47

Плешивия ака Вожда

преди 1 година

Владо царицата щото бил царицата на кавалите

46

Анонимен

преди 7 години

До демократБъркаш - това е брат ти, нали ти го учеше на "мурафетите", но той те надмина, стана "политик", а ти си остана зебен ***.

45

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ ИЗВРАТЕНЯК НЕ Е ГЕЙ.ТОЗИ Е ПЕДОФИЛ. ПЕДОФИЛИЯТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.ДА СИ ГЕЙ НЕ Е СРАМНО, НИЩО ЛОШО. ГЛУПАВО Е САМО, ЧЕ ПРАВЯТ ПАРАДИ. ТОВА Е ТЪПАШКО. И МНОГО, МНОГО ИЗКУСТВЕНО - "ЕЛАТЕ НИ ВИЖТЕ!". НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ТЪРСЯТ ПАРТНЬОРИ... ЧЕ И ОБЩИНАТА ИМ СЪДЕЙСТВА, СВОДНИЧИ...ВЕСЕЛО БИ БИЛО, АКО ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ СЪЩО НАПРАВЯТ ПАРАД - НА УЛИЦАТА НЯМА ДА МОЖЕ И КАРФИЦА ДА ПАДНЕ.

44

Розова България

преди 7 години

Кузов-президент, Икебаната-вицепрезидент, Дянкофф-министър на отбраната, ще напляска руснаците. Евгени Минчев-министър на МВР, има опит задържан е в поделение на МВР за хулиганство и поне знае къде работят полицаите, за разлика от Бъчвата. Азис министър на културата и образованието.Ще станем 1 не на земята, а във вселената.

43

Тц, тц

преди 7 години

До НиколайПриятелю, ти за правопис чувал ли си?

42

R.I.P. Bg

преди 7 години

Не ми пука кой ще е избран за президент, премиер, депутат и т.н. Това вече няма никакво значение. С държавата е свършено.

41

хахахааааа.....

преди 7 години

Роска Плювналиева е много по-голяма гейка от вас.

40

Анонимен

преди 7 години

Така е... И без това държавата ни е пародия, да си турим за президент един гей с педофилски наклонности и ще бъдем действително смешка 1!

39

dedo_kopele

преди 7 години

Ами то Плевньо, доста свали летвата и сега от този *** до Азис траверса всеки може да си показва селянията. Позор за страната!!

38

Тъпак

преди 7 години

Бойко Борисов въведе маниер на поведени, който гласи следното:Щом Бойко може да е премиер, защо аз да не мога да бъда каквото си искам...И наистина защо не ?!

37

Анонимен

преди 7 години

Ами след като Росица Плевнелиев беше цели 4 години президент и си траехте въпреки непрестанните му гафове, пошлости и клишета, не виждам защо пък и Владо Кузов да не с пробва. В тази територия всичко минава. Погледнете само кой е начело на държавата - един полуграмотен мафиот, лъжец и селски тарикат.

36

Анонимен

преди 7 години

Е, какво толкова - нали това са новите *** ценности. Тъкмо ще ни похвалят от Европа, колко сме толерантни към различните.

35

Анонимен

преди 7 години

в парламента всички са хомосексуалисти

34

ЧАР

преди 7 години

ПАДЕНИЕ !!! ХИЛЯДА И ТРИСТА ГОДИШНА ДЪРЖАВА С ИСТОРИЯ ДОСТОЙНА ЗА УВАЖЕНИЕ КОЯТО *** ЗА 25 ГОДИНИ ПРЕВЪРНАХА В ***.НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ ? АКО НЕ ВИ ПУКА ЗА НАРОДА НЯМАТЕ ЛИ СТРАХ ОТ БОГА ???

33

Анонимен

преди 7 години

В Природата,такива болестни състояния не се търпят дълго.Под една,или друга форма ,Природата ги отстранява.Единствено,вероятно нейното най-болествно отклонение,"Човекът",се противи на този ЕСТЕСТВЕН механизъм,като създава неестествени противоприрдни форми и механизми.С това,така нареченият "Венец на Природата"(по-точно,самонарекъл се за такъв),си е подписал Присъдата, присъдта на Природата,за изчезването си от Земята.Няма да е нито първото,нито последното Природно Недоразумение!

32

демократ

преди 7 години

Най после русофилите си намериха вожд и идол.

31

mamitko

преди 7 години

Не мога да повярвам, че чета за този. Ужасни сте, медии такива!

30

Анонимен

преди 7 години

Ето ги физико-биолого-нравствените праметри,по които "нашата велика нация",ще се съизмерва....НЕ с другите нации,а с Майката Природа!!!Когато една нация се превърне в ***,не само населявана,но и "управлявана" от природни извращения(болести),нейното място,което Майката Природа един ден ще и определи,за изгниване и изчезване,е Бунището НА Природата!Това ни чака всички нас,които понасяме всичко това, да определя нашият "живот"(съществуване".РАЗБЕРЕТЕ,ТОВА Е Н А Ш Е(!!!) "ДЕЛО"!!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Закъсняла сте, Владке Кузова. Досега що гейове, пардон пеераси се изредиха в политиката..... ФедеРоска Плювналиева е много по-голяма гейка от вас.

28

Анонимен

преди 7 години

Сега като имаме гей президент, що не станахме 1?