128

Анонимен

преди 7 години

Специалният пратеник на САЩ за Енергийна Amos Hochstein каза, че в случай на проекта за газопровод "Северен поток-2" Украинската икономика ще се срине. Пред репортери словашки издание EurAktiv, Hochstein каза, че веднага след като Украйна ще загуби статута на транзитна страна за руския газ, тя ще загуби приходи в размер на два милиарда долара. "Вие се конфискува два милиарда долара приходи от нестабилна икономика на Украйна в момент, когато международната общност се опитва да икономически подкрепят Киев. Както ще се възстанови от това? Отговорът е *** - нищо. Икономиката ще се срине "- каза

127

Анонимен

преди 7 години

Политиците са единни единствено в краденето.

126

Анонимен

преди 7 години

Браво на 152.

125

Mdaa....

преди 7 години

Gargarata e iaka....politikus.ru/events/81902-bolgariya-umolyaet-rossiyu-vozobnovit-energeticheskoe-sotrudnichestvo.H t m L

124

Анонимен

преди 7 години

Борисов не е политик, аз се съмнявам, че Путин ще има с него нещата................

123

какво правиш тук

преди 7 години

До Ха- ха- хаАми заминавай за "свободна и просперираща" Украйна! Никой не те спира.

122

Анонимен

преди 7 години

Ще се кляка на Русия,няма начин!После ще се клякане и на Китай,не дай си боже и на други покрай тях.....Сега се сещам за една мъдра мисъл на китайски военоначалник:Ако на чело на армия от магарета стои лъв,то тя ще спечели всяка битка!Ако армия от лъвове се предвожда от магаре,тя ще загуби всяка такава!

121

Анонимен

преди 7 години

До Ха- ха- хаМного от платените са щастливи защото получават пари само ако в постингите им са включени негативни коментари срещу Русия и Путин.

120

"Рублата девалв

преди 7 години

През последните 10-15 г.съм посещавал около 30 пъти Русия,а за последно бях там преди 3 м.Много по-добре са от нас и като нас мрънкат за по-високи заплати и пенсии.Обаче в магазините има всичко.Плющят си черен хайвер с големите лъжици от трилитровите буркани,поркат си водката,носят си новите дрехи и най-важното-обикновените хора вярват в Путин и го обичат! нормалните хора не си броят копейките до пенсия или заплата.

119

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 150Обяснението не е много сложно! По времето на Студената война се създадоха Нато и ЕС-държави с вековна колониална политика-САЩ и по-голяма част от Зап.Европа.Срещу тях под егидата на СССР се създаде СИВ и Варш.договор. Вторите наблягаха на технологии във въоръжаване,защото за толкова имаха средства,а първите продължаваха неоколониалната си агресивна политика.Резултат-победиха временно дъвките и шоколадовите яйца,но сега си берат плодовете на тази победа!

118

sssssss

преди 7 години

БОРИСОВ Е ЗВЪНЯЛ НА ПУТИН, НО ОТСРЕЩА СА КАЗАЛИ, ЧЕ НЕ РАЗГОВАРЯТ С ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМНИЦИ

117

Анонимен

преди 7 години

Какво ли са си казали Ей оня защо не ми се обаждашМислех ,че ми се сърдиш Не бе Аз таковата нали разбирашДа разбирам А бе мани зае.би

116

Анонимен

преди 7 години

Обама знае ли ,че звъни на други да не ревнува или той го няма за нищо!

115

Анонимен

преди 7 години

Обажда се, че му пречели руските самолети край натовското небе и че харчи ресурс на ремонтираните в Полша мигове. И праща много поздрави от Шотландската пастирка и хибридния министър на отбраната.

114

Анонимен

преди 7 години

С кой очи се обажда на Путин!

113

Анонимен

преди 7 години

"Подкрепяйте, бе. Лихвата тече. Подкрепяйте бееее, тече лихвата, лихвата. Мамка й лихва, ех да я нямаше проклетата лихва.... тъй щях да покрепя Путин по сурата, ама...." - си мисли борисовчо.

112

Анонимен

преди 7 години

Единно ги спряха под давление на ЕС и САЩ, за да накажат руснаците. За нас ЕС и САЩ не мислеха изобщо, важно беше на руското Вуте да му е зле. Сега заедно, реформатори, гербатори, Теменужки, енергийни експерти и НПО пазарни икономисти, заедно с Отворнео общество, ще подкрепят дружно всички проекти.

111

няма проблем

преди 7 години

До Не на БЕЛЕНЕСъдът постанови, че България трябва да плати обезщетение в размер на 620 милиона евро, а до пълното погасяване на цялата сума трябва да се плаща ежедневно неустойка 167 хиляди евро.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2016/08/06/borisov-politicite-da-sa-edinni-za-energiinite-proekti.311516,3

110

Анонимен

преди 7 години

И докато Б.Борисов поправя извращенията на Р.Овч.,в БСП се боричкат кой да се кандидатира за президент.Тази партия е феноменална,изключителна,няма друга като нея.

109

Обядвал

преди 7 години

Обединение около гьола... После президент - обединител. После нов-стар освободител -обеднител. Това е което Борисов обсъжда с Путин.