222

Иванка Ставриева

преди 7 години

ВЕЧЕ ТРИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ СЕ НОСИ СЛАВАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ "ТВОРЦИ", ЧЕ ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО МОГАТ ДА ПРАВЯТ ФИЛМИ СРЕЩУ СЕБЕ СИ, А ДОКУМЕНТАЛИСТИКАТА ЗА ТЕЖКИТЕ СОЦИАЛНИ ПРОБЛЕМИ В ДЪРЖАВАТА, СЕ ПРАВИ ОТ ЧУЖДИТЕ МЕДИИ !

221

Анонимен

преди 7 години

Американците купуват Българи на кило с лабилна психика и ги обучават буквално за тал,ибани дори и висши дър.служители камо ли художници!

220

Илюзорен Чушкопек

преди 7 години

Да го махат и да се свършва. Само разделя народа. Вярно, че е история, а и слава богу. Има си музей на тоталитаризма и диктатурата, да иде там.

219

Имало ли е фашизъм?

преди 7 години

Смърт на фашизма, свобода на народа! популярен лозунг на сръбските и български партизани. Думите са партизанина Степан Филипович , герой на Спрътовата, който още в първия си бой разгромява немска рота автоматчици с повече от 40 убити и ранени.Той произнася прочутата фраза, миг преди да бъде обесен 22 май 1942 г. във Валево. Тези думи принуждават екзекуцията да бъде изпълнена незабавно, без четене на присъда.

218

Анонимен

преди 7 години

Изкуството е най вече да бъдеш оригинален,а не папагал.Няма ли да изградим отново мавзолея на гошо?

217

Анонимен

преди 7 години

да се махне паметника и там да се върне зоологическата градина

216

Президент Стрела

преди 7 години

А президента ще го има ли в комикса ? Това е типикъл за жанра, публиката ще изреве от екстаз ако се появи Плевналиев . Примерно Плевналиев с една кирка и той помага да се разруши паметника . Обаче джокера от Атака му свива кирката на обяд. Супергероите тръгват да търсят кирката ,но когато я намират разбират че джокера е подменил всички листчета на президента и той неправилно обявява война на НАТО по телевизията. Избухва световен конфликт и вече трябва да се спасява света. Удря часът на мига

215

Анонимен

преди 7 години

Партизански отряд Смърт на фашизма е подразделение на Шеста Ямболска въстаническа оперативна зона на Народоосвободителна въстаническа армия (НОВА) по време на комунистическото партизанско движение в България (1941-1944). в района на Сливен-Ямбол.Интересно защо партизаните не се знаели че ЦБ е независимо и суверенно и в никакъв случай за фашизъм не може да става и въпрос.

214

Един ценен съвет:

преди 7 години

АКО ЩЕ БУТАТЕ ТОЯ ПАМЕТНИК , НАПРАВЕТЕ ТАМ НОВ , НА МИТЬО ОЧИТЕ, ЗАЩОТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА КАТО НЕГО , СТАНАХТЕ ОТ "КОМУНИСТИ" --НА "ПЪРВИ КАПИТАЛИСТИ" , КАТО ГЕРГОВ И КОРНЕЛИЯ СЕДЕСАРКАТА--кадъра ИВАН КОСТОВ.

213

Анонимен

преди 7 години

За времето през което червената хунта окупира суверенна Българи са загинали единствено 39 войници ... А колко ш.о.рошоида са проляли кръвта си в бой за суверенитета на Родината срещу сталинските орди? Вероятно мульони, моля уточнете бройката!

212

До Ф.Е.Джерджински

преди 7 години

Суверенна България до 9 септември е монархия, начело с германец - от известна с деградацията си и *** фамилия./дядото на Борис е умрял във виенска психиатрия/. Разбира се, позорно е когато върхушката и най-вече царските офицери се отричат от клетвата си пред монарха. Нито един от хрантутниците на Кобургите не е посмял и един изстрел да направи срещу окупаторите. Или по-точно нашите братя освободители.

211

АТАКИСТ

преди 7 години

Нещо да кажете за паметника на хамериканските летци, които убиха с бомбите си 2500 наши софийски съграждани 1943-та??? Кланяте ли му се? Слагате ли цветя пред него? Кажете, бе мъ.рши соро.соидни?

210

Мечката заигра

преди 7 години

НАТО е на един куршум от Мосва - НАТО-то е на куршум и от България. Голяма част от НАТО-то вече е съюзник на Путин и там екзекутират без съд и присъда натовски офицери, а други натовски офицери ги пребиват по мазетата и складовете."Щом мечката заиграе в двора на комшията, чакай я и в твоя двор" Народна мъдрост

209

Анонимен

преди 7 години

Ако го бутнат направо да вдигат статуя на МИКИ МАУС - до него супер-героите на демокрацията Митю Дзъркелите/като жив/, Русата Златка, млад бизнесмен режещ АЕЦ "Козлодуй" за скрап, патриот-политик негрофил теляк в базите на нашите господари, банди скинари намушкващи привърженик на ЦСКА и пр. Ще има места за самозапалване, както и асансьор за скачащи от високо без парашут,

208

Близо е!

преди 7 години

Очаквам Путин да поиска да му сложат паметник в центъра на София - Още е рано, всяко нещо с времето си.

207

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 314Бре, американските летци разрушиха София, след това съветските им съюзници и техните *** разрушиха цялата страна.

206

Ф.Е.Джерджински

преди 7 години

За времето през което червената хунта окупира суверенна Българи са загинали единствено 39 войници ... от алкохолно натравяне. Тази непедизвикана окупация е коствала на България равностойноста на 150 милиарда долара.Нама друг толкова *** народ на който катедралния храм да е на името на чужд светец, пред НС да има *** на чужд император на кон и на пъпа на столицата си да е побило идол на окупационна армия ограбила и съсипала родината.

205

нагли говедари

преди 7 години

Супергерои ама на комикс . Видяхме капитан америка какви ги омазва навсякъде .

204

Анонимен

преди 7 години

Както за всичко останало в България трябва от кравария да идват и ни казват как да живеем какво да строим и какво да бутаме. Хей кравари тук е България а не кравария go home yanks.

203

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБА НА БРИТАНИЯ ТРЯБВА ДА Е ХИПОПОТАМ - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗАТЪВА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СИ ОТВАРЯ УСТАТА.