9

Анонимен

преди 7 години

Тоя ако продължава така скоро ще има доста мощна радикално ислямистка армия в НАТО. Обучена и въоръжена от НАТО и американците. Това е много по-лошо от всички алкаиди, идили и тн взети заедно на квадрат. Просто не ми го побира ума как и защо продължават да го допускат.

8

BURZUM

преди 7 години

Азиатска ***.....ние сме балканска едно стъпало над тия ама се натам ни е обърнат погледа....господ здраве да дава на ПРЕМИЕРА че ни търпи и не ни оставя...

7

100%TURK

преди 7 години

Американската дипломация се намира в деликатно положение. Ако не го предадат се само обявяват за поддръжници на тероризма. А 9 ти август наближава. Путин и Ердоан ще се срещнат а тази среща плаши и дразни Вашингтон. Ако са умни американците , час по скоро трябва да го предадат на Турция.

6

Анонимен

преди 7 години

А вчера армията на Асад изгони главорезите на ИД от Алепо, имаше видео в Блиц с празнуващи хора по улиците на града.

5

Анонимен

преди 7 години

Повече от десет дни нито ред за майдана в Ереван. Определени сили се опитват да го раздухат, но хитрите ара си седят по къщите. Мнозинството не иска да пролива арменска кръв.

4

681

преди 7 години

А какви бяха Садам и Кадафи????Кажи облъчен ???След ,като бяха ликвидирани......от светски нормални държави Ирак и Либия се превърнаха в гробища!!!!България от прекрасна страна се превърна в а хората опростачени скотове!!!!Извода е че понякога е нужна и по-твърда ръка за да има свободно и правово общество.....иначе анархия и заличаване !!!!!

3

1912

преди 7 години

Ердоган,освен за себе си,работи и за Турция и турският народ!!!Нашите ***,мачкат българите за сметка на едни ***!!!Но народа е виновен!!!

2

факт

преди 7 години

САДАМ И КАДАФИТО ЩЕШЕ ДА СА КАТО МАЙКА ТЕРЕЗА В СРАВНЕНИЕ С ЕРДОГАН !!!

1

Анонимен

преди 7 години

Фейтулах Гюлен е майор от ДС!!!!Значи е много по- умен от Ердоган и накрая ще победи!ДС винаги печели!