21

Анонимен

преди 7 години

с 500 хиляди човек спокойно може да си създаде бизнес с 5 работни места,да вярно че с 3 милиона можеш да си създадеш бизнес с 100 работни места разлика 95 работни места по малко за период от 7 години.Човека като работодател няма да се самоуволни така че неговото място е посигурено.Няма какво да се ядосва за 95 безработни.

20

Горан

преди 7 години

Хахахахахахахахахаха! Е, наистина няма такава държава! Спечелил си 3 милиона, да ама не! Както и всичко в тази държава! :))) Уникални сме! Няма другаде никъде такива, като нас :) След, като е печалба си е редно да си ти я дадат, дори и след удържане на данъци, но ти да си решаваш какво ще си правиш с печалбата! Каква е тая глупост, просто... И, какво ще му кажат на човека? Даваме по толкова, щото спечелената на куп твърде голяма сума пари носи нещастие?

19

shady

преди 7 години

За съжаление от май миналата година според новия регламент на тотото е така: при ударена 6-ица в 6/49 ти изплащат веднага 500 000 лв., а останалата сума в продължение на 7 години с равни преводи всеки месец. Не съм чул нещо да се говори за лихва.При националната лотария е още по-***. Там ако удариш големия джакпот също ти дават 500 000 лв. веднага, а останалите ти ги дават в продължение на 20 години и то на равни годишни вноски.

18

Анонимен

преди 7 години

500 хиляди не са малко,а за 7 г. се падат почти по 30 000 лв.на месец!

17

Анонимен

преди 7 години

В Бг всичко е МЕНТЕ вкл и тото-то.

16

Анонимен

преди 7 години

Както казваме - да станеш пишман, че си спечелил с тия 500 хиляди. Смях и цирк. Всичко е такова в тази държава.

15

финансов играч

преди 7 години

за да ги има парите наведнъж трябва да изтегли заем за 3 милиона и после на вноски които получава да го връща, обаче има лихви, банките ще спечелят а сумата ще е много по малка реално... Гошка направи работата, там проблема е, че е от определен етнос който здраво харчат, и като я гледам образованието я е заобиколило отдалече нейната сума е голяма и крупна но колко е за родата да я одумкат има няма за няколко години, така че парите отиват при пари и умни хора *** и беден не може да има пари...

14

Анонимен

преди 7 години

Милионите печалба са реално печалба от 500 хил. лв. Всичко останало ще е обезценено в 7-те години и спечелилият не може да разчита, че след 5 години ще получи някаква нормална сума. Може тогава с 300 00 лв. да се купуват две кила сирене и кило кайма. Кой ще покрие риска от инфлацията и обезценяването на лева? Това е недостойно. Реално нека кажат, че печалбата е половин милион, защото това е реалната печалба на човека. Един апартамент в Лозенец в София.

13

Ангел

преди 7 години

Тва ТОТО дано фалира .От къде на къде ще му изплащат парите в продължение на 7 години .Така хем парите работят за някой друг.Хем не можеш да инвестираш в сериозен бизнес защото ги нямаш .Направо обиха тръпката от играта !!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

ударил си джакпота..ама май не си го ударил хахах,бг работа,на гошка на другия ден и преведоха парите,тоя 7 години ще го влачат и я дали,я не..нямам думи,така е с всички печалби,дали ги дават ,май не е мн сигурно,показват ги по тая национална лотария с един картонен фиш-и после никой нищо не знае,за съд са всичките!

11

Край

преди 7 години

Пари за които не си готов са живо наказание.

10

Край

преди 7 години

Гошка не мога да я мисля. Всяка сутрин инфлацията изяжда около 10 хил. лева от парите и. Отделно целата рода ще спре да работи и ще се отдаде на пачанга. Децата и ще се пропият и наркоманизират от липса на задължения и пари в излишък. След 10г. последния апартамент в Мадрид ще бъде допиван със спомени за хубавото време които обаче не топлят.

9

Анонимен

преди 7 години

някой ден този човек може да има милиони но за сега той не е милионер и няма да стане в близко време, по прицип милионер че човек които има поне 1 милион , а този човек ще има 500 хиляди като начало,въобще за какъв милионер говорим.Не са малко пари това но не е милионер .Когато стане тотомилионер може да го наричате така но още не е такъв,личната му банкова сметка не отговаря на това определение.

8

Вичо

преди 7 години

Пускайки фиш, се съгласяваш с Общите условия на тотото, където пише, че печалби над определен размер се изплащат разсрочено. Това е положението.Какви драми го тресат този младеж, драмата е при Гошка.

7

Анонимен

преди 7 години

доколкото разбирам печалбата е 500 хиляди лева с добавки в времето на пари.Това е доста по различно от печалба милиони.Не може да минава за инвеститор освен някакъв много дребен бизнес, така че това разпределение на парите го ограничава да се занимава с бизнес.По скоро идеята е като си изхарчиш парите ние ще ти дадем да харчиш други но не се занимавай с бизнес, че може да конкурираш някой наш човек.Интересна презастраховка.

6

Лина

преди 7 години

Момчето се казва Красен Монев. Коригирайте си статията, несериозно е така.

5

Анонимен

преди 7 години

Е ако му дадат поне 500 хиляди ще може да си закрепи бизнеса доста добре. Иначе това със седемте години го рекламират, че е защитава от мутри. Според мен човек трябва да има право на избор как да си получи парите. Ако са на части, трябва да му тече лихва примерно.

4

Анонимен

преди 7 години

лотарията е схема за доене на ***, от време на време на някоя уфса и дават малко парички, че да може другите доброволни да се редят за доене

3

Анонимен

преди 7 години

За първи път чувам че ти задържат парите 7г. Защо не го опоменават никаде.измамници.

2

Анонимен

преди 7 години

Не знам каква зарибявка е, че ще му изплащат парите 7 години. С тези суми само стимулират да харчиш безразсъдно и да си спокоен, че имаш още, вместо да ги имаш на куп и да ги вложиш в наистина голям проект.