307

Емигрант

преди 7 години

Свободата да не си в бегетото няма цена:-)

306

Анонимен

преди 7 години

До Емигрант 401Виждам че колата не я броиш което значи че е 20 годишен дарак (Предполагам "баварец" пушещ като нафтова печка от соца).А твоите 2000 евро не ми стигат в България ..........без да плащам наеми и т.н.Това че си слуга в германия не те прави различен от Второ качество провансалите.

305

Taralejic

преди 7 години

въпрос за пуйтиноиди и членове на микропартия - защо в София сега живеят 38 000 руснаци. В България повече от 300 000 души. Отговор - не искат да живеят в пуйтиноидна Русия!!

304

Емигрант

преди 7 години

500 ? наем, 500 ? за храна, бензин и покупки; 1000 ? ги харча за глупости.

303

Емигрант

преди 7 години

Защо нервничите? Стойте си в бегето, а на мене 2000евро ми стигат, защото съм икономичен и много спокоен за разлика от вас.

302

до 390 емигрант

преди 7 години

Напиши колко пъти ходиш на ресторант в седмицата , колко любовници имаш за да ти завидя. по телевизия скат един емигрант от Лондон всяка сутрин упорито кани една журналистка да му дойде на гости с евтините самолети , явно му е омръзнало самозадоволяването

301

Анонимен

преди 7 години

"Над 73 000 нашенци прибират помощи от ГерманияБългарите в страната около 227 000 души"Това емигрантите бграци едни ЕнТЕЛЕгентни ти казвам, едни образовани .........мани-мани.Ужас!!!!Селската пас*мина полази Европа.

300

Анонимен

преди 7 години

"Въоръжен мъж се е барикадирал в ресторант в германския град Саарбрюкен""Как камикадзе от Сирия стигна до германския Ансбах""Заловиха алжирски бежанец, избягал от психиатрия в Бремен"И т.н. и т.н................. в германия едно спокойствие цари ..........леле.А и немски не знам ..............ама 2000 евро вземам.

299

Анонимен

преди 7 години

До 385Живея така че твоя живот е като в концлагер от средата на миналият век.А тези 10 паунда на час за какво стигат???Да не умреш от глад и да носиш дрехи 3-та употерба ли.Месечната ти заплата за една свястна вечеря в Гаврош няма да ти стигне.Живеете като скотове за да си купите един апартамент-килер в София и един 5 годишен дизелов дарак и да се правите на сУфиянци.

298

Анонимен

преди 7 години

До Емигрант 390Ама разбира се бе.Вземаш 2000 евро, живеете 6 човека в един апартамент като скотове да е по еФтинкУ.Караш я на сандвичи и вода от чешмата. Купуваш си дрехи 3-та употреба.Караш кола (дизеларка разбира се) за 1500 ойро.Живееш като скот а дори и немски не знаеш.P.S. Всъщност никой не те кани да се връщаш. Стой си там. На мен ми е добре когато такива *** не са в Бг.

297

Бат Заро

преди 7 години

Бягат защото живота в БГ е опасен за здравето.Ако не те удуши акушерка при раждането ще те отровят в детската градина.Даже да си на тротоар в бебешка количка, ще те сгази пиян и дрогиран граничен полицай. В училище можеш да избираш между кражба на вещи и пари придружена с елементарен бой в класната стая. Следват стъпкване в дискотека, наръгване с ножове, изнасилване, и т.н. а като десерт-завързване с тиксо, разфасоване и съхраняване в хладилник. Да не говорим за емоциите в зряла възраст.

296

Taralejic

преди 7 години

до ПАЗАРДЖИК.......И ДОСЕГА СЪМ В МОСКВА РАБОТЯ БОЯДЖИЯ СЪПРУГАТА МИ РАБОТИ СЧЕТОВОДИТЕЛ ПОЛУЧАВАМЕ ОБЩО 200 000 ХИЛ РУБЛИ ТРИМА...............................................В Москва бояджия и счетоводител))))))) 200 000 рубли!!!!)))) стига да пиете водка, трябва да хапнете малко сирене, кашкавал!!!)) Ой извинете в Русия няма сирене и кашкавал)) хапнете какво има))

295

Анонимен

преди 7 години

Не искам да кажа лошо, но който има професия е будала да работи в бегето, след като има възможност да броди из цяла Европа.

294

Емигрант

преди 7 години

Работя в Германия. Взимам 2000 евро чисти,а дори незнам Немски.Защо да се връщам?

293

Анонимен

преди 7 години

Взимам 3654 евра чисти с добра застраховка и пенсионно осигуряване. Някой да ми подшушне защо да се върна? Даже и на морето стъпих 2001 за последен път.

292

Taralejic

преди 7 години

Ааааа))) Колко смрад от пуйтиноиди, когато имат подкрепа от Русия)). А има само 0.5% в България. Колко са миризлива микропартия))

291

Анонимен

преди 7 години

да се върнеш в България трябва някой да те чака. даже и студентите завършващи в чужбина : псиохология , право , икономика , литература , езици ,бизнес администрация се жалят че никой не ги чака тука....

290

до 382

преди 7 години

Мн от тях дори вече създават семейства там, деца и не мислят да се връщат, няма и за какво, това е огромна крачка назад.

289

до 382

преди 7 години

Не знам за теб къде си, какъв живот имаш, ама всички хора които познавам в чужбина и най-вече в Англия са изключително работни, кадърни, интелигентни, уравновесени хора, българи, все млади около 30 год., както и по-възрастни, които са се интегрирали доста успешно там и работят за по 10 паунда, и нагоре на час. А ти сериозно си се филмирал в злоба и неприязън :D

288

Анонимен

преди 7 години

абе нали знаете поговорката за казана на българите в ада....какво да говорим повече. Ей затова е, просто сме такива. Никой не може да ни направи това, което сами си правим.