42

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да не толерирам турците, определено ги подкрепям в това им сравнение

41

Анонимен

преди 7 години

Ако Меркел съответства на Хитлер,тогава Бойко съответства на цар Борис...Симеончо е син на Борис.. Бойко - първи послушник на Меркал-беше гавазин на Симеончо ,както и на бай Тошо...Може и да има нещо в тази галимация от личностги и събития...Кой е комунист, кой фашист,кой е диктатор,кой демократ...Време е да дойде ГОРСКИЯ и да ги прати по разпределение-в Гуантанамо,Сибир или Белене- те си знаят защо...

40

Анонимен

преди 7 години

"Ние имаме Аллах - и танкове" - Ердоган тропа срещу Запада!!!А ние спим и генералите ни службогонци подават оставка.

39

Анонимен

преди 7 години

Чрез тези писаници за Меркел и Хитлер, любимите на Меркел турци и се отблагодаряват за току-що получените два милиарда евро, които ще се използват за гоненията на кюрдите и интелигенцията.

38

Мнение

преди 7 години

Пълна глупост.Де да беше Меркел като Хитлер! Щеше да бъде най обичания и уважаван комунист в Европа.Тя е една нещастна жена с 300гр. мозък по-малък от мъжете .Правите европейски съюз ,добре но направете външните граници пиле да не може да превръкне.Безобразно ,без отговорно отношение към задълженията си и онзи Оланд същата стока.Как можа ЕС да си избере двама комунисти да го ръководят.Глупав народ , а сега Оле-ле....

37

АНАДОЛСКИ

преди 7 години

НИЕ СМЕ НАЙ-ПРОСТОТО ПЛЕМЕ НА ЗЕМЯТА:))))))))))))))

36

До 41 от 44

преди 7 години

Не забравяй и това, че по времето, когато сме имали икономиката, за която ти говоря, сме водили четири войни, десетки хиляди от работоспособните мъже са били или избити, или инвалидизирани, изплащали сме тежки следвоенни репарации, а етническата ни територия е била орязана .И въпреки всичко - развитие и възход!А после? После съсипии и глупости, предизвикани от управляващи въшливи каскети. През последните 27 г. пък вилнеят чедата на каскетите, израснали с привилегии и негодни за нищо!

35

До 41 СтранаКлошар?!

преди 7 години

Шести по икономическо развитие в Европа, валутата ни сред трите най-стабилни европейски, заплатите на РАБОТНИЦИТЕ ни на второ място след германските, а София - европейската столица с най-ниски цени на храните; България е произвеждала толкова храни, че да изхрани население два и половина пъти по-многобройно от нейното.Това са статистически данни в навечерието на Втората св. война.След 09.09.44г. - разруха, а построеното - с милостиня от СССР. След 10.11.89г.- разграбване от висшия червен ешалон!

34

До 41

преди 7 години

СССР не хранеше никого, а само смучеше от сателитите, никой не държи сателити за да ги храни.

33

Анонимен

преди 7 години

Присмял се хърбел на щърбел е = на присмял се ислямист на хитлерист!Макар да не е баш същото, щото исляма мрази абсолютно всичко и всички до като при адолфизма има и мъничко любов и човещинка!

32

Анонимен

преди 7 години

До да не се базикат 40Говориш и сам не си вярваш! Турците дръпнаха толкова не защото ги е подпомагал запад, а защото близо 30 години са с най-близки отношения с Русия! И търговията между двете страни беше безпрецедентна. Ние като сме "близки" с еуропката, та КАКВО? Пълна нула! И още, бъркаш че "западняците са успели да съборят Русия....". ЗАПАДНЯЦИТЕ ОЩЕ НЕ СА ИМАЛИ РАБОТА С РУСИЯ!!!! Не бъркай Русия с СССР, който хранеше страни-клошари като нас.И когато това се случи, Господ да им е на помощ!

31

да не се базикат

преди 7 години

Дано го отразят бв Немската преса.Руснаците си спряха хората да ходят в Турция и туризма им полу фалира и още една такава година и няма да го има.Сега със Немците се базика ама там е индустрията.Ако и западните фирми излязат от турция на първия клон ще го обесят неговия народ.Те западняците русия оспяха да съборят хем има земя много,население,много и всички полезни изкопаеми а една шепя зема на турция за 3 месеца мога да ги докарат до просешка тояга.Просто се базика със грешните хора.

30

:-D

преди 7 години

Hahahahahhaaaaa

29

Митьо

преди 7 години

Апропо, Ердоган си личи колко е глупав и повтаря същите грешки, които са били повтаряни многократно в историята от диктаторите- обръща агресията към собствения си народ, използвайки чужда мнима заплаха. За запада преди това са били комунистите, за комунистите са били капиталистите, за (не)модерна Турция явно са ЕС и поддръжниците на Гюлен. Уволнявайки 60 000 души ти настройваш не само тях срещу себе си, но и техните семейства, които ги обричаш на глад и срам. Последствията ще са тежки и кървави.

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35------------------------------------Първо им размахва пръст, после им целува Г*З :) Преди няколко години казваше на ИЗраел, че са нацисти и фашисти, а днес им целува дупетата :)

27

Анонимен

преди 7 години

Абе те, *** са така - храни куче да те лае ....

26

Митьо

преди 7 години

"Болният човек" на Европа още не се е излекувал. Сякаш самите хора нещо ги тласка към диктатура. Чувстват се по-спокойни може би или осанката на Ердоган примъглява съзнанието им. Спомням си преди години като се разхождаш из Истанбул с малки изключения си мязаше на европейски град. Гледам сега кадрите от протестите защитаващи пишман султана- ми те само някакви забулени жени и фанатизирани кочове.

25

Анонимен

преди 7 години

Реджеба ми е много анти много ме кефи колко деминстративно, арогантно и нагло без да му дреме размахва пръсти на Русия, Германия, САЩ, НАТО и който го дразни по-някакъв начин, това граничи с много лудост и много топки - СЪЩИЯ ХИТЛЕР !

24

Анонимен

преди 7 години

hrani ky4e da te lae

23

Анонимен

преди 7 години

Хитлер се надигна и каза , ако Шмеркел е Хитлер , то аз съм пеленаче сукалче. Обаче и Ататюрк и той се надигна и каза , ей , едвам ги свалих от клоните , а сега най - свирепият макак пак на клона се пакачил , *** му червен , и *** ли ***.