22

ON

преди 7 години

До i'm На кого му пука !?

21

JOVI

преди 7 години

ДО 9 Май някой е прекалил със гледането на филми за HELS ANGELS ако ги знаеш кои са :-)И как разбра,че мото клубовете разпространяват наркотици?

20

Aaaaaa

преди 7 години

Бек таш къде ли усвоил ВИЗАНТИЙСКО ДАНАЙСКИЯ ИЗКАЗ Бил се уплашил от саморазправа, а КАТО КАРАШ В НАСРЕЩОТО В ЗАВОЙ БЕЗ ВИДИМОСТ ЯВНО Е ПОЧАДНАЛ В МОМЕНТНО БЕСТРАШИЕ?

19

Aaaaa

преди 7 години

До shoppING BankЕ и на повечето граждани не ми се ходо на работа за ги УНИЖАВАТ както динко бежанеци, но ТРЯБВА Че защо и той да не ходи където трябва "Каза, че не се чувства добре от това, че двама човека ги няма.", но може и да се е излъгал и неразположението не да заради двамата г,яур и, а заради дюнера на ъгъла и липсата на държавен санитарен контрол върху дюнерджийниците. Ето пак стихме до виновника и това е както ни обяснява shopp e държавата и народа и тн

18

край

преди 7 години

А и да ви кажа. Съдийката не е взела и лев да го пусне - толкова си може госпожата. В България има 20 годишни дела. Кой може да седи в ареста да чака. В България престъпления станали по телевизора - /Енимехмедов - Доган/ се разследват и точат с години та камо ли престъпление на което очевидец няма.

17

край

преди 7 години

Отделно от по-долу написаното да ви кажа. Правосъдие в България няма. Очевидно българите не са дорасли да си устроят такова. Има едни пикли /съдебната система е феминизирана/ дето под тогите ходят с токчета на поп -фолк звезди. Даже и шефката им - В Янева се шашкаше че Той /демек Бойко/ и налита да я уважава.

16

край

преди 7 години

Човека е пуснат абсолютно ЗАКОННО. Тези които са го писали закона сте ги избирали вие. Така че не мрънкайте -толкова ви е капацитета да избирате, такива са ви избраниците, такъв и закона. Референдума на Слави ви дава шанс да смените системата или го проумявате и го правите или продължавате "прехода".

15

i'm

преди 7 години

Shopp, само да ти напомня, че антитурските настроения започват още през 1396 и така до ден днешен!!! Според мен, ще продължат и през следващите векове!!!

14

Наблюдател

преди 7 години

Адвоката май се отказва се от защита, защото няма кой да му плаща, а как само се оправдава - заради противоречие.

13

Анонимен

преди 7 години

Сега вече има сериозен повод да се страхува от саморазправа.

12

Анонимен

преди 7 години

ШопAP, ти чие мнение толерираш да питаме?Не че не знаем, но от теб да чуем.

11

don

преди 7 години

ДО ЖУРНАЛИСТНАКАТА ПИСАЛА СТАТИЯТА. адвокат Васил Крумов не е бил никога служебен защитник на Фарук Бекташ а е нает от неговите близки.Стига сте писали глупости .Незнаете самата истина и пишите глупостижалко за загиналото семейство.и българският народ трябва да знае самата истинаПишете реално а не изопачено

10

Ай стига бе,

преди 7 години

До Shopp"България е страна, в която откровено се толерират антитурски настроения"Какво антитурско настроение виждаш в помощта за човек в следствения арест да му осигуриш квартира с договор и канал за бягство?

9

До 6

преди 7 години

Проспускаш да кажеш, че така наречените "мотокубовете" са си преступни организации които се занимават с наркотици и нелегални дейности.

8

Анонимен

преди 7 години

То пък оставаше и да се притесни от българското правосъдие!!!!!! Само трябва да им плати рушвет и българския съд щеше да обяви починалите българи за виновни, а турчина за абсолютно невинен.

7

Анонимен

преди 7 години

Естествено че увърта, какво да прави?Иначе трябва да си признае, че му е помогнал.

6

Анонимен

преди 7 години

Не ми дреме за турчина, но тия *** мотористите колко деца размазаха? Карат като луди и после съда - еми да са се били оглеждали децата. Въбоще не ми е жал за тия дето ги е убил. Бог си знае работата.

5

!!

преди 7 години

Адвоката увърта, защото лично той му е съдействал за избяга от правосъдие.Време е да почне и на тях да им се търси отговорност. Вижте в Пакистан колко добре са почнали.

4

КОГА ?????

преди 7 години

Кога тая простотия с признаването на вината и намаляването на наказанието ще бъде премахната????КОГА ???

3

?!?

преди 7 години

Затова трябваше да е в ареста, за да не го е страх. Адвоката да обясни от какво го е било страх тогава и защо не изказал притесненията си пред съда. Сега вече и от призраците на мотористите да го е страх файда няма!