7

ха ха

преди 7 години

Ай де и този се прави на политическа жертва,в повечето случай е обратното и нещата са съвсем други.....

6

защо

преди 7 години

Аз не разбирам защо не търсят убежище във Дубай,ОАЕ,кУВЕЙТ ИЛИ ДРУГИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТИ ДЪРЖАВИ СЪС НИСКА БЕЗРАБОТИЦА.Имат еднаква религия,традиции и култура.Защо идват във Европа която е толкова различна и като са дошли тук защо ни натрапват тяхните традиции.

5

Анонимен

преди 7 години

До реалистСирия беше и е светска, благодарение на Асад и въпреки предателството на такива като Ал Бармалий!

4

Анонимен

преди 7 години

БИЙТЕ СЕ ЗА ДЪРЖАВАТА СИ МЪPШИ ! БЪЛГАРИЯ КОГАТО Е БИЛА ВЪВ ВОЙНА ХОРАТА СА СЕ БИЛИ А НЕ СА БЯГАЛИ И НАВОДНЯВАЛИ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ КАТО МУXЛЬОBЦИ !

3

:(

преди 7 години

Арабите сами са си виновни. Не аз правя атентати и не аз убивам невинни деца. А и да си го кажем честно - арабите и преди Сирия си се занимаваха само с престъпления, предимно наркотици.Затова тихо! България е устроена за българи и такава ще остане. Границите ни са отворени за излизане и ако не му изнася, да ходи в Саудитска Арабия, Турция или където си иска. Там нали е "хубаво" и е рай за мюслитата. Какво правят в България?

2

Анонимен

преди 7 години

Вместо да се жалва, защо не застане зад по-добра алтернатива на режима в Сирия? И защо се оказва, че единствената опозиция е в пъти по-лоша от самия режим?

1

Реалист

преди 7 години

Сирия е светска държава и бежанците са добре дошли, обаче останалите идващи от Афганистан, Пакистан, Судан и др. ислямистки и дивашки страни трябва да се товарят и обратно в Анадола.