17

зъл женомразец

преди 7 години

Както има жени мъжемразки, така има и мъже женомразци. Феминизмът направи 70% от качествените мъже женомразци. Останалите 30% са ***. По важно да се знае е, че един мъж-женомразцец, спокойно може да пребие и 10 жени мъжемразки, ако го предизвикат, и пак може да не го улови законът, което е похвално за такива мъже, които в същност са истинските мъже. Радостно е и, че насилието над жените непрекъснато се увеличава и няма тенденция да намалява. Така им трябва на жените, на зла круша, зъл прът!

16

пак аз анонмен :)

преди 7 години

...горещо препоръчвам на всички дами :"НЕ ПРАВЕТЕ КОМПРОМИС СА ТЪКЪВ ТИП МЪЖЕ" !!! Всяка уважаваща себе си дама за да запази поне малко достойнство трябва да прекрати.. на мен са ми посягали един вид на игра и трябваше уж да е много забавно ... колкото по-далеч стоим от негативни хора,толкова по-добре за нас!Животът е твърде кратък за да го запълваме с комплексари!!! :)))

15

анонимен

преди 7 години

Има такъв тип мъж за съжаление.. казвам го от личен опит.Те не са "женомразци" , а по скоро КОМПЛЕКСАРИ с проблеми.. някои финансови.. други нереализирани и недооценени в кариерата , а трети просто го правят за спорта за да покажат че все още ги бива.. Започват с проява на интерес и при първо несъгласие с тях за нещо супер елементарно прибягват до психичен тормоз,обиди ..фантазии с цел да те принизят ..начин на контрол т.е т.нар. доминантни мъже...

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСпоред вас кой ще издържа жената, за да не работи, ако е все още неомъжена и родителите й са бедни

13

Анонимен

преди 7 години

В някои от точките има логика, но повечето са пълни феминистки д рис ни. Дрънкайте глупости, продължавайте да мачкате фасона на мъжете и не раждайте деца. После като ви налазят ара беските, мъжете ви ще са женчовци и ще плачат с вас, а синовете ви... А, жени, вие нямате синове, а КАРИЕРА. Да не ревете после.

12

Анонимен

преди 7 години

Ужас! Колко здравомислещи и психически здрави/устойчиви и уравновесени хора са писали тук! Елитът на диспансер България! :))))))Нямате стигане!:))))

11

Анонимен

преди 7 години

Заблудена овца е способна да се влюби. Някаква къде си мисли че ще избяга. Всъщност ще си го набучи четвъртит. Без 2грама мозък.

10

neo5

преди 7 години

До АнонименДо 4:Има нещо много вярно в думите ти.

9

Анонимен

преди 7 години

Беснее на авторитетни жени щот го правят сам да си приказва.

8

Анонимен

преди 7 години

Има няколко пропуснати:1. Живеете в задръстено село, където всички мъже са такива.2. Той е арабин, практикуващ мюсюлманин.

7

Анонимен

преди 7 години

Като се омъжи бой ще яде и ще и казва че нищо не и дължи. Без огризения на съвестта. Да мълчи щот го излага пред прятели и колеги. Че е неспособна без него да си купи ролки.

6

Доста девойки търпят

преди 7 години

такива перекендета, само защото са забременели, страх ги е да направят аборт, а освен това са и добри момичета - мислят, че след като са правили секс с някого, непременно той трябва да им стане съпруг.Простоватите момичета също не са малко - той се държи така още преди брака, а тя си въобразява, че гаджето й нарочно прави смешки и не мисли това, което говори.Не са малко и онези, които си мислят, че това е нормално, защото още като деца са виждали, че бащите им се държат така със съпругите си

5

Анонимен

преди 7 години

Не дължи нищо щот се мисли че е с най-голямата и работлива ***. Но, винаги има и по-работлив. Но, той не знае защото обожва онова в гащите си и винаги е готов да го подаде на коя ли не. Така че въобще за него не трябва се стараете. Нищо не трябва да правите. Просто гледайте си кефа и живота и му глеййте сеира. Наслаждавайте му се.

4

Някоя

преди 7 години

Хахха, коя нормална ще се влюби в такъв? Не ставайте смешни, хората се влюбват и привързват само, ако другият се държи добре с тях, иначе тъй наречената любов се изпарява толкова бързо колкото е дошла. А такъв г.з, ще намери някоя да го търпи, но само ако има стабилна банкова сметка и познайте дали това е любов :)

3

Такива ги има много

преди 7 години

в България. Като че ли женомразството е български национален спорт! Дори в повечето случаи е просто нарочно демонстриране на женомразство - човекът НЕ изпитва ненавист спрямо жените,обаче счита, че ще се изложи, ако шумно не показва, че е женомразец.Описани са много точно, с изключение на точка 2. *** търси момиче със зестра, ако може то да взима и хубава заплата. Но, разбира се, той казва, че тя е неспособна да направи това и онова, затова да дава парите си на него, той знаел какво да прави

2

Анонимен

преди 7 години

Но този на снимката е психопат! (American psycho) Тия мъже които се мислят за повече от жените на са баш психопати!

1

Анонимен

преди 7 години

Знае че е *** и проста и ще го изложи. За това да мълчи. Ползва я да не е сам пред хората. И да чукне нещо без пари.