174

Ердоган Великолепни

преди 7 години

По информация от Турската полиция присъстващите на митинга са около 5 милиона души а не 1 милион!

173

Анонимен

преди 7 години

Пичове, на вас харесва ли ви да ви крадат от най-малкия кмет до министър председателя? Добре ли ви е да ви крадат? И децата ви ще ги крадат и внуците.. и така докато не се въведе рязане на глави! Китай го въведе преди 17 г. и корупцията спря! А вие тука си купувайте дрехи втора употреба и коли на 10 г. Дай Боже един ден в България на митинг на управляващите народа да издигне плакати "Ти си дар от Бога" и "Готови сме да си дадем живота, само кажи" .. Кога ли ще стане това?..

172

Анонимен

преди 7 години

БабаМеркел ще пусне ордите от Анадола без визи и Ердоган ще въвде смъртното наказание. Това е то турски пазарлък!!!

171

Анонимен

преди 7 години

kill them all. Turciq e monarhiq sus zverska istoriq!

170

seira

преди 7 години

ЕРДОГАН КЪМ ЕВРОПЕЙЦИТЕ:ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ?! ПРАВА НА ЧОВЕКА ЛИ?! ***

169

Анонимен

преди 7 години

Повечето хора никога да осъзнаят и да приемат, че демокрация, тоест власт на народа може да има само в полузатворени общности от по макс. няколкостотин души, които се познават взаимно, които живеят задружно. И то тази власт ще е доста ограничена, освен ако не е още неоткрит остров в Тихия океан. Така, че демокрацията драги деца е една илюция, а нейното истинско лице е ужасно.

168

КОМУНИСТ

преди 7 години

Българските турци са силно вярващи мюсюлмани и са последователи на Гюлен, да ги пратим ли в турция при ердоган? d;

167

Анонимен

преди 7 години

Смъртното наказание е за теб,

166

Анонимен

преди 7 години

НЕ е необходима толкова много информация за Турция . Ще им се не видят и *** . Те никога не са знаяли какво да правят и какво НЕ .

165

До 231

преди 7 години

Като теб ли?Употребата на препинателни знаци не е самопроизволна. Научи правилата за използването им и тогава си позволявай съвети, неграмотни!

164

До 221 истЕрик

преди 7 години

Бихте ли дали вие грамотния пример за цивилизована демократична държава?

163

До 224

преди 7 години

Наблюдаваш без да мислиш и четеш.Митингите в в Германия през '33 бяха организирани от Гьобелс и в тях участваха не повече от 1000 души които цяла нощ маршируваха в кръг с факли пред прозорците на Хинденбург за да създадат илюзия за масовост, та белким връчи мандата на художника. Всичките му циркаджийски номера бяха за да вземе властта, докато Ердоган властта я има и тези маймунджулъци не са му нужни. Хората излязоха по съвсем други причини и подкрепиха нещо което ти няма как да разбереш.

162

Историк

преди 7 години

До 230Научи се да четеш и пишеш, неграмотен.

161

Анонимен

преди 7 години

До Историк ti nikakav istorık ne moje da badesh

160

Фактите

преди 7 години

"Лошият Ердоган" отглежда, храни и лекува над 3 милиона бежанци - нещо, което "добрите *** лидери" не могат да си представят за възможно. Друг е въпроса доколко добре се справя, но е факт, че имат построени цели градове-лагери, че има някакъв ред и организация и че няма умрели от глад, болести и мизерия (каквото се случва например у нас в Обеля, Военна рампа и Харманли).

159

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен223 da she odobri nyama kak kakvo vi interesuva vas TURTSİYA NE İSKA DA E V EVROPA vzemete si evropa da e vashe

158

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 218 ти както искаш така може да мислиш,но 7000000 души се събраха на митнга мног други не можаа да влязат на митинга останаха извън площада и много др. не можаха да стигнат до там.218 ти въобще си нямаш пониятие какво чуство има ТУРСКИЯ НАРОД ,лежи си там чакай някой да ти почерпи нещо

157

Наблюдател

преди 7 години

Този митинг напомня митингите в Германия от 1933 година, когато любимия на народа фюрер беше избран демократично да управлява с хуманната си национал-социалистическа партия. Историята показа докъде водят тези събития. Турция уверено и забързано крачи в същата посока. Някои оприличават Ердоган със султан, а всъщност той е идеално копие на фюрер.

156

Цецо

преди 7 години

До Анонимен 216Нещо много започнахте да превъзнасяте Реджеп Ердоган. Внимавайте, подобна ситуация е имало в Германия през 30-те години на миналия век, когато така са започнали да превъзнасят един млад бояджия, станал впоследствие фюрер...

155

Историк

преди 7 години

На долунаписалите неграмотници, че Турция е демократична страна мога само да кажа, че им пожелавам да живеят в "турска демокрация" до края на жалкия им живот. В Турция никога не е имало и няма да има демокрация. Демокрацията е ценност на цивилизованите народи, въпрос на манталитет и ценностна система, каквито в това извращение на държава могат и да се появят ... след векове.