18

Партиен член

преди 7 години

Той не може да уплаши някой но, може да гръмне много.

17

Корумпиран съдия

преди 7 години

Домашен арест!

16

Пабло Ескобар

преди 7 години

Не трябва да си завършил Йейл за да разбереш, че малката маймунка се е запътила към Сирия, а от там към 40- те девици и Аллах. Сега да го връщат директно във Франция, а адвоката да обяснява, колко е мил и добър на дъщеря си

15

Анонимен

преди 7 години

До апелАбсолютно вярно, колега. Адвокатска "врътка" е и договорът за наем на жилище в София, заради който оставиха под домашен арест убиецът на семейството-мотористи. Сега рИвье, че не си бил получил хонорара! Айде бе! Не на нас тия, със сигурност се е облажил колкото за N-броя хонорари

14

Адвокатите на дявола

преди 7 години

Адвокатите са най-безскрупулните, продажни, безчестни и зли хора на този свят. Не само, че за пари са готови на всичко, и най-кръвожадния убиец ще защитят. Но понякога го правят и за без пари, за да си създават имидж, за да бъдат наемани за бъдещи дела. На тях не им пука за човека, когото уж защитават, те си знаят едни закони и едни писани правила и се борят с това, да ги преодолеят и победят. Не ги интересува морал и ценности. Тези адвокатчета първи ще ги сложа под ножа, ако имах властта.

13

Некъф луд

преди 7 години

Да не сме се плашили?! Че кой се плаши от тая мишка. Такива страхливци вземат бомбите и убиват в гръб от разстояние. За това го дайте на някоя футболна агитка да го начупят целия и да го направят инвалид и после го пускайте на свобода. Ако иска после и на луната да ходи.

12

ф

преди 7 години

обезвредете го за всеки случай... тъпо е да се поемат излишни рискове:)

11

Цецо

преди 7 години

Кой турист си носи ръкавици, идвайки тук през лятото? :) Също та ми е интересно каква е униформата му?!? :)

10

Анонимен

преди 7 години

Въпреки, че има издадена европейска заповед за АРЕСТ - това е най-първоро действие, това не превръща този човек във МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКИ ЗЛОДЕЙ!!!Това, че вие се се наа кали от страх е съвсем друга тема.

9

Анонимен

преди 7 години

Утре когато арестуват и ВАС, само защото се съмняват в НЕЩО си, не рИветИ, а си спомнете как сте плюли по "онова адвкатчИ"Законите трябва да се спазват най-първо от ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ - полиция, прокуратура, съд - все надлежни органи на власт - според Наказателния кодекс де

8

Занзибар

преди 7 години

Разпитът на Мурад Хамид, ГеМеТо, 05:41 сек:- Що си тук бре?!- Аа, неедей таака ве баатко, аз на тууриризъм сме дошло... Молят'са....- Ареей, дай две хиляди ивра и са махай, че ша падаш по стълбите, нали ве Ванка!? :)

7

Дидо

преди 7 години

То и аз съм напълно безобиден, стандартен и млад човек, ноооо..... дайте го насам това адвокатче...

6

Анонимен

преди 7 години

адвоката работи за пари ,дори от този случай де не вземе нищо важна е рекламата ,следващият джихадист ще знае при кого да отиде а и БГ престъпниците ще го наемат като го знаят ,че няма морал и е безскрупулен

5

Анонимен

преди 7 години

Тоя адвокат какви ги дрънка? Да не би на терористите да им раста зъби от очите, или рога от мишниците? Това си е сериозн част от подготовката им - да могат да изглеждт "незабележими".

4

Анонимен

преди 7 години

Този само, като го върнат във Франция , да не се взриви някъде? След среща с български полицай не им остава много живот. Да живее родната полиция ))))

3

Мхм

преди 7 години

До Завещавам Ви ЗдравеАдски досаден тип си...завещаваш неприязън и спам...

2

Явно

преди 7 години

в НПК трябва да има предвидени оправдателни присъди за някой,който изглежда безобиден,пък каквото и да е направил!

1

outlaw

преди 7 години

е добре че е тази война та журналистите да имате какво да занимавате хората и да коментирате, абе спокойно БГ няма да е засегната, те терористите не са толкова глупави за да видят , че тази държава и без тероризъм си е тероризирана , има кой да се притеснява. Икономически добре развитите, Скандинавци, Германия , Англия западна европа, споко българи, даже може да се надяваме някое камикадзе да се вреже в парламента та да сме му и благодарни.