142

Комунизмът

преди 7 години

Комунизмът е бъдещето на цялото човечество.

141

Анонимен

преди 7 години

ОНИЯ НА ЗАПАД СА МРЪДНАЛИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТРУДА НА РУСКИ , БЪЛГАРСКИ, ПОЛСКИ, ЧЕШКИ И ДРУГИ ЕМИГРАНТИ ОТ ЕВРАЗИЯВ РЕЗУЛТАТ ОТ ТОВА РИСУВАТ САМО ПРИМИТИВНИ КОМИКСИ. СЕГА ЕВРОПА СЕ РАЗВИВА И СИ ОСТАВАТ С КОМИКСИТЕ.

140

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Бойни другариТелефонен разговор от 30 септември 1968 година 18 и трийсет след обяд:- Здравствуй Тодар!- Здравствуйте таварисшч Брежнев, я очен се радва...- Слушай Тодар, завтра нада дислацираш три танкави дивизии и два пехотни полка посока Чехаславакии.- Всьо будет изпълнено таварисшч Брежнев, не се безкапойтес...

139

а филм после ?

преди 7 години

То звучи като виц ама Супер героите се бият на Орлов мост ?! С кого ? Със селските агитки на цска и левски ? Със джокера от Атака ? А кого ще спасяват ,щото президента не върви че ще стане пародията пълна.

138

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВ РЕЗУЛТАТ ОТ РАЗВИТИЕТО РИСУВАТ ПОВЕЧЕ *** КОМИКСИ

137

до анонимен

преди 7 години

Средна продължителност на живота 2015гРусия 70гБългария 74гВеликобритания 80г То това в Русия живот ли е?!?

136

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОНИЯ НА ЗАПАД СА МРЪДНАЛИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТРУДА НА РУСКИ , БЪЛГАРСКИ, ПОЛСКИ, ЧЕШКИ И ДРУГИ ЕМИГРАНТИ ОТ ЕВРАЗИЯ.

135

Анонимен

преди 7 години

Санкциите доведоха само до развитие на земеделието и зеленчукопроизводството в Русия. Вместо да им извадите очите, изписахте им веждите. Виж, съседите разбраха какво е да се лишиш от руските пазари и туристи. На отиващите в турско на почивка руските форумите издават присъда "предател". И докато си възвърнат поне част от руското доверие, търпят загуби за милиарди. Русия е капиталистическа държава, стига сте спрягали мантрата "комунизъм".

134

до 233

преди 7 години

Много нещо се отваряш , а ? Да не ти се наруши здравословния баланс....

133

Анонимен

преди 7 години

АЙРАН МАЙМУН ГО НАБИХА В ИСТАНБУЛ

132

Да го помним!

преди 7 години

Херострат (на старогръцки: Ἡρόστρατος) е младеж от Ефес, който изгаря Храма на Артемида в родния си град на 21 юли 356 пр.н.е., тъй като искал името му да се помни от следващите поколения. Херострат бил млад, богат, интелигентен, красив - а бе протестър.

131

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАМОЖЕ. И ТАМ ДОСТА НЕЩА ЗАБРАНЯВАТ

130

Бойни другари

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАНе се моля за паметника, а негодувам, че някой дошъл отвън ни казва какво да правим ние в България. А дошъл от Америка за *** па хептен.Червената армия влиза в България като съюзница на САЩ и Великобритания. Този паметник е на техни съюзници, на техни бойни другари. Той затова и се напасва с този на американските летци.Попадаме в съветската сфера на влияние по договореност с тях, имат не малък дял в България да се издигат паметници в прослава на СССР.

129

Анонимен

преди 7 години

Американската агентура в София се е изприщила, особено след като Ердоган започна чистка на турските шоро.шоиди. менгемето се затегна - американските агенти са притиснати здраво между Русия, Турция и мизерстващия народ. Действително могат да разчитат на супер-герои. Така Хитлер е разчитал на супер-оръжието чудо.

128

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Може ли някой да си представи как Обама забранява на американците да почиват на определена дестинация, както Путин забрани на *** да ходят в Турция... - така, че в Русия още не е отменено крепостното право...

127

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКОМИКСИТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ПРОСТИ ХОРА ЗА ПРОСТИ ХОРА

126

железобетонния човек

преди 7 години

А жената котка ще идва ли? А детето мишка?

125

Анонимен

преди 7 години

До Анонименами защо не се пробвате? веднъж пробвахте и руснаците и русофилите ви натикаха в дупката обратно

124

Анонимен

преди 7 години

Аз пък си спомням един американски филм, в който Орфей беше н.егър. И си мисля, колко беден трябва да ти е умствения багаж, за да четеш комикси? Но пък добре се промива мозъкът чрез тях точно на плебса. Накратко, говорим за идеология, политика и съответно - пари! Или по точно кой да ни "концесионира" златото, природните богатства, терена и самите нас. Не, че не го правят, но ние трябва да ги адмирираме и да им се възхищаваме. Баста!

123

Анонимен

преди 7 години

До Анонимени украинската гривна има много нули