347

ето ви истината

преди 3 години

Отгледана съм от прости селяни в скандали за пари, тото, бинго, религия и делби на панелки и земи. Не мога да ги понасям и не изпитва обич нито към тях, нито към държавата. Пътувам и се надявам да остана навън и със сигурност тук няма да родя.

346

Анонимен

преди 7 години

"Държавата като просперираше при Станишев и имаше работа и пари за всички вие завидяхте на по-богатите и гласувахте за банкянския цър*вул."Абе ***, я вземи прочети малко що е то "плосък данък" и кой го въведе! Работа и пари имало ... то затова изчезна средната класа ...

345

Анонимен

преди 7 години

Не мрънкайте бе охлюви!!Държавата като просперираше при Станишев и имаше работа и пари за всички вие завидяхте на по-богатите и гласувахте за банкянския цър*вул.Да вземел парите на богатите.Хайде да се научите да живеете с последствията на това което вършите.Мор за вас, сг*ан такава.

344

Роско варна

преди 7 години

да,както каза един от предишните избягах не от финансови причини,а заради това че вече няма държава и ред и никаква култута в хората,закакво да се връщам да работите с парите ми и да се принуждавам да купувам най-скъпите стоки в цяла европа които са от първа необходимост,още си спомням времето когато не ми дадоха шанс в бг.за пет години да почна някаква работа,сега в момента ме търсят от пет други държави за работа(две от които скандинавски)

343

Пиночет

преди 7 години

Емигрират, защото държавата не е майка, а мащеха за Българите.Анархията (демокрация) вместо да модернизира и обнови създаденото през соца тя го унищожи. Сега България е един голям битак за продажба на чужди стоки и производител на БЕЛИ РОБИ за запада

342

Bay Ganyo

преди 7 години

Elate v Franciya...lejish i ti plashtat 1000?!

341

do 436

преди 7 години

няма да има кадри щото в бг има дискриминация по възрссъ и още по каквото се сетиш. . също няма никаква стратегия за развирие на държавата. всичко е хаотично, рсботи се на парче и да се усвоят/откраднат едни пари.загубена държава с изпростяващ народ....

340

Азер Гъзаев

преди 7 години

Дреме ми на ......Винетката!!! Дигам децата и жената и сбогом гергино! Ся,бат боико комундела на Дс мафията ако направи 500 000 Държавни хрантутници и два милиона Шведи,ами хранете ги,бе!! Да Ви вдигат осигуровки, данъци и Винетки,даже да направят за зимата само да се кара от дата до дата както в скандинавието с нови гуми ,Вие си мълчете робско племе! Абе,как примерно румъния намали Ддс за някой храни ,тоя милиционер *** ,Ви лъже ,че румънците мизерстват!??!

339

До 434

преди 7 години

Ами така е! Всеки си кръщава детето както иска! И много от тях са забравили за Бг. Децата с тези имена не говорят Бг те не са родени в Бг!

338

до Rere

преди 7 години

какви единни да бъдем,господин адекватен по темата? Единен народ ще се разбяга ли от държавата си,оставяйки я на *** и всякаква друга напаст? Да се подкрепяме,че всичко живо с лека река напуска? Няма вече кадри за нито една професия.

337

Rere

преди 7 години

Изчетох част от коментарите! Нито един адекватен по темата! Затвърди се мнението ми : Колко долен народ сме! Колко злоба и завист има! Как никога не можем да сме единни! *** народ слаба държава! Жалко!

336

;)

преди 7 години

Разбирам единствено хора със сериозни професии,развиващи се в чужбина. Лекари ,архитекти и всякакви хора дето са се издигнали на друго ниво и просто България им идва тясна. А вие дето миете чиниите и берете малини много скоро ще опрете пак до България. Ама елате да ни покажете кви европейци сте станали и направете държавата по-спретната. Който е решил да живее завинаги в чужбина,прав му път.Кръщава си децата Дейвид и Хуан и да забравя за БГ.

335

;)

преди 7 години

Мразя чуждопоклониците и никога няма да ги заобичам. Какъв дъжд вали в чужбина,пък в България...то дъжд ли е? В чужбина кви облаци има само,а тука, то и облаците не са както трябва. Много неща се оправят в нашата родина,но всички сте предатели и се прехласвате по всичко чуждо! Много по-кофти хора има и в Германия и в Англия и в Испания,ама вие ги гледате все едно са богове. И там е по-спокойно защото самите вие не сте същите диваци квито сте в БГ ;) Тука всеки иска да къса синджира,а там-пичове

334

;)

преди 7 години

Обожавам да слушам оправданията на безхарактерни хора. Като почнат да се пенят как било в чужбината,все едно ние тука дето живеем ядем доматите с колците и не сме минавали границата. Ония си пускал децата във Валенсия и не ги мислил,нищо,че през ден има атентати във всичките уредени и мирни евро гиганти. Колело карам всеки божи ден и то в градски условия. Шофьорите са толерантни по мое мнение и то доста. Сигурно в Испания няма в историята блъснат колоездач? Или с очилата ви е иначе картинката?

333

Taralejic

преди 7 години

до 426)) до среща)))

332

Пак до 414 ;)

преди 7 години

"Преоткривате,че в живота може да се пътува с градски транспорт или с колело и то не е било никак срамно ;) и още и още промени и накрая казвате "сега съм супер,остават пари даже".За разлика от много други баровци, никога не съм намирал за срамно да пътуваш в градския транспорт или да ползваш колело. По-скоро тук нито има читав транспорт, нито условия да караш колело, да не говорим за джигитите които хвъчат по улиците и карането на колело е все едно да играеш на тото с живота си.

331

До 414 ;)

преди 7 години

"Също така като отидете ТАМ,кола не си купувате веднага щото данъците и застраховките са много скъпи. Преоткривате,че в живота може да се пътува с градски транспорт или с колело и то не е било никак срамно ;)ТАМ не ти е нужно да си купуваш кола, тъй като транспорта няма нищо общо с това което наричаме транспорт тук. На спирката има разписание на което пише, че автобуса ще е примерно в 7:33 на тази спирка и в 7:33 автобуса е там.

330

usa

преди 7 години

ти по-добре виж какъв филм върви на територията "Абсурдистан" има ли изобщо държава, полиция, съдебна система, която да защитава обикновените хорица и да им даде поне малко надежда!

329

до 421 taralejic

преди 7 години

Животът си е твой. Като ти е омръзнал и обичаш мафията си го давай. Не само , че няма да ги защитавам ами ще обърна оръжие срещу тях.

328

Анонимен

преди 7 години

Изход няма , няма и да има В РБ отдавна ежедневието няма някогашните два края , а ние все още се опитваме да ги вържем и който изгуби Вярата и Надеждата , но е съхранил Любовта към себе си бяга в чужбина .