115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Трагикомедия е комунистите от БКП-ГЕРБ да лансират комундела от Банка ,най-младият член на БКП ,тотолно се издънил с милиардите заеми ,с фалшификацията на българската история и владичеството , лъжите ,популизма ,демагогията ,некъдарността си ,евтините тарикатлъци,със слугинажа пред Турция и Ердоган ,,ментето генерал . Трагикомедия.

114

Анонимен

преди 7 години

Колко са гласувалите?

113

Анонимен

преди 7 години

Кой го топли тази анкета?

112

Анонимен

преди 7 години

Любимците не са в този ред, както сте ги написали. Първи е Радев, втори е Слави, трети е Борисов.Не може вашият любимец да бъде казан трети.Между впрочем, той е любимец на Ердоган, на Меркел, на Клинтан, но на мен никога не е бил и няма да ми бъде!

111

Анонимен

преди 7 години

Ген. Радев не случайно е избран от левите комедианти, навярно защото много прилича на Ал Бънди! Всичките им управления досега на комунистите бяха едни комедии, да не кажа трагедии! И трагикомедията да е пълна комунистите лансират още един изпечен комедиант като Слави Трифонов!

110

Анонимен

преди 7 години

Защо спряхте анкетата?Изплашихте се от тоталното превъзходство на ген.Радев над останалите.Оставете хората да си кажат думата.Когато тезултатите не са манипулирани,това е най-честният и верен начин да се разбере какво мисли народа.

109

aa

преди 7 години

този генерал пък откъде се пръкна и коя медия така подмолно го лансира?

108

Анонимен

преди 7 години

Струва ми се,че има грешка в заглавието.Не трябва да се пише "любимците",защото любимецът е само един и той е ген.Радев.Останалите са подгласници.

107

дядо Данчо

преди 7 години

Който *** или гащник пробутат,все тая и през тоя!Шоуто започва.Балъци бол,акъл йок!

106

Taralejic

преди 7 години

до 139 анонимен))Слави събра 700,000 подписи?!!! И ви го учите какво му трябва да правя? Слави умен! Харесва ми, как той пее български песни. Етно-рок !!!

105

Народе????

преди 7 години

И президентството ли ще си превърнем в Шутовщина?!?!10%?!?! Това недуразумение ?! Или има капан за отвличане на част от лумпения електорат ? !!10% са готови да бъдат употребени! Горката България ,какви е синове раждала.......

104

Анонимен

преди 7 години

Мали-и-и, 10% за Учиндолеца, който подведе тълпата да му подписва подписка за референдум като предварително се знаеше, че повечето въпроси противоречат на Конституцията!!! То по-добре да беше питал иска ли целокупния български народ да летува всяка година на Лангерхансовите острови или да има ежемесечни срещи с Нубийския посланик по миграционните въпроси! И шеше да има подкрепата на много повече хора от 700 000!!!

103

Taralejic

преди 7 години

до 129 анонимен)))грешка)))). За Вашият колега пише за % (88 анонимен). Аз само питам)))

102

Taralejic

преди 7 години

до 136 анонимен)))) Благодаря ви, чувствителен човек))никога повече няма да спя!!))

101

анонимен

преди 7 години

До Taralejic ВОЙКО КАЗА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ----ЦЕЦЕТО ЦАЦЕВА ТОВА Е НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ ---ЮНКЕР ПОТВЬРДИ АМА ВИЕ СПИТЕ

100

Анонимен

преди 7 години

Аз ли недовиждам или... КЪДЕ Е РОСКО? На предните избори такива възторзи бяха! Нашият Роско! Ура-а! Какъв човек само! Умен, интелигентен! Предприемач! Работил в Германия! Спал в колата! Велик математик, един от най големите в България! Щял да докаже теоремата на Ферма! Защо го забравихте, герберчета свидни? За да повторите номера отново ли? Да, но след още 4 години ваш президент, България ще бъде ликвидирана! Дали ще успеете да избягате?Успех на ген. Радев! Роденият да лети не може да пълзи.

99

General vs. general

преди 7 години

Ами да "лошо" е генерал завършил с отличие в САЩ, доказал се в авиацията какво може, умерен човек, с отличен английски.Друго си е генерал направен от Доган, та какъв генерал , генерал на пожарните и владее само шопски диалект от Банкя. Та ако ще комунист ,червен или извънземен да го нарекат Г-н Радев, той е моя избор, не че харесвам червените ама те и герберастите са такива и се правят на демократи.

98

Taralejic

преди 7 години

До 125не прекалявайте с алкохол.)) Отговор на моят въпрос?

97

Taralejic

преди 7 години

до 126не прекалявайте с алкохол)) Къде е материал?

96

Анонимен

преди 7 години

До TaralejicГола вода сте! IQ не се измерва в проценти! Вашето е ниско.