37

Анонимен

преди 7 години

Някой ако е имал още някакви илюзии относно компетентността на министъра на МВР е крайно време да си ревизира мнението !!!!!!!!!!!!!!!!!!

36

Грую

преди 7 години

Това действие може да се сравни само с предаване на евреите на нацистите! Страхливи ***!

35

Анонимен

преди 7 години

Конформизъм,безгръбначие,накрая,как се поглеждат в огледалото ? (бай Тошо,не се,,снишаваше толкова"!)

34

До мъка

преди 7 години

този път проблемът не е с комитетниците, а с вардияните и за пореден път поставя пред обществото въпроса с варденето им от преднамерено ползване

33

gtf

преди 7 години

Какво друго да се очаква от престъпници ? Чакаме международен трибунал за боко

32

Анонимен

преди 7 години

Борисов и Ердоган са сключили сделка - Боко предава Абдулах Бююк, а получава два портрета на Ердоган с фес, по един за министерския съвет и Народното събрание. В бонус златен ибрик от времето на Абдул Хамид.

31

мъка

преди 7 години

До Анонименневероятно, хелзингските комитетници изпитвали срам. изтърваха гюленеца, щеше да е по-доходен от пазарджишките буркини

30

Горан

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ: Ами то като гледам и тук проблема ни е същия!

29

Анонимен

преди 7 години

Да предадеш човек,който може е заплашен със , смърт,без да има,каквито и да е правно релевантни доказателства за вината му,е върховна мерзост. Срам ме е от такава държава ! Срам ме е от такъв министър !

28

Анонимен

преди 7 години

ПОДАЛ ДОКУМЕНТИ ЗА БЕЖАНЕЦ ПА СЕ БИЛ ОТКАЗАЛ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ЕРДОКЛАН ГО ТЪРСИ ЗА ДА ГО УБИЕ!-----------------------------------ПРЕСТЪПНИК НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА И ТО ЯВЕН ТОВА Е ПРЕМИЕРА НИ!

27

Анонимен

преди 7 години

До Анонименоще не са ги доразпитали пилотите и не са ги доизтъргували за баснословно по-висока цена.останалите гюленци да побързат с документите си, или най-добре да се прибират в мутер Дойчланд преди сюлиман масковски да пусне кракена, тоест "бежанците"

26

Берлин

преди 7 години

БачвароваАйде марш във втори клас!

25

Джедай Мастър

преди 7 години

Хайде сега да изберем Рапона за президент. Как ще тропва по масите и ще налага геополитическата си воля на началниците.

24

НА ВИ БУДА!

преди 7 години

СЪДА Е ОТКАЗАЛ ЕКСТРАДИРАНЕТО МУ!!!!!ЗНАЧИ ИМАМЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ИЗВЪРШЕНО ОТ БЪЛГАРСКОТО УПРАВЛЯВАЩО МНОЗИНСТВО В КОМПЛЕКТ С МВР МИНИСТЕРСТВОТО !!!!МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА ПО РАЗПОРЕДБИТЕ НА БУДА И ХАРЕМА МУ!

23

Николай

преди 7 години

След като вътрешен министър публично, макар и индиректно, признава абсолютно безцеремонно, че правоохранителните й органи са нарушили Закона, какво да можем да очакваме от такава пародия на държава и управление!

22

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са новите момичета на късмета в харема на Ердоган! Свалете портретите на български герои от кабинетите си, *** такава! Ако бяха живи шяха да извърнат поглед от вас. Боко мутра си и мутра ще се останеш. Що не излезе Цветанчо пак да кажа съда ни колко е лош ? Така като гледам колко се съобразявате със съда съвсем ясно ми стана кой ги пускаше, като ги хващаха ченгетата!

21

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Аз все си мислех, че в една правова и демократична държава съдът е този, който е най-висша и последна инстанция.Оказва се обаче, че не е така.Тогава има ли нужда от съд, съдии, прокурори и т.н. ?Щом МВР може да екстрадира чужди граждани въпреки решението на съда излиза, че живеем не в правова, а в полицейска държава ...

20

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ Е ВЛЕЗНАЛ С ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ ЗНАЧИ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В БЪЛГАРСКИ ЗАТВОР!!!!!!!МИНИСТЪРКАТА Е ПРЕСТЪПНИЦА И ТЯ И ПРОКУРАТУРАТА!!ИЗОБЩО НЕ СЕ Е ОТКАЗВАЛ ОТ ПРАВОТО СИ НА БЕЖАНЕЦ А СА ГО ОТКАЗАЛИ АДМИНИСТРАТИВНО ЗА ДА ГО ДАДАТ ПОДАРЪК НА ЕРДОКЛАН!ПРЕМИЕРА НИ Е ПРЕСТЪПНИК И ТОВА Е ПУБЛИЧНО ИЗВЕСТНО!

19

Горан

преди 7 години

Какъв Герб, какви глупости бе! Това не проблем на Герб! Или на тяхното правителство! За огромно съжаление това е стара, национална черта! Предатели долни! Духa на Левски, че не е жив, не е! Ама, духът на предалите го си живее и винаги е бил жив! Бог да прости България!

18

Анонимен

преди 7 години

Е, не. Тоя човек го хвърлиха ей така на кучетата. А, какво стана с турските военни в Гърция с хеликоптера. Не съм чул византийците да са ги върнали.