29

Лермонтов

преди 7 години

До Икономист до 28:Да, аз бях преди месец там и видях наистина чеминималната заплата в Турция е двойно по-голямаот тази в България !Но това бе преди преврата, драги !Сега страната има един напълно провален туристически сезон !Освен това с пресилените си арести и масови уволнения във всичкинационални сектори в Турция, той обезкърви и разруши икономиката й.Така че положителния баланс в икономическо отношение, на дали щесе запази на тези нива, което ще се отрази неминуемо и на стандарта !?

28

Анонимен

преди 7 години

Никой не се интересува от турция.Ако обичате не ни занимавайте с диваци, да се оправят.

27

Лермонтов

преди 7 години

За сега ми се струва че Запада ще остави Ердоган на мира,защото съдбата му ще се решава едва, след президентските избори в САЩ !

26

до РадустинРадуков

преди 7 години

На който му стиска да се опълчи срещу унищожителите на държавите, срещу най-големите терористи - го прави. На който не му стиска - мълчи и сваля гащите и казва " покорна главична сабя не в сече".

25

Икономист до 28

преди 7 години

1300 лири е и ще продължава да се увеличава :) ако ме разбираш

24

Vvv

преди 7 години

Ердоган е ислямист, диктатор, но не можем да отречем нещата, което е направил за Турция. Минималната заплата в Турция е 1300 лири.

23

Анонимен

преди 7 години

турция вън от ЕС-докато трябва. Не се месете в Европейските работи, диваци кривоглави, вие нямате работа в Европа.

22

Извън играта

преди 7 години

Във всеки един момент вие, като хора, може да надраснете различията си и да заживеете като едно цяло, една цивилизация, която да се развива колективно, всички да живеете добре и да се наслаждавате на живота си който имате, в радост и свобода, а може и да продължавате както сега да се делите, да воювате, да сте подвластни на игрите на его-съзнанието и да имате най-вече негативно преживяване за триизмерната реалност с войни, болести, стрес, гняв, омраза, това зависи само от вас, от никой друг бог.

21

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 22: Личи си колко си "в час" с нещата в "Близкия изток". Първо: цялата каша в Сирия е забъркана заради петрол, който ще бъде продаван на Европа. Второ: Турция е единствената държава, която свързва Сирия с Европа и няма как сирийския петрол да минава за Европа през Иран т.е. ако Путин иска да бъде фактор в "Близкия изток", трябва да се разбере с Ердоган, друг шанс няма. Трето ако Путин и Ердоган се разберат и Есад си тръгне, създадената от САЩ ИД ще бъде онищожена максимум до 72 часа

20

Извън играта

преди 7 години

Вие преживявате реалността на базата на вашите убеждения и вярвания, дали сте атеист или религиозен човек няма значение, вие винаги сте подкрепян безусловно от "духа", който вдъхва живот на "всичко, което е". Във всеки един момент, в който промените начина си на мислене, вие променяте преживяването си за триизмерната реалност, в която се филмирате в момента от гледната точка на човешко същество за кратък период от "време". Съществуваш само ти и филмите, в които се вкарваш - винаги.

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 14Путин да подкрепи Ерзоган и да изтика САЩ от Близкият изток - е това е смешно. Да загуби Средиземно море и Иран като съюзник. Ердоган е много надежден - религиозен фанатик и диктатор. Трябва да се съюзи с част от ислямските фанатици в Сирия, които са дружки на Ердоган и да се конфронтира с кюрдите. Вие си пишете пълни глупости.

18

Анонимен

преди 7 години

Човешкото его е най-примитивното животно в цялото съществуване :D

17

Remzi Hatip

преди 7 години

Vreme e da sme DOSTOve, vreme e vsichki turci da se podkrepqme i da deistvame kato edno tqlo

16

Bryn

преди 7 години

Според един български турчин от Истанбул, Гюлен е по-лош, понеже представлява наистина радикален ислям. Преди този преврат хора на Гюлен са държали всички ключови места в държавата. А особено за изселниците от България не е имало никаква възможност за реализация в държавата (в кариерата). Гюленистите са били против нашите изселници.

15

Joker

преди 7 години

Този Гюлен ( Ц.Р.У ) е много опасен и за България Един познат е посещавал техните сгради в Пловдив и каза че се организират бавно по бавно и са като вирус в едно тяло и имали сгради в всеки град където се промиват мозъци, купуват се с пари депутати и важниличности като журналисти,чиновници, началници ...

14

Анонимен

преди 7 години

САЩ вече постигнаха целта си в близкият изток, чумата е създадена и се развива, оттук нататък 1-2 поколения крайни простотии там, само да се надяваме заразата да не плъзне масово из европа, особено ние да не пострадаме, които сме едвам живи така или иначе, а сме м/у *** и наковалнята на едни от най-големите играчи. Докато хората са овце, които си търсят водач, спасител, идол, герой и т.н., дотогава няма да са свободни и ще си имат овчари, които да ги контролират и манипулират както им е изгодно

13

овце гнус ме е от ва

преди 7 години

Представяте ли си нашите мижитурки да кажат на Хилари :ти коя си че ще ни караш да си дупчим житницата ,за да ни заграбиш шестовият газ: ??????Те на Сорос не смеят да го гледат в очите ми се кланят до колене!!!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Гледах вчера това изказване на Ердоган. Към един от американските генерали (Джоузеф Вотел), който тръгна да го критикува за арестите, Ердоган се обърна с "Ти кой си, че да се месиш в работите на Турция?". Дано Путин осъзнае какви козове има, вместо да подкрепя убилия над 500 хиляди сирийски граждани Есад, да се разбере с Ердоган и да изритат САЩ от "Близкия изток".

11

Анонимен

преди 7 години

няма по страшен тероризъм от терора на тоталитарните лидери, защото те вършат непрестанно и безогледно чудовищни престъпления според законите и срещу човешките права от позицията на властта, с която злоупотребяват за да погубват хора,изад маската на полическа измама за демокрацуя и справедливост за укиване на террора и неправдите си срещу невинни хора,а промяната на закони е с цел узаконяване на престъпленитяа им срешу човечеството,обявавайки измамно злото за добро,само защото е извъшено от тях.

10

Анонимен

преди 7 години

бе каквото каже Путин