27

Анонимен

преди 7 години

До #23И такава ще остане, *** от яд!

26

Анонимен

преди 7 години

A защо не отиде в Турция или близките сродни, учтиви, подкрепящи страни, ами дойде в България?

25

Анонимен

преди 7 години

ДО 26 Точно защото нямаш отговор, пал.ячо лъжлив. Дай една статия където Асад е пуснал от затворите престъпници да се бият на негова страна...Защотоаз мога да ти дам статия където американци пускат от затворите главорези от Саудитска Арабия и ги финансират за борба срещу Доктора!

24

18

преди 7 години

Значи Асад пуска ислямистите, за да създадат ИД и да има още един враг.. така ли? Много *** този човек, а?А кой създаде ИД в Ирак? Аз ли? Или пак Асад? И защо преди включването на Русия, американците 2 години нищо не "успяха" да направят срещу ИД? Хвърляха бомби по камънаците, а ИД напредваше и завзимаше нови територии? Май ти си този, който нищо не знае :)

23

Анонимен

преди 7 години

До реалист,Точно пък християните не бягат от Сирия, стига си се омотвал... Ако са бягали, това са такива, които са извън териториите контролирани от Асад, но такива хора не ги пускат пред камерите..

22

Анонимен

преди 7 години

до 24 Не думай, а кой пусна арабските терористи от затворите на Саудитска АРАБИЯ 2012-ТА ГОДИНА ЗА ДА СЕ БИЯТ СРЕЩУ ДОКТОРА, А? ХАМЕРИКАНЕЦА ИЛИ БАБА МИ?

21

Анонимен

преди 7 години

25 Дори не заслужаваш отговор защото си *** колкото си искаш

20

Анонимен

преди 7 години

18 Що лъжеш като дърт ***.нгал, бре? Точно американците пуснаха всякакви убийци и изнасилвачи от затворите на Саудитска Арабия , въоръжиха ги, финансираха ги за да се бият сега срещу Доктора.

19

SpaceX

преди 7 години

22 Терористите дойдоха после , чак през 2013 , до тогава си беше Революция

18

SpaceX

преди 7 години

21 Сирия беше и си остава диктатура а кланът Асад е марионетка на Москва . Тя е остатък от Студената война и трябваше отдавна там всичко да е приключило

17

сиктир

преди 7 години

Каква революция в Сирия!?терористи от вън се опитаха да свалят законната власт по същия план на САЩ като в Ирак и Либия,на властта там се оказа по здрава и започна касапницата подкрепяна от вън.

16

Реалист

преди 7 години

Сирия беше светска държава с умерен ислям и много християни. Тия дзверове където ги дават по тв с *** и автомати са внос от други защитавани от Плевнелиев и сие... Базите са им в Турция. Демократичните протести в Алепо си беше метеж въоражен от САЩ и Ердоган.

15

Анонимен

преди 7 години

17 Специално в Украйна , военните не са се месили , виж в Сирия една част от войската мина на страната на бунтовниците

14

Анонимен

преди 7 години

12 Нищо не знаеш . Когато избухна Революцията в Сирия Асад пусна всички ислямисти от затворите нарочно за да я подкопаят. 2011-12 нямаше все още ИД

13

Анонимен

преди 7 години

Защо в Сирия и Украйна са революционери, а в Турция превратаджии?!И като се оплаква от репресиите в Сирия, да види какво се случва сега в Турция.И да не бягат като плъхове от потъващ кораб.

12

Анонимен

преди 7 години

Никога не съм го разбирал тоя етнос ама става ясно,че за да не се радикализират е необходимо всеки от тях да бъде специално обгрижван от институции да има много пари прислужници,охолен живот и безкрайно права.С други думи трябва да бъде дундуркан като дете на разглезени милиардери.Чудесна идея! Сега само да кажат колко трилиона евро ще са необходими за доставянето на тия блага към почти 1 милиард от тези хора откъде ще се вземе тая сума и да почват.На бас ,че всички българи ще се пишат араби.

11

Анонимен

преди 7 години

Пост номер две е от Ал Гафари.... Оня дето е рошав като аржентински национал...

10

Леле ))))))))))))))

преди 7 години

Dnesa , абе измислите нещо другото и намерите нормален Сириец !

9

за това

преди 7 години

До защоЗащото там не приемат страхливци и шарлатани,който вместо да се бият за своята страна са дезертирали от армията и сега се правят на репресирани.

8

Този как лъже...

преди 7 години

ИД била подкрепяна от Асад :) Какво подкрепа им оказва? Избива ги?