8

ехо

преди 7 години

Що за лицемери?! На богатите не им трябват образована средна класа. Те искат ниско образовани, овце, които да купуват продуктите им, да ги хипнотизират с ентъртеймънт, холувуд и т.н, и да гласуват на всички избори, мислейки си(овцете), че техният глас променя нещо... Защо се заблуждавате? Кунева е толкова опитна, хлъзгава, вряла и кипяла в политическите ла*на, че може да хване цаката на всеки. Не бих и се доверил дори, ако трябва и до магазина да отида с нея

7

Сиси

преди 7 години

Кунева,да ти сложа една раница на петокласник,която тежи 15 килограма,да я носиш цял ден на гърба,от 8 до 17 чеса,и след това ще те питам,какво си запомнила на другия ден!Ще те скъсам от тестове, и понеже в главата ти ще е пълна каша,ще изкараш двойка.В задачата се пита,до кога ще пишат по няколко вида учебници от един предмет,ваши близки до властта чиновници с празни тикви?Затова в образованието нищо няма да се промени вервайми-както беше казал твоя идол царя честити.Ученика мрази училището.

6

възмутен

преди 7 години

Само на приказки е приоритет.То не бяха събори,то не бяха PR акции, а работа за пет пари не са свършили!

5

Анонимен

преди 7 години

Държавта в която научните работници с докторска степен ги държат на минимална заплата няма за приоритет, а за посмесище образованието.За сметка на това тези с изкуствените цици са в елита на нацията, правят им специални предавания, в сайтовете ни информират каква пластична оперция още са си направили и кой я е спонсорирал. Живот мечта за малките момичета! Защо ими е образование? Трябват им само едни цици.

4

Анонимен

преди 7 години

Приоритет демек рушвет, така ли да го разбираме?! То винаги си е било рушвет горе долу но май искат по-високи "цени" за рушвета!

3

Анонимен

преди 7 години

То години наред е приоритет и виждаме какво става. Никой от тази администрация не е стъпвал в училище, за да види какви са проблемите. Ами то излиза, че е по-добре да не е приоритет, защото храни само МОН и инспекторатите, където просто си седят по офисите.

2

G

преди 7 години

"Кооперирай, прави сътрудничество", М. Кунева.С образователен министър, който може да нареди чуждица (кооперирай) и нейният български еквивалент (сътруднича) в едно изречение, мога само да очаквам продължително затъване на българското образование. Или казано на новобългарски след реформата на кунева - тотална деградация и деструкция на новата генерация.

1

Един

преди 7 години

Да се занижат изискванията, за да се повишат резултатите, за мен не е справяне с проблема. Но пък аз не съм министър и к'во ли разбирам от тези работи!