7

Анонимен

преди 7 години

До Кирил СофийскиОнзи, който през пролетта уби студентката Вероника във Велико Търново, също беше осъден рецидивист, оставен да вилнее на свобода.

6

Pleven

преди 7 години

Крадлива кримка с присъди е на свобода.И върши поредното си престъпление .И ще ми говорите че имаме правосъдие ли ..Не не и не .Такова нещо тука няма

5

Pleven

преди 7 години

Правосъдие в България ли .Такова нещо тука няма .Аман от съдии и адвокати и калпаво правосъдие .За това престъпниците са на свобода в България .А свестните хора избягаха навън .И ще продължат да бягат .

4

Кирил Софийски

преди 7 години

Какво прави крадливата кримка с присъда на свобода? Пак ли независим съдя го е пуснал да си живее сред нас и да ни обира и пребива?!?

3

Изводът

преди 7 години

Определени официални институции са за съд в Страсбург, защото са оставили на свобода човек, постоянно заплашващ живота на невинни хора. Смъртен изход не е имало само по една случайност.Къде е см.рад.ливият БХК? Или той се активира само тогава, когато трябва да бъдат защитени престъпници?

2

Защо не е затворен?!

преди 7 години

Освен присъдите, той е и с други обвинения, за които други сайтове пишат - избира по-слабо момче или жена", опира нож в гърдите на жертвата и вика "Дай парите или ще те изкормя!" Със същите думи е бил заплашен и актьорът. Значи рецидивистът си има отработена схема на действие.Винаги,когато пиян държи нож и заплашва с него, може да стане сакатлък - например, ако той или жертвата се подхлъзне и се надене на ножа.Зрял мъж скача върху гърдите на човек? Къде е гаранцията, че жертвата няма да умре?

1

сминдух енд чесън

преди 7 години

Според държавното обвинение,най естественото нещо на този свят е да млатиш и малтретираш човек на тези години и като бонус да му счупиш пръстите за да пробваш дали ще хвърли топа.