Снимка: YouTube

Макар да живеем в 21-век и жените все повече да се утвърждават като пол в различни сфери, съществуват десетки хиляди мъже, който все още ги считат за по-низши същества и се опитват да ги унижат по всевъзможен начин, демонстрирайки своето псевдо мъжко превъзходство. Парадоксът е, че тези господа не бягат от нежния пол, а го използват за своите първични нужди.

Ако имате връзка с подобен „женомразец”, по-добре осъзнайте навреме, че той никога няма да ви удостои с уважението, вниманието и любовта, която заслужавате. Отношенията ви са токсични и само ще рефлектират върху собственото ви самоуважение и самоувереност. Време е да оставите този човек и да потърсите някой, който да се държи с вас като с истинска принцеса.

Ето и за кои знаци да гледате, за да идентифицирате „женомразеца”:

1.Не спира да ви повтаря, че „той е мъжът”

Да, вие сте жена. И какво от това? Той заслужава ли награда, заради факта, че има пенис? Ако не спира да ви припомня своята мъжественост, това е така, защото той се смята за по-висше същество от вас заради пола си или защото е несигурен относно „съкровището” си от кръста надолу.

2. Постоянно чувате да повтаря, че жените нямат достатъчно пари и не могат да правят определени неща и т.н.

Ако не спира да говори негативно за нежния пол, то просто е време да го оставите. Реално обидните му думи са насочени и към вас – неговата партньорка. Без значение колко се опитвате да му угодите и да направите нещо „правилно”, никога няма да получите одобрението и признанието му.

3. Казва ви да мълчите, когато говори с някого

Мъжете, които мразят жените, вярвате, че дамите трябва да бъдат оглеждани, а не чувани. Щом не смята, че мнението ви е важни, определено е самовлюбен женомразец.

Вижте следващите знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase