148

пешо

преди 7 години

ха-ха, те го в селото не искат той за поповата щерка пита!горския да си оди обратно в испания не го искам тук да ми трови въздуха

147

Анонимен

преди 7 години

Всички кралски дворове са едни *** на гърба на народа си .Не работят нищо въпреки че имат солидно образование ,постоянно са на някакви яхти самолети острови и почивки .За всяко събитие си сменят гардероба изцяло и струват на държавите си тяхното поддържане милиони евро .Ние сме бедна държава да издържаме семейството на Фердинанд който ни докара само национални катастрофи и благодарение на който орязаха границите на България .Симеон някъде споменал ли е че изтече рока на Ньойсия договор

146

Анонимен

преди 7 години

Че откога тоя пак стана ЦАР?

145

Сиси

преди 7 години

Левски не е искал царе,а чиста и свята република.Царя нито е чист нито е свят.събра,каквото събра от вековните български гори-стига му толкова.В другите страни,не смее да си покаже рогата,мистър еди кой си.

144

Анонимен

преди 7 години

ТИ СИ НИКОЙ БЕ ,ТЕБ ТЕ ИМА САМО В ПРИКАЗКИТЕ БЕ ( БОРАТИНО) ГАДЕН !!!....

143

Анонимен

преди 7 години

ТОЗ МИСЛИ ЗА ОПРОЩАВАНЕ С ПОЧЕСТИ!!!....???

142

Анонимен

преди 7 години

въпросният индивид никога не ни е бил цар това че е син на баща си не го прави автоматично такъв.защо продължават да го наричат цар при положение че сме република и това го правят политици които трябва да спазват конституцията.

141

така е, но...

преди 7 години

До незабравкаТака е, но парите са били нейни, а не на сина й, и тя доста ги е кътала, защото е знаела за пороците на сина си. С благотворителност се е занимавала тя и втората жена на Фардинанд - царица Елеонора.

140

SAKI

преди 7 години

Защо трябва този господин Симеон , да чака да стане президент и тогава да лобира за България пред кралските дворове ? Защо не го прави и сега за родината си ,без да е президент или ако го прави какви са резултатите ?

139

Ивайло Атанасов

преди 7 години

Не е важно дали всеки царски двор е отворен за него. Важно е дали сърцата на българите са отворени за него , а те не са. Но това другари като Герджиков няма как да го знаят, те и тия като тях от отдавна са си продали и душите и сърцата на съветската зган

138

нема такава държава

преди 7 години

нали за това го избрахме миналия път - защото бил връзкар и вратите били отворени за него! ..е кво направи.......взе си неговото, и даже чао не каза! не ни трябва повече , доказа се като стока.......развалена!....дано съда му вземе всичко що отнесе преди 10г.

137

Анонимен

преди 7 години

И моята заплата нарастна двойно по времето на Царя. Освен това - НАТО, ЕС и т.н.. Но най-добре ще е да върнем Търновската конституция, и тогава недоразуменията с президентите се решават веднъж завинаги.

136

на офцъта Огнянска

преди 7 години

не е ли е ясно,че като чуят само за патриоти и равноотдалечени от партии стари катили като този на хората им се прихожда по голема НУЖДА!!

135

Анонимен

преди 7 години

Комарджията свърши парите и търси пак от къде да си набави финанси.

134

Некъф луд

преди 7 години

Тоя определено е много нагъл. Окъка се а с цялата си наглост иска и президент да става, само че кой ли ще гласува за него. Преди за 800 дни единственното което направи е да вкара ЕРП-тата които ни грабят нагло и да си вземе имотите. Плюс това кой ли го зачита за цар след като кръвта не му е Българска.

133

Анонимен

преди 7 години

Най добрите години за българите си бяха по времето на Симеон като министър-председател.

132

Анонимен

преди 7 години

Е като е дбре приет във всички кралски дворове,да отиде в някой кралски двор и да стане придворен шут,защото за крал никой няма да го цани,а ние вече му ядохме попарата и му се порадвахме на циркаджийските номера,така че БАСТА!Освен това не сме забравили обидата която ни нанесе казвайки и то пред италиански медии,че "българите имат сбъркан чип в мозъка".Дори само това би било достатъчно за да му бием шута,нали?!

131

Анонимен

преди 7 години

Ааааа остана невърнато,останаааа.Пък и му взеха това-онова,така че дядото добре си прави сметките.Друг е въпросът има ли все още наивници,които да му вярват.

130

Баш Царя

преди 7 години

и да представлява "европското развитие" на България. Доста е актуален Сакскобургота, в международен план, много ще се ареса на буля Меркелица, защото все пак унуката му се казва Асан Сакскобургота! Кралските европейски дворове, много отдавна са под финансовият диктат и управление на фамилията Ротшилд. Вече си имаме един такъв слуга на Ротшилд в България, Соломон Паси, още един евреин Симеон Кохари Сакскобургота, не ни е нужен. Това, че е приеман добре в кралските дворове на Ротшилд, говори колко е опасен той за България.

129

Баш Царя

преди 7 години

Сакскобургота винаги е бил хитра лисица. Самият той отказва, обаче ръчка неговите хора да го лансират, все едно не излиза от него. Така хем запазва визията за себе си за "почтен и смирен човек", хем има оправдание във формулата"народът ме иска". За ГЕРБ той е добра кандидатура, която може да им задържи "рейтинга" или да го срине главоломно, зависи;))) Иначе с Цачева, голем схем ще падне. Не, че редовите гербери под строя на физкултурника Цецко със съдийска *** в уста нема да измаршируват до урните и пуснат гласа си за Цеца, но дручко си е другият "учител" на Тиквата да застане над него и да