17

Asen

преди 7 години

Русия в злобата си към ЕС поддържа Асад , подкрепя терористи и бомбардира мирни сириици с цел да дестабилизира Европа с бежанци !!! Но коварството е в това че по този начин пречи и на тръбите от Египет и Израел и други източници на газ да достигнат ЕС !!!

16

Анонимен

преди 7 години

Кремъл даде акъл за преврата.Сега руснаци и турци ще са братушки.

15

Анонимен

преди 7 години

Докато ЛЪЖАТА е ненаказуемо деяние в Света ще има хаос и провалия .7

14

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ХВАНЕ ПО ТЕЛ РАЗГОВОРИ ТАКИВА НЕЩА НЕ СЕ ГООРЯТ ПО ТЕЛ.ПЕСКОВ КАЗВА ИСТИНАТА А ИЗОБЩО РУСНАЦИТЕ НЕ ГИ ПУКА ЗА СУЛАНА.ТОВА СА АМЕРИКАНСКИ ВАЙСАЛИ ПУСКАТ ТЕЗИ ИНФОМАЦИЙ ДА МАХАТ ОЧИТЕ НА ХОРАТА ЧЕ ЧИЧО СА Е ДОБЪР А БАЙ ИВАН Е ЛОШ КАКВО ИСКАТЕ ТОВА ПИШЕТЕ ЗА ДА НАПРАВЛЯВАТА БГ НАРОД ПРОТИВ БРАТУШКИТЕ НЯМА ДА СТАНЕ РУСНАКА ВСЕ ПАК ОБИЧАТ БЪЛГАРИТЕ

13

Анонимен

преди 7 години

Ей сега Песков ще ви разкаже хахаха

12

До 14

преди 7 години

Не.от нашето си.руското

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10много знаеш, а данните от американското посолство ли ги вземаш?

10

Разбирачев

преди 7 години

Всяко действие си има противодействие и врага на моя враг ми е приятел-временно.И за лаиците е ясно че пуча бе дело на пипалата на ЦРУ,които днес са частни фирми и фондации които често не крият за кого работят. ФСБ още преди месец е предупредило Ердоганя-ей тъй да натрият носа на противника,въпреки че никой нямаше да жалее ако преврата бе успял.Истинското противодействие на Ердоган бе че сухопътните войски и спец.частите отказаха да се включат-явно там е работено " превантивно" .

9

ивчо

преди 7 години

фантазии, пр3хванати разговори. Точно пък някой в открит разговор ще си говори по радиото и няма да ползва крипто оборудване.Приказки за пенсионерски седенки.

8

Анонимен

преди 7 години

Анкара и Кремъл лъжат.Преврата те го спретнаха заедно.Но дребния ще прецака чалмата.

7

обективен

преди 7 години

Поскоро посланието на Песков звучи така: "Какво ни занимавате с тази Турция и цирковете, дето се разиграват там? Това нас не ни интересува! То се видя добре- ние без Турция можем, но Турция без нас май не може!"

6

Четете между

преди 7 години

редовете,Песков не отричa кaтегорично,той " не рaзполaгa с тaкaвa информaция" ,схвaщaте ли тънкaтa рaзликa,a простолюдие ?Преведено нa рaзбирaем език звучи тaкa :" Дa предупредихме ги,но не ни е изгодно дa го зaявиме официaлно ! " Който мaлко рaзбирa от езикa нa дипломaциятa му е ясно !

5

ЕСД на квадрат

преди 7 години

Напълно е възможно съвременното НКВД със секретните даннис които разполагат, да са "светнали" Султана в Турция.Защото и на децата стана ясно че зад този опит за преврат,отново се вижда "нелицеприятната морда" на Чичо Сам !Същият излезе извън кожата си, когато Ердоган подаде ръказа помирение на Путин и развали американските плановеза създаване на Черноморска флотилия . . .!?

4

есд

преди 7 години

Настъпват хаотични времена за руските *** в Бг и ЕС-досега Ердоган бе враг и трябваше да го хулят, днес е приятел и трябва да го вдигат на пиедестал. Сега пък руските служби помогнали на Ердоган да възпре преврата, но пък руските господари казват, че не са те?!? А кой бе, ЦРУ, Мосад.... Ееееех за съжаление сте троловете, не стига писане, ами и кинтата от руската кочиня малко........

3

Анонимен

преди 7 години

Слушайте ПЕСсков и неговата агенция Фарс, ако искате да ви лъжат !

2

Момо

преди 7 години

Нищо не се отрича.Човека е казал, че няма информация и не знае.

1

Анонимен

преди 7 години

Те ти за путинофилите нови 20...таман разказаха как руските чекисти всичко са "засекли" и сега ко праим !!!?