14

BURZUM

преди 7 години

Ми да станеш най- добрия така се почва също е с класическите музиканти а и във всяка област само с клавиатурата можеш да почнеш гат тии кеф...

13

Анонимен

преди 7 години

"Откровенно казано предпочитам децата да ги скъсват от тренировки вместо да пият и да се дрогират. Поне ще станат хора."Децата са на 4 годинки.

12

Хан Крум

преди 7 години

Да си спортист е призвание, мисия, съдба. Не е за всеки но и спортистите не са "всеки"Всичко се плаща със много труд и често лишения.Не съжалявам нито за един ден прекаран на стадиона или в залата. Това ми е дало много повече от колкото ми е взело. Спорта ме е спасил от много глупости присъщи за възраста. Откровенно казано предпочитам децата да ги скъсват от тренировки вместо да пият и да се дрогират. Поне ще станат хора.

11

Анонимен

преди 7 години

Професионалният спорт изисква жертви. Изкуството също.Ако видите стъпалата на някоя балерина, без цвичките, свят ще ви се завие! Кръв, счупени нокти, мазоли, неестествено извити пръсти... Изобщо пък да не отварям дума за зверския хранителен режим и режим на упражнения. Ама не виждам да роните крокодилски сълзи за балерините.

10

Анонимен

преди 7 години

Имаше време, когато и по нашите зали се спортуваше така!

9

Анонимен

преди 7 години

за една златна пендара,да ти я увисят на врата.........ама грам не си заслужава! защото съм чувал,че китайските гимнастици от дечица тренират като за чуждестранния легион. жестокост !

8

Анонимен

преди 7 години

Няма слава без труд. Нашите гимнастички да не мислите, че им е по-леко. Това е начина. Който не му понася, да се изнася. Никой не държи никого насила. Айде стига журналистически т.ъпи коментари!

7

Анонимен

преди 7 години

Кой го боли фара за не'кви спортисти, освен затаряващите квартални борсуци ??!

6

Аз

преди 7 години

До ..преди 4 минутиИзлишен въпрос. Нали точно родителите са ги пратили там.

5

Анонимен

преди 7 години

До 4Да не би да си въобразяваш, че например американските шампиони - Майкъл Фелпс, Лохте, Морис Грийн и т.н. са имали "нормално" "демократично" детство и не са си давали зор на тренировки!?!

4

..

преди 7 години

Горките деца, жертви на болни амбиции. Без детство, без елементарно топло отношение..Къде са родителите ПИТАМ?

3

Сериозно

преди 7 години

То ако ставаше с висене пред компютрите, иху/аху, ядене, пиене и т.н., щеше да има поне няколко стотици милиона кандидати за олимпийско злато!?

2

mda

преди 7 години

От една страна не можеш да не се възхитиш на тези деца, но от друга... наистина ми е жал че са загубили детското в себе си. А то никога няма как да се върне...

1

Членска карта №7

преди 7 години

И никакъв допинг, нали г-н Макларън... Само руските шейтани се зобят, другите са ангелчета!