20

7.62

преди 7 години

Пък аз си мислех че само нашите съдии са избутани!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Ислямистите баща и син били на почивка в Сирия при ИД.

18

...

преди 7 години

Европейските елити водят война срещу собствените си народи. Искат да има тероризъм и насилие, за да имат оправдание да налагат институциите си и да упражняват тотален контрол. И ни имат за много прости - мислят, че с елементарна медийна пропаганда номера ще мине....

17

Анонимен

преди 7 години

Що па ще го екстрадират в Холандия с чаветата на гумена лотка и обратно в Мароко.

16

До Анонимен 12

преди 7 години

Ти говориш за владетели - те са били убедени, че по Божия воля управляват държави и народи. Имали са чувство за историческа отговорност. Живеели са и са действали с мисълта, че ако се компрометират, това може да доведе до смяна на династията.Днешните управляващи са марионетки на върхушката на олигарсите, които пък се интересуват само от инвестициите си и се стремят към максимални печалби. А управляващите се стремят да се замогнат в рамките на мандата си.И едните, и другите нехаят за народа!

15

MM

преди 7 години

Класика - млад *** като не може да се уреди с жена, беснее и иска да избива всички. Една овца или магаре не може ли да си намери и да миряса.

14

Кратко и ясно

преди 7 години

Храни к/у/ч/е да те лае!Извинявам се на ку/че/тата, не исках да ги обидя като ги сравнявам с този.

13

Анонимен

преди 7 години

Прави ли ви впечатление, че в Испания тия много-много не виреят? Щото там са им яли попарата и колко века Реконкиста имат, докато си върнат страната. Очаквам в цяла Европа да стане така, и то доста скоро.

12

Анонимен

преди 7 години

Не така с лошо към младежът... може да се стресира като разбере, че някой иска да му осуети плана, а това някак не е толерантно. Всички трябва да се съобразим с него и ако трябва ще даваме жертви, пък ще чакаме да се разкае и интегрира.

11

иван

преди 7 години

и всичко заради някакви девственици... ами да си намерят красиви жени кво се занимават с тея забулени кучета:)))

10

Анонимен

преди 7 години

петърчо, на втория цитат нещо си се пообъркал. От корана ли си го копирал?

9

Анонимен

преди 7 години

Истината е следната. Европа върви към тотално извращение. Зоофили и педофили шестват по улиците. Думите майка и баща биват забранявани. Жестоки преследвания към хора, които просто искат да живеят нормално, мирно и да учат децата си, че жената е жена, а мъжа мъж. Глобалните робовладелци целят създаване на сива аморфна маса от безполови работници-пчелички, на които да им се плаща единствено в храна, наркотици и VR-секс. Бог изпраща ислямската заплаха просто като възможност хората да скъсат оковите

8

Анонимен

преди 7 години

Всеки чел малко историческа литература ще разбере, че Европейските страни винаги са имали твърди владетели, управлявали безкомпромисно, издънките винаги са довеждали държавите си до трагични последствия. Как е възможно в 21-век, Европейските лидери да допуснат такова безхаберие, векове европейските врадетели са държали турците и арабите на страна и избутани в техните си земи, а сега ги пуснаха на всякъде. Оставам с впечатление, че простотията освен по масата от народа е и на най-високите етажи.

7

БХК

преди 7 години

Cмиреност и толерантности спрямо ислямската инвазия.

6

123

преди 7 години

Интересно къде ли са на почивка - вероятно не на някой европейски плаж по монокини... Такива трябва незабавно да бъдат изпращани на почивка по родните им места...

5

Анонимен

преди 7 години

това е дете! само едно бедно детенце!Настането го в приемно семейство, по възможност жената да е млада, руса и хубава!Осигурете му месечна издръжка от поне 5000 евро!Бъдете толерантни! Борете тероризма с толерантност!

4

апел

преди 7 години

НАТО с всичките си въоръжения да изтласкат ислямистите обратно, инаце рискуваме главите си..

3

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Европа никога не е била толкова смешна и жалка. В природата няма празно. Очевидно е че ако се продължава така бая граждани на ЕС ще опитат ножа и куршума ей така както си се разхождат по улиците. А за после не ми се мисли даже.

2

Анонимен

преди 7 години

Пускайте ги в Европа, канете ги, давайте им пари, а те накрая ще ви затрият. Всяка жаба трябва да си знае гьола. Тези хора не са европейци и никога няма да бъдат. Вижда се, че дори трето поколение хора са си с онова тяхното ниво.

1

Анонимен

преди 7 години

Радикален ислямски проповедник, срещу когото има обвинения, но не е арестуван. Заминал със семейството си на почивка. Да има имам толерастията.