14

Анонимен

преди 7 години

Веднага групата на кариерата да чукат и товарят камъни....След 6 месеца други мераци ще имат,вервайте ми !!!

13

публичност

преди 7 години

защо медийте не ги показват? в англия на такива им се публикуват снимките така че обществото да знае кои са

12

я

преди 7 години

До АнонименПовечето " футбони фенове " , който отиват на стадиона да се бият , се мислят за скинове. Мисля ,че всеки ги е виждал, с татуси на пречупени кръстове от едната страна и Васил Левски (естествено са и патриоти и затова бият малките българчета) от другата..... жалка картинка на психически нестабилни (дори сериозно увредени) . *** . А когато тези " футбони фенове " те питат от кой отбор си.... мислите ли ,че има значение какво ще отговорите ?!

11

Анонимен

преди 7 години

Б,ас.и скапаната държава

10

Анонимен

преди 7 години

до якви скинове кви 5 лева бяха някакви про.ст.и футболни фенови

9

Анонимен

преди 7 години

Пак насилие, пак са известни на полицията, пак ....Хайде стига! Никой родител не би приел подобно обяснение ако пребият детето му. Наказания, а ако са непълнолетни - отговорност от родителите. При толкова предизвикателства, с едни хлапета като не могат да се оправят, на какво да разчитаме след като ви плащаме заплатите?

8

Skinhead

преди 7 години

Познавам въпросните младежи и мога да кажа, че нямат нищо общо със скинхедс!Това са едни малки "бандитчета", които си мислят, че са всемогъщи......Едното от тях преди време го бяха били някакви бащи от квартала, докато другите седяха отстрани и нищо не направила... Явно все още не са си намерили майстора :)

7

Просто е

преди 7 години

По "бързата процедура" по 15 години на калпак.После вътрешни присъди и така доживот.

6

Анонимен

преди 7 години

До яДругия вариант е публичност на тези които правят така и няма оправия с тях.

5

я

преди 7 години

До Гошо...ТъпотоЗа съжаление тези "скинове" (както само се определят) са добре известни на всички. Бой няма да оправи работата , защото те колкото бият , толкова и ядат бой. По цял ден пият и бият децата. Те са отговорни и за убииствата в борисовата градина и това също не е тайна. Тези " хора " няма как да се поправят и трябва да гният в затвора до края на дните си.

4

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Ейй...органите,така и така сте ги хванали тези ***,вземете яко да ги...ошамарите преди да ги пуснете.Друга възпитателна мярка няма.Съдът не е с превантивни функции,защото не реже глави и ръце.

3

Анонимен

преди 7 години

ПОРЕДНИТЕ ДОБРИ ПОЗНАТИ..ПОЧТИ ПРИЯТЕЛИ НА ПОЛИЦИЯТА!СЕГА ПАК ЩЕ ГИ ПОЧЕРПЯТ ПО ЕДНО КАФЕ В РАЙОННОТО ..ЩЕ СИ РАЗТЯГАТ 2 ЧАСА БЛАГИ ПРИКАЗКИ И НАКРАЯ ЩЕ ГИ ИЗПРАТЯТ С УСМИВКА И ПРИЯТЕЛСКО ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ДОБРИ БЪДЕЩИ ТРУДОВИ УСПЕХИ!

2

бг

преди 7 години

Стига с този либерализъм!От него страдат почтените граждани.

1

???

преди 7 години

Два дена по рано не са набили някой ром и затова гавазите не са се мръднали , а сега им казаха че трябва да се пазят избирателите ,ако искат 20-те заплати.