11

Ванката

преди 7 години

Искам и да гласувам тогава с отпечатък, да видя как ще надписват политиците! Искам да си слагам отпечатък и за всички разходи, които прави държавата от мое име и с моите пари - за военни, полиция, образование, социални помощи, пътища....

10

ВАЖНО

преди 7 години

Неврологията на ИСУЛ считано от 00:00 ч. на 25.07.2016 г. преустановява приема на пациенти по спешност за срок от 2 месеца поради неотложен ремонт на клиниката (сградата е построена през 1936 г.). За де не губите ценно врем, ако се нуждаете от спешна консултация с невролог и лечение в неврология насочете се към 10-ките други неврологии на територията на София със спешен прием!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Palna prostaschtina tova sa li4ni danni saschto v brd v ch avstria franzia garzia tn nama takavs prostaschtina no bg narod tarpi vsi4ko toi gi isbira toi strada miskov stana milioner bb mu e sad garba s naroda tap strada i plaschta

8

Анонимен

преди 7 години

Върнете ни вноските! Ние не сме наели Здравната каса за наш счетоводител. Тя ни е наложена за да ни ограбват по-лесно. Върнете ни парите. Ние ще решаваме, къде и как да се лекуваме. Безсрамно и нагло лъжете. Ако сме болни, не сме ***. Нямало да се съхраняват отпечатъците! Е, тогава как ще ни разпознавате. По облаците? Просто сте невероятно нагли лъжци. И неграмотни - най-опасното съчетание.Аламиране на всички международни институции и Страсбург за здравен рекет и насилие над личността!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Масурджиев е добре включен в структурите и затова предава интересите и достоинството на пациентите, защитавайки това реакционно, зловредно и неморално деяние, принудително като за затворници. Но...човечецът си гледа придобивките. Иначе изобщо няма да му се чува гласът. Той и без това НЕ СЕ ЧУВА, НО ЗА НЕГО Е ДОБРЕ. СПОКОЙНО МУ Е, ПОЛУЧАВА СИ ДОХОДИТЕ. ТОЛКОЗ. НЕКА КАЖЕ, КАКВО ДОБРО Е НАПРАВИЛ ЗА БОЛНИТЕ ХОРА. ТОЙ Е ПРОСТО ЕДИН ГЛАШАТАЙ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗЛОВРЕДЕН, ЗАЩОТО ЗАБЛУЖДАВА ХОРАТА.

6

Анонимен

преди 7 години

Този господин що не каже колко милиона ще струва тази приумица ? Минимум 10 милиона. Интересно откъде ще дойдат тези пари ? От пациентите. И още по важното кой внася устройствата? Дали и този "доктор" който го назначиха за шеф на пациентските организации не е замесен?

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1 Какво общо има това с пръстовите отпечатъци ? Ако ти бяха взели отпечатък друго ли щеше да пише в епикризата?

4

Анонимен

преди 7 години

Нередностите в системата се решават с неуредици и нарушаване правата на пациентите! Скандално!!! ОСТАВКА!!!!

3

Матрицата

преди 7 години

Не плащайте здравни вноски , щом няма да ви лекуват , ако не сте дали отпечатъци ! Просто решение , но ще бъде с много голям ефект - моментално премахване на "печата на Дявола"

2

Анонимен

преди 7 години

Стига сте лъгали , че не се събират , СЪБИРАТ СЕ ! , КАК ИНАЧЕ ЩЕ ТЕ ИДЕНТИФИЦИРА СИСТЕМАТА ? Освен това ще се съхраняват в Турция при Ердоганчо !

1

Анонимен

преди 7 години

влизам в александровска,искат ми кръв и урина предварително .правят ми ги в 12-та п-ка. когато ме изписват от александровска,в епикризата пише - направени бяха изследв. за кръв и урина....беше даден антибиотик..................а всъщност сестрата ми каза - ето ти рецепта,отсреща е аптеката. Е,НЕ СЕ ЛИ ИЗТОЧВА ЗДРАВНАТА КАСА ? я не ни убеждавайте,че изобщо има здравеопазване