бин Джасем ал Тани,... член на кралското семейство на Катар.... показал пренебрежение към присъстващите в мола, изплюл се е на бара на пицарията, посегнал да удари сервитьор с чаша и показал задните си части на охранителите."Каква скромност и невинност в сравнение с действията на членовете на семействата на партийната номенклатура ,управляваща БГ след 1989г спрямо БГ-народ!А как ли ще реагират в Катар,ако близък на БГ- президент или премиер си покаже *** в МОЛ в Катар?Гнусотия!

94

един

преди 7 години

Каквато им държавата, такива са им и "царските "особи". Когато и да ги из.би.еш, все е късно!

93

Анонимен

преди 7 години

Пиши го бегал!!!Смотана държава! Да го бяха пребили в тоалетните поне :(

92

Taralejic

преди 7 години

Повечето от български кафенето няма превод на чужди езици в менюто. Няма снимка ястия. Без знанието на български език не ще разбереш ((. Може да бъде една дума, че той не е бил правилно превел. Представете си, Северна Корея - донесли ястие от куче. ((Не е много хубаво). Без познаване на български език, много трудно да се изберете храна в ресторант. Сервитьорите рядко говорят чужди езици ((

91

Петкова

преди 7 години

Съдията е направил сериозна грешка. Първо - България е република, и при нас членове на династически фамилии носят наравно правна отговорност за деянията си заедно с останалите членове на обществото. Второ - гаранцията е нищожно малка и не покрива неимуществените вреди, които този пикльо е причинил на заведението, на охраната и на полицая, който го е арестувал. И трето - "ще взривя мола" си е закана за терористичен атентат с потенциал за много жертви, така че е имал повод да го остави в ареста.

90

Анонимен

преди 7 години

Е, каквато им е държавата, такива са им и "благородниците". Целия свят им е длъжен, те са от висшата човешка раса, следовници на аллаха! Чий го търси тук? Да се развява в арабския полуостров и да тежкарее там, не в някакъв си МОЛ!!! Кой го знае каква измислица е...