129

читател

преди 7 години

Странно.Някой си плюе върху цялото общество в мола, заплашва с пожари и т.н., а съдията го пуска под гаранция, която за него е виртуална.Ще си иде когато пожелае, като онзи дето уби цяло семейство.А ние ще си останем със съдиите....

128

Анонимен

преди 7 години

Хайде и тоя пуснахме да си ходи. Нали все пак искаме да имаме мирни дюнерджии, а от тоя такъв не става защото е 3000... по ред наследник, но е със самочувствие на богоизбран.

127

любознателния

преди 7 години

а за грабеж за 9 лева 2 години ефективно

126

Шаран БГ

преди 7 години

В сравнение с нас,българите, всеки гражданин на Катар е от "кралско потекло" със царски доходи и имане ".Нормално" е един човек с такъв произход да си позволява неща и действия, за които ние,простосмъртните, не смеем и да си помислим. Развития социализъм отдавна го има в Катар и той е под крилото на чичо САМ. Защо да не покаже *** си и на независимия Петков? Така де, срещу някоя друга скапана българска хилядарка!!

125

Узунов

преди 7 години

Няма такава държава

124

Анонимен

преди 7 години

Пясъчно същество! За жалост нямаме уважение към самите *** си. Това поведение на пясъчния е недопустимо!

123

Н

преди 7 години

В панделата ще харесат това с показването на задните части, ще е хит.

122

Анонимен

преди 7 години

Щом от кралското семейство имат такова поведение си представете останалите какви са. Дано съдията който не си е свършил работата да има среща с тях и да се сети от къде е тръгнало всичко.

121

men

преди 7 години

Ne Mi Publikuvat mnenieto veche. Pozdravi

120

Анонимен

преди 7 години

Да, в нормална държава щяха да му се извинят и веднага да уволнят персонала станал причина за случката. В Щатите клиентът винаги има право.

119

Анонимен

преди 7 години

Нали се сещате в щатите какво щяха да направят с тия еб.. на камили.

118

men

преди 7 години

Zashto e reagiral taka? Zashto mu zawijdete? Zashtoto wie strah ot vsichko chujdo. Nali. Shto Imate takiva nedostataci be?

117

АДОЛФ

преди 7 години

Какво правят тези честни съдии? Пуснаха турчина,убил двама мотористи,защото имал адресна регистрация.Този го пускат без адресна регистрация.Бравоооооо.

116

Анонимен

преди 7 години

Защо си свалил гащитеИскал да си плати с ...гледката,защото нямал пари ли?

115

Божидар

преди 7 години

5000? Още утре ще е отлетял за Катар, и го боли *** за гаранцията.Поне 100 000 да бяха я направили, че да приберем пари като се чупи...

114

анонимен

преди 7 години

това е индиец само те могат да се дьржат така и да не плащат сметката

113

ФАЩ АКБАР

преди 7 години

Естествено те всички там са с такова "потекло" !А аз съм родственик на Аспарух ко прайм ся?

112

Българина

преди 7 години

Ако този е от сой смятайте какви диваци са останали. Забрана за влизане в България до живот и на всички чаршафи също. Забрана на исляма в България. Ще има референдум за това

111

Анонимен

преди 7 години

1. кралската оссоба да си е чел менюто като е поръчвал. Всяко ястие си има рецепта и трябва да се спазва.2. свинското не е чак толкова забранено в Корана. Казано е, че в крайни случаи може и да се консумира.3. според съвраеменните *** свинското правело мъжете по благосклонни към жените си в следствие на което ги ревнували(оно*дали) по-малко. Е те това е пълната глупост. Като имаш 4 жени не можеш да си изпълняваш редовно задълженията към всяка, защото всеки мъж си има капацитет->бурките.

110

SpaceX

преди 7 години

Тези черщафи на времето като отвариха Шведа на Дружба идваха с цялото домочадие и харема само че го дуржаха в хотела а те самите идваха на плажа под Албатрос и плакнеха очи к примляскваха като глефаха тази разголена немска френска английска че и българскаплът