43

30

преди 7 години

Няма никакво значение какви са били обстоятелствата и за какво тя е отишла при тоя..... Факт е, че една .***. на републиката завинаги ни е напуснала. Пред вид колко качествени хора си отиват постоянно това е добре.

42

KK

преди 7 години

В Чехия такива ги кастрират. Дават им избор - или по-тежка присъда, или кастрация. Ще се изненадате колко много всъщност избират кастрацията.ЕС не са много доволни и разните му там НПО-та, но чехите са си твърди по въпроса.

41

Анонимен

преди 7 години

Орден Стара Планина за момичето, най-после един *** си е получил наказанието

40

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55Дано всеки нормален човек вникне в това което си написал! (и една жена на 33)Много е актуално и вярно! Аз лично предпочитам да има ЗАКОН-БЕТОН ама като няма съм склонен - изнасилвачите да се убиват!

39

.

преди 7 години

Деянията на един системно ненаказван престъпник не могат да ме учудят , в случая "зловещи" са две неща абсолютното бездействие на полицията и липса на наблюдение и контрол над пуснати на свобода престъпници с "богато криминално минало" и как може въобще да се поставя под въпрос невиноста на едно 18 годишно момиче , нападнато от сериен изнасилвач и бивш затворник , защо ДЪРЖАВА , ПОЛИЦИЯ И СЪД защитават престъпници и гонят до дупка обикновени граждани !?

38

възмутените

преди 7 години

Защо ни занимавате с някакви престъпници, а не подхванете съдебната система, която не си върши работата и ги пуска пак да вършат престъпления?*** държава с *** хора!

37

Анонимен

преди 7 години

Е как не се намери един мъжага да го кастирара тоя.

36

Анонимен

преди 7 години

До иво 46Съобщете на съответните органи! Това е задължение за всеки един нормален гражданин!

35

Анонимен

преди 7 години

До една жена на 33 / 42А Вие когато сте била на 18 (сега 33) имахте ли същия мироглед към обкръжаващата ви среда? Не намирате ли някаква разлика във вашето мислене и поведение отпреди 15 години??? А за това че трябва да учим децата си на житейска мъдрост сте права!

34

иво

преди 7 години

Имам двама приятели изнасилвачи и според мене не е редно да го прават

33

Народен съд

преди 7 години

Лошото не е, че тази ученичка го е убила, очевидно, при неизбежна самоотбрана. Лошото е, че днешната държава, чрез нейните правови органи не го е неутрализирала за да не тормози повече жертви.

32

Анонимен

преди 7 години

А на госпожата на 33- съд отдавна няна за такива ***, особено ако имат пари.

31

Анонимен

преди 7 години

Даже и нищо да не и е направил, пак добре го е убила заради другите преди нея. Евала на смелостта на момичето. Вие които се опитвате да го оправдавате сестри, майки и дъщери имате ли?

30

една жена на 33

преди 7 години

имам въпрос.Какво прави Гиздова в жилището на изнасилвача и всъщност компетентните органи доказаха ли изнасилване.Не ме разбирайте погрешно,не защитавам този мъж ,но все пак нека се замислим за поведението на децата ни в днешно време.Не правете момичето еталон за подрастващите.Ако е невинна и поругана съдът ще я оправдае.АКО Е СЪД НА МЯСТО!А ние да поговорим с дъщерите си,че нямат работа с такива като въпросния изверг,да поговорим и за много други неща от живота,да говорим,за да ги предпазим

29

Жена

преди 7 години

Този ли *** сериен изнасилвач стана най-ценния в държавата? Какво, по-добре да я беше изнасилил ли????

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36Ако не успял да я изнасили (защото го е спряла с ножче) е супер новина! Можем само да се радваме и взимаме пример! Нека също така нерезите се замислят и обуздаят грозните първични страсти иначе.....славата ще ги напусне за сметка на Мария!!!

27

Анонимен

преди 7 години

До Евролибераст 15Какво общо има геноцида с изнасилването? Не ти се връзват доводите!

26

A sega de

преди 7 години

До реплика (28)Знаеш ли какво е ищец? Можеш да направиш справка в ГПК. Какво означава абревиатурата ГПК? кКато не знаеш си трай и не пиши глупости!

25

Анонимен

преди 7 години

До 34Така! Фаса има 3 присъди за изнасилване! Ако се докаже че пресата е публикувала тези факти и се окажат лъжа аз ще се извиня на секундата! Силно се съмнявам че днес.бг би публикувало тези неща без никакви доказателства!

24

Анонимен

преди 7 години

Абе това че тя го е намушкала означава ли че той я е изнасилил? Защото май нямало категорични доказателства