62

наивник

преди 7 години

най- най -яките" капиталистчета "са в БСПкавичките са заради очевадния факт ,че и кредитните ммилиони не могат да направят от бездарници бизнесмени / с няколко изключения!!!/

61

Анонимен

преди 7 години

НЯМА ЛОШО ПРЕДЛОЖЕТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ГЕРГОВ- ТОЙ Е ЕДЪР КАПИТАЛИСТ, НО СОЦИАЛИСТ- ИМА ЛИ НЕЩО ПОДОБНО В ДРУГИТЕ БСП- ТА. А ДАЛИ ЩЕ ВЪРНЕТЕ СОЦА- АМИ ЩО НЕ- Я ВИЖТЕ СОЦА В ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ, АВСТРИЯ, ГЪРЦИЯ- ТАМ УПРАВЛЯВАТ СОЦ ПАРТИИ СА ЧЛЕНКИ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ ИНТЕРНАЦИОНАЛ, А БОГАТИТЕ НОСЯТ ФИНАНСОВАТА ОТГОВОРНОСТ И ТЕЖЕСТ, ТУК ПЕНА ЧИСТАЧКАТА/ ШИВАШКАТА НОСИ ДЪРЖАВНИЯ АПАРАТ НА КРЕХКИТЕ СИ РАМЕНЕ 10% ДАНЪК В/У 420 ЛВ, ДОКАТО ГЕРГОВЦИ МЯТАТ ЗНАМЕНА И СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО.

60

Анонимен

преди 7 години

ТАКА КАКТО 1989СИ ТРЪГНА КОМУНИЗМА ОТ НАШАТА СТРАНА ТАКА ПО МИРЕН ПЪТ ТРЕБВА ОТНОВО ДА СЕ ЗАВЪРНЕ !АКО ЛИ НЕ ТОТОГАВА ТРЕБВА РЕВЛЮЦИЯ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ,НАРОДЕН СЪД ,РАСЛЕДВАНЕ И ПРИСЪДИ ЗА БИЗНЕСА ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД И ПРОКУРАТУРА! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПОСЛЕДНИ БЪЛГАРИН НА ТРЪГВАНЕ ОТ БГ ДА НЕ ЗАБРАВИ ДА УГАСИ ЛАМПАТА ,ТА БИЗНЕСА ДА МОЖЕ ДА РАБОТИ И ЦАРУВА ПО ДОБРЕ НА ТЪМНО !!!

59

Анонимен

преди 7 години

Лицемери сте вие драги ми другари.Ще борите капитализма как? Като върнете приватизираните заводи за по 1лв. ли?Или като самонационализирате и дадете крадените ви пари от вашите си банки.Всичко е ваше,само пенсионерите гласуват за вас,не задруго,а защото те са най-гладни и безпомощни.

58

rusnak

преди 7 години

За голямо съжаление на болшинството тук, бъдещето е точно в комунистическа форма на управление. А следващите десетина години ще ви го докажат.. ако повечето от вас останат живи де.

57

Анонимен

преди 7 години

Усещате ли, червени лешояди, че пенсионерите умират :) усещате ли как властта се изпарява.Усещате ли, че иначе простите ви деца и внуци искат ай фони и да ходят на бригада в САЩ и колкото и да сте го възпитавали в сектантската си отдаденост на червеното знаме, те ви предадоха вече :) И най-готиното е, че дори не го осъзнавате, нито те, нито вие.Когато последния червен каскет умре след 15-20 години, никой няма да си спомня за вас, комунизмът ще е отвратителна дума от миналото...Помнете ми думата

56

Анонимен

преди 7 години

Комунисти от всички страни, деградати такива ненужцни, дано умрете час по скоро :)

55

Анонимен

преди 7 години

Давай брат да унищожим империализма по света.Венсеремос

54

Льохман

преди 7 години

Само чичко Сталин ги беше понапънал ана..но през 30-те години на миналия век въпросните шапета, тъй де "революционерите" на Троцки. Обърка им плановете на феодалите...

53

Льохман

преди 7 години

Спасчо, стига пръскал мозък, тая идеология, оная идеология. Нещата са прости феодалните селяни отпреди 6-7 века сега се наричат работници, а феодалите са си все същите- едни с хубави малки шапенца, обикновено си сменят и имената с такива обичайни за територията на която се намират. Имат си и тайни организацийки, които ползват за да контролират дадена страна. Та ставаш член на тяхната групичка и ставаш гоУем бизнесмен, иначе с бачкане е по- добре да изчакаш 6- ца от тото-то!

52

Спас

преди 7 години

Колкото и да се напъвате да пишете лъжи, Марксизма Е НАЙ РАЗПРОСТРАНЕНАТА ФИЛОСОФИЯ И ИДЕОЛОГИЯ В СВЕТА!!!!!!! Там се казва простичко, че НЕ МОЖЕ ВАНЧО КАРТОФА ДА Е 10 000 ПЪТИ ПО-БОГАТ ОТ ПРОФЕСОР ИВАНОВ!!!!!!!!!!!! .........ОСВЕН АКО НЕ Е ПОГУБИЛ ДЕСЕТКИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТА ИЛИ МУ РАБОТЯТ РОБИ!!!!!!!!! .......другото е от лукавия!:)))))))))

51

свобода

преди 7 години

"капиталистическия хаос в икономиката" прави животът много по-добър, докато комунистическата планова икономика го прави мизерен. Това сме го преживели вече.Това момче просто говори глупости.

50

кои са капиталистите

преди 7 години

Амаче лицемерие.Човек като погледне списъка с българските капиталисти90% са от БСП или наследници на активни членове на БКП..ха.ха..агенти на ДС и т.н. Няма случайно забогатели !!!!

49

Анонимен

преди 7 години

БСП,ДПС,ГЕРБ,ДРОЗД,Реформатори,деформатори,СЕ ДЕ сари ДЕ СЕ бари,АБВета,разлика няма.Всички сте от едно котило.

48

Анонимен

преди 7 години

Днес на вратата на един магазин в Стара Загора прочетох обява - Униформа за ученици - един ден ,неизбежно , всичко и всеки ще си дойде на мястото . Еспериментът икономика и хаос е към своя край . Резултатите са близо до нулата . Малка , слаба и бедна държава си позволява безработица и безработни . Това е най- голямото престъпление .

47

Ivailo

преди 7 години

Тези са абсолютни провокатори , част от руската хибридна воина !!!.

46

цинизъм

преди 7 години

Истинските комунисти идеалисти ги избиха преди 9-ти 1944г.Следе тях легиони нагаждачи завзеха власта и се писаха комунисти и АБПФК.Сегашите вождове на БСП са отроци на тезиобявили се за борци след 9-ти.Завладяли политическата власт след 10-ти ноември лесно станаха новите капиталисти.Осигурили си пожизнено да са депутати и апаратчици все ощеманипулират оределите баламурници вярващи в един утопичен идеал.Как милионери и мулти милионери ще поведат бедните и гладните към една компрометирана идея.

45

край

преди 7 години

И аз май съм комунист. Искам ревизия на грабежа-приватизация. Искам еднократен "данък лукс" за всички къщи и вили над 300 хил. лева коли над 50 хил. Най-малкото данъците не са си плащали баровците. Прасни им едни 30% върху стойността ако ли не да доказват произход и данъци.

44

Спас

преди 7 години

ТИ СЕ НАУЧИ ДА "спрягаш" ПРАВИЛНО българските глаголи като "прайш":))))))) За народната паница ще се изкаже народът!!!!!!!!!......не някой си !!!!!! Въпросите към философите си ги задавай на тях!!!!! НЕ НАДНИЧАЙ В МОЯТА ПАНИЦА!!!!!!!!!!! НЕ САМО, ЧЕ НЕ СИ РАВЕН С МЕН, НО СИ НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ МОЯ ИНТЕЛЕКТ И ОБРАЗОВАНИЕ!!!!!!!!!! Да не си от ЦРУ????????? .или доброволно да си кажа:))))))))))))

43

Спас

преди 7 години

Пустият му Ботев, още от тогава гледа в паничките на шопите:))))))))))))))))))))))))))))