Снимка: Кадър bTV

Да си тотомилионер е приятно трудно, разкри Красен Монов, който миналата седмица спечели 3 млн. лева от тотализатора.

Още по темата

"Трудно се спи. Гошка (българката, която спечели 68 млн. евро от лотария в Испания) обаче сигурно спи по-трудно, така че се успокоявам с нея. Като се сетя, че на мен ми е трудно, на нея сигурно ѝ 30 пъти по-трудно", коментира Монов.

Късметлията, който е на 36 години, от 15 години работи в сферата на фризьорството. През 2002 г. открива първия се салон, който продава преди няколко месеца. В момента има втори, но след печалбата не записва часове и не работи.

"Не се работи лесно, мотивацията е малка, главата ми е объркана", каза Монов пред bTV. Добави обаче, че ще му се доработи.

Живее сам срещу фризьорския си салон. Пише книга, вчера е стигнал до 58-ма страница от историята, която е за период от живота му.

Играл е тото като ученик, а от преди месец и половина отново е започнал да си пуска редовно фишове. По думите му все още не знае за какво ще похарчи парите.

"Първо мисля да потърся отговор защо набраната сума ще ми бъде изплащана във времето и парите ще работят за държавата, не за мен", каза Монов.

Той обясни, че тотализаторът дава до 500 хил. лева, а останалата сума ще му бъде изплатена в срок до седем години.

"Ако сметнем лихвата, за седем години ще загубя голяма сума", посочи той.

Част от печалбата ще отиде за смяна на котлето на родителите му, каза още Монов.

Милионерът призна, че след печалбата не се чувства по-щастлив, а по-напрегнат, но се надява парите да му донесат спокойствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase