24

Анонимен

преди 7 години

ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СТАНЕ ТОЗИ, КОГОТО РЕШИ ДА ИЗБЕРЕ ЕВРЕЙСКИЯТ ЕДЪР ФИНАНСОВ КАПИТАЛ В АМЕРИКА. ТАМ СЕ РЕШАВАТ НЕЩАТА, НЕ НА ИЗБОРИ.

23

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е безскрупулен ***, някой писа, че бил построил не знам какво си. Тръмп е измамил маса народ, фалирал е десетки фирми и доставчици. Що хора е изпържил. Вярно , че Хилари е вещица, но Тръмп е много по-противен.

22

Анонимен

преди 7 години

За съжаление президент ще е Хилъри. Ванга е казала че последния президент на щатите ще е черен. Тоест Обама, понеже там откъдето на Ванга и се подава информацията жената не се счита за човек.

21

ДЦ

преди 7 години

Не се самозалъгвайте!Това е борба за власт между клановете и отцепниците!От това кой ще победи на тези избори зависи ще я бъде ли САЩ или не!Обществото в Америка никога не е било толкова разделено от таково множество противоречия!Изборът ще зависи от дълбоката провинция, а не от мегаполисите!Моите симпатии са за Тръмп, но елита ще стори всичко възможно и невъзможно за победата на баба Килъри Клинтън!

20

ognyanz

преди 7 години

Тръмп е прагматик, ако има кой да го завръща, когато има нереалистични идеи, може и да излезе добър президент.

19

Анонимен

преди 7 години

ТРЪМП ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ И ТАЯ ВЕЩИЦА НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ , ПО ДУМИТЕ КОЙТО ТОЙ Е КАЗАЛ ДО СЕГА Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРАВИЛЕН ИЗБОР ЗА АМЕРИКА

18

Майтапчия

преди 7 години

Погледнете бебето отдясно!Не си ли приличат?

17

ивчо

преди 7 години

много бурзо забравяте а някой даже не знаете, ми Рони Рейгън от кой биьнес влезе в политиката, шоу бизнеса.Айде кажете вие дървени философи лош президент на САЩ ли беше. Най добрия от осемдесетте фо днес

16

ОЛЕ

преди 7 години

Как може да си дедеш детето да го държи тоя дъртанян - ами ако го изпусне???? ДА НЕ СПОМЕНАВАМЕ ФАКТА ЧЕ ТОЯ ТИП ПРОПАГАНДА Е ЗАБРАНЕН... :/

15

Анонимен

преди 7 години

ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И РЕЗУЛТАТА Е ТОЧЕН.

14

Тръмпхил

преди 7 години

Президентстката институция в САЩ реално има само представителен характер. В този смисъл по-добре Тръмп, отколкото безкрайно фалшивата Хилъри.

13

Лермонтов

преди 7 години

До Анонимен:Да наистина, фамилията от международни мошеници коятонатрупа над 180 000 000 долара от лекции преподавани на закрито,без присъствието на журналисти или друга инсталирана в залата техника,в такива известни страни като: Уганда, Кения или Того!?

12

Анонимен

преди 7 години

Като чуя Клинтън все се сещам за една Моника и за една ***

11

BURZUM

преди 7 години

Абе трябва да си *** за да гласуваш за неуравновесен човек като тоя ....ще се събуди със запек и ще натисне копчето ....що само на него да не му е комфортно я...

10

Анонимен

преди 7 години

Да бе готин си ама си представител на малцинствата.Всички цветнокожи в САЩ ще гласуват за Хилъри.Към тва добавете и хомота,***,трансджендъри (около 10% от населението) както и почти всички застаряващи лелки дето са убедени,че мъжете са ***.И около 30% демократи.Събраха се над 55-65%.

9

Chelbir

преди 7 години

Мнооого ще се кефя, ако изберат Тръмп. Щатите, предвождани от откровен луд! Ега ти кефа!

8

Анонимен

преди 7 години

Клинтън ги видяхме.

7

Анонимен

преди 7 години

На снимката с бебетата имам чувството, че всеки момент ще ги изяде.

6

Анонимен

преди 7 години

Дори Китай и Индия предпочитат Тръмп. В Европа същия е абсолютен фаворит. Лудост би било американците да не грабнат този световен кредит на доверие за следващия мандат. Някакви леваци вътре в страната щели да мрънкат - голяма работа. И без това не е измислен начин да им се угоди, практически е невъзможно.

5

Анонимен

преди 7 години

ЦЕЛИЯТ СВЯТ ИСКА ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ......факт!!!